Dark Souls II | Xbox 360

دوستان من بازیو با لول 270 تموم کردم رفتم تو نیو گیم اول بازی جای پیر زنها که کلاستو انتخاب میکنی اونجا خواستم قیافشو تغییر بدم که دیدم با شروع بازی لولم برگشت به 14 ولی شمشیروبقیه چیزارو دارم ولی این بدجور رو اعصابمه چون کلی کاراکترو قویش کرده بودم واسه این مرحله ...کسی میتونه کمک کنه دوباره لولم برگرده ممنون میشم

سلام یکی این عکسی که گذاشتم توضیح بده داخل 4تا مستطیل یه علامت هایی هست چطوری میتونم اینا رو سطحشون بیشتر کنم
کامل توضیح بدین قضیه اینا چیه اون دایره که کنار قطره هست از کجا پیداش کنم یه ویدیو دیدم که کنار بونفایر از اون دایره بود
ds1.png

سلام یکی این عکسی که گذاشتم توضیح بده داخل 4تا مستطیل یه علامت هایی هست چطوری میتونم اینا رو سطحشون بیشتر کنم
کامل توضیح بدین قضیه اینا چیه اون دایره که کنار قطره هست از کجا پیداش کنم یه ویدیو دیدم که کنار بونفایر از اون دایره بود
ds1.png
این دارک سولز 2 نیست! تو تاپیک دارک سولز 1 سوالش رو بپرس

دوستان من بازیو با لول 270 تموم کردم رفتم تو نیو گیم اول بازی جای پیر زنها که کلاستو انتخاب میکنی اونجا خواستم قیافشو تغییر بدم که دیدم با شروع بازی لولم برگشت به 14 ولی شمشیروبقیه چیزارو دارم ولی این بدجور رو اعصابمه چون کلی کاراکترو قویش کرده بودم واسه این مرحله ...کسی میتونه کمک کنه دوباره لولم برگرده ممنون میشم
اگه می خوای NG+ بری نباید تو منوی اصلی NEW GAME رو بزنی. وقتی باس آخر بازی رو کشتی برگرد به ماجولا و تو بونفایر بشین و از اونجا begin 2nd journey رو انتخاب کن.

بهتر بود که تو تاپیک خودش میپرسیدی ولی به هرحال.....
اون مربع بالا سمت راست رو شما نمیتونی تغییر بدی و در واقع میزان لول هایی هست که باید داشته باشی تا بتونی از اون وسیله استفاده کنی.
مریع بالا سمت چپ رو پارامتر هاشو میتونی با آپگرید کردن وسیله اون رو ارتقا بدی و یا با انتخاب مسیر های مختلف اپگرید کردن اونا رو تغییر بدی.این پارامتر ها تعیین میکنه که چقدر میزان لول شما بهتون دمیج اضافی میده مثلا اگر وسیله dex s داشته باشه یعنی اینکه dex شما تاثیر خیلی زیادی روی دمیج وسیلتون داره
مربع پایین سمت راست هم میزان استقامت وسیله قبل از این که بشکنه هستش و پایینی هم وزن وسیله هست که اینارو هم نمیتونی تغییر بدی.
مربع پایین سمت چپ هم میزان تاثیر مسیر آپگرید کردنت هست روی اون وسیله که بستگی به میزان آپگرید کردن وسیلت داره.

ممنون داداش ولی من begin 2nd journeyرو ازتو بونفایر زدم وشروع کردم اول بازی هم لولم سر جاش بود ولی وقتی تو اتاق پیرزنها کلاس کاراکترمو تغییر دادم این اتفاق افتاد ولی امکانات وتسلیحات هستش حتی تو سیستم اینفو تعداد سولهامو که قبلا گرفتم والان غیر فعاله 25میلیون زده ولی دوباره نمیشه استفادش کرد و لول اپ کرد حتی با دادن سول وسل به اون پیریه..یعنی این همه زحمت به فنا باید از اول شروع کنم استادای فن کمک کنن:((

ميشه يه توضيح كامل در مورد كاربردشون بدي :d

هیچی !!
یعنی من خودمو ترکوندم, گفتم الان یه چیزی رو بینهایت میکنه و فلان, اما زکی !!
انگشتر Illusory Ring Of a Conqueror‏ که سلاح دست چپ (سپر) رو نامرئی میکنه
و انگشتر Illusory Ring Of The Exalted‏ هم سلاح دست راست (شمشیر) رو نامرئی میکنه که دیده نمیشن و انگار تو دستت چیزی نیست اما در واقع هست =))

هیچی !!
یعنی من خودمو ترکوندم, گفتم الان یه چیزی رو بینهایت میکنه و فلان, اما زکی !!
انگشتر Illusory Ring Of a Conqueror‏ که سلاح دست چپ (سپر) رو نامرئی میکنه
و انگشتر Illusory Ring Of The Exalted‏ هم سلاح دست راست (شمشیر) رو نامرئی میکنه که دیده نمیشن و انگار تو دستت چیزی نیست اما در واقع هست =))

خب همینش می دونی چقدر توی بازی آنلاین و PvP ارزش داره؟:d طرف اصلا نمی فهمه از کجا می خوره، خیلی حال میده:))

اینم یه سری عکس که من از کاراکترم و محیط بازی گرفتم، اگه کسی عکس از قسمتی از بازی یا آرمور و اسلحه خاصی خواست بگه من آپلود می کنم:

کاراکتر من با Set Armorــه Judgement در ماجولا:

کاراکتر من از نمای کلوز آپ:

با آرمور Benhart، ماسک اسکلت و بال های پروانه ای:d

من و این یارو خوشتیپه توی Cathedral of Blue:

منوی Equipment من:

اینم منو Cale در کنار نقشه Drangleic

خوب منم اولین بارم بود که دارک سولز بازی کردم و امروز تمومش کردم و باید بگم واقعا عالی بود.

ولی حیف که باس آخر بازی انقدر آبکی بود اصلا فکر نمیکردم انقدر راحت باشه.
یه سوال من وندیک رو زدم ولی تو روح هام که نگاه کردم روحش نبود ولی حدودا 90 هزار تا روح داد بهم قضیه چیه؟
دوستان از بس گفتن وندیک سخته من فکر کردم الانه که ناجور سرویسم کنه ولی فقط بار اول رو مردم بار دوم قلق کار امد دستم که باید بچسبی بهش که میشه گفته دیگه هیچی ازش بر نمیاد اون اژدها گنده هم که قلقش دستت بیاد فکر کنم راحترین باس بازیه

Level 377؟!!!!!!!!!! /:)
من الان 5+NG ام و کلی هم فارم کردم و هر چی بوده کشتم تازه حدودای 280 هستم! چطوری تو 2+NG لول ات 377 هستش؟!!!!

البته NG ‎+3 هستم :d

- - -ویرایش - - -

آقا بالاخره کسی نگفت که عضو کدوم گروه بشیم که بازی سختر بشه ?! :d
آخه شنیدم تو یکی از گروهها , NPC‏ ها سختر میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or