The Company of Champions هست که بازی رو سختر میکنهالبته NG +3 هستم :d
- - -ویرایش - - -
آقا بالاخره کسی نگفت که عضو کدوم گروه بشیم که بازی سختر بشه ?! :d
آخه شنیدم تو یکی از گروهها , NPC ها سختر میشن
The Company of Champions هست که بازی رو سختر میکنهالبته NG +3 هستم :d
- - -ویرایش - - -
آقا بالاخره کسی نگفت که عضو کدوم گروه بشیم که بازی سختر بشه ?! :d
آخه شنیدم تو یکی از گروهها , NPC ها سختر میشن
روح وندریک رو بعد از این که کشتیش باید بری توی shrine of amana و اونجا پیداش کنی .... باید بعد از bonfire دوم و اولین خرابه ای که میبینی باید بری رو اون گذرگاه که حالت پل داره و یکم آب روشو گرفته .... برای این که در رو باز کنی هم حتما باید human باشی .... توی اونجا king soul و king set رو پیدا میکنییه سوال من وندیک رو زدم ولی تو روح هام که نگاه کردم روحش نبود ولی حدودا 90 هزار تا روح داد بهم قضیه چیه؟
کلا همه ی باس های بازی رو اگه قلقشو یاد بگیری راحت میشن و مخصوص این دوتا نیست و بستگی به بیلد کارکتر داره که کدوم باس سخت تر باشه و کدوم راحت تر مثلا از نظر من سخت ترین باس royal rat authority بود :dدوستان از بس گفتن وندیک سخته من فکر کردم الانه که ناجور سرویسم کنه ولی فقط بار اول رو مردم بار دوم قلق کار امد دستم که باید بچسبی بهش که میشه گفته دیگه هیچی ازش بر نمیاد اون اژدها گنده هم که قلقش دستت بیاد فکر کنم راحترین باس بازیه
روح وندریک رو بعد از این که کشتیش باید بری توی shrine of amana و اونجا پیداش کنی .... باید بعد از bonfire دوم و اولین خرابه ای که میبینی باید بری رو اون گذرگاه که حالت پل داره و یکم آب روشو گرفته .... برای این که در رو باز کنی هم حتما باید human باشی .... توی اونجا king soul و king set رو پیدا میکنی
کلا همه ی باس های بازی رو اگه قلقشو یاد بگیری راحت میشن و مخصوص این دوتا نیست و بستگی به بیلد کارکتر داره که کدوم باس سخت تر باشه و کدوم راحت تر مثلا از نظر من سخت ترین باس royal rat authority بود :d
vendrick هم اگه راست میگفتی بدون giant soul ها میکشتیش تا میفهمدی چقدر سخته:d
همچین گفتن این جادوگره تو ماجولا قویه با ی ضرب میکشتمون گفتم چیه؟!!؟
الان من ماجولا رو NG+10 کرده بودم بار دوم زدمش
چی بود آخه این هی میگفتین
ینی ازون اژدهاهه سخت تر بود؟
البته HP ش زیاد بود ک طبیعیه بخاطر NG+10 اون منطقه هست ولی در کل آب خوردن بود
الان NG++ هستم و ب نفرت انگیز ترین قسمت یعنی Shirne of Amanda رسیدم
میدونم ک ب فنا میرم قشنگ![]()
این نقشه رو نگاه کن ...دوستان من تازه +ng 4 رو شروع كردم ميخوام كوتاه ترين مسير رو برم فقط يادم نمياد دقيقا رينگي كه در Drangleic Castle باز ميكنه كجاستشرمنده حسش نبود صفحات قبل رو بخونم
باشه تفاوت زیادی نداره! من الان 4-3 تا باس رو باید بکشم، سول هاشونم استفاده کنم و جک و جونورهای بین اش رو هم فارم کنم تا Soul هام بشه در حدی که یه Level برم بالاتر و مثلا 279 بشه 280 از بس Soul l زیاد میخواد برای Level بعدی!البته NG +3 هستم :d
چطور میشه وارد گروه The Pilgrims of Dark شد؟
پیش اون پیرمردم رفتم میگه باید بیشتر در تاریکی غرق شی![]()
سوال
بالاخره بعداز 58 ساعت تونستم هم اژدها و هم وندریک رو بکشم اما من روح وندریک رو بهم نداد و نمی دونستم باید برم جایی دیگه بگیرمش و رفتم تو ماجولا و بازیه جدیدی رو شروع کردم یعنی روح وندریک پرید؟
1 سوال دارم ایا الان توی بون فایر ماجولا ascetic بسوزونم اینجا میشه لول3؟ و اگه این کارو بکنم فروشنده ها چیز جدیدی میفروشن بهم یا نه؟
باشه تفاوت زیادی نداره! من الان 4-3 تا باس رو باید بکشم، سول هاشونم استفاده کنم و جک و جونورهای بین اش رو هم فارم کنم تا Soul هام بشه در حدی که یه Level برم بالاتر و مثلا 279 بشه 280 از بس Soul l زیاد میخواد برای Level بعدی!
من اصلا به هیچ وجه تو کتم نمیره که تو Playthrough چهارم Level 377 باشی!![]()
![]()
دیگه من خودم بازی رو خوردم و میدونم چی درست و منطقی به نظر میاد و چی نمیاد! :d
این گروه رو من رنکش رو 3 کردم ! دیگه بالاتر نمیشه که؟!The Company of Champions هست که بازی رو سختر میکنه
ای گفتیا !
با اینکه 3 بار بازی رو تموم کردم و دارم چهارمیش رو میرم اما هنوزم از Shirne of amanda متنفرم !
خیلی رو مخن اصلا !
انگار مجیکی که میندازن حسگر حرارتی داره ! هر جا میری میاد دنبالت :d
- - -ویرایش - - -
راستی کدوم جادوگر منظورته?
انقد کرفتن اون 2 تا انگشتر اذیتم کرد و استرس داشتم که کلا باس های بازی رو فراموش کردم
- - -ویرایش - - -
راستی کدوم جادوگر منظورته?
انقد کرفتن اون 2 تا انگشتر اذیتم کرد و استرس داشتم که کلا باس های بازی رو فراموش کردم![]()
سلام
من بعد از اینکه تو یه بونفایر چند تا Ascetic سوزوندم فهمیدم بعد از هربار قدرت دشمن ها و همینطور soul اشون به مقدار زیر زیاد میشه :
x+x+x/2+x/4+x/8+x/16 و الی آخر ، یعنی تو بار اول x ، بار دوم 2 برابر در مجموع و بار سوم 5/2 برابر و بار چهارم 11/4 و ... یعنی قدرت و soul drop دشمنا در نهایت 3 برابر بار اول میشه ... یعنی از بار سوم چهارم به بعد دیگه Ascetic سوزوندن برای level up توفیری نداره ...
:d