Dark Souls II | Xbox 360

یه سوال من وندیک رو زدم ولی تو روح هام که نگاه کردم روحش نبود ولی حدودا 90 هزار تا روح داد بهم قضیه چیه؟
روح وندریک رو بعد از این که کشتیش باید بری توی shrine of amana و اونجا پیداش کنی .... باید بعد از bonfire دوم و اولین خرابه ای که میبینی باید بری رو اون گذرگاه که حالت پل داره و یکم آب روشو گرفته .... برای این که در رو باز کنی هم حتما باید human باشی .... توی اونجا king soul و king set رو پیدا میکنی
دوستان از بس گفتن وندیک سخته من فکر کردم الانه که ناجور سرویسم کنه ولی فقط بار اول رو مردم بار دوم قلق کار امد دستم که باید بچسبی بهش که میشه گفته دیگه هیچی ازش بر نمیاد اون اژدها گنده هم که قلقش دستت بیاد فکر کنم راحترین باس بازیه
کلا همه ی باس های بازی رو اگه قلقشو یاد بگیری راحت میشن و مخصوص این دوتا نیست و بستگی به بیلد کارکتر داره که کدوم باس سخت تر باشه و کدوم راحت تر مثلا از نظر من سخت ترین باس royal rat authority بود :d
vendrick هم اگه راست میگفتی بدون giant soul ها میکشتیش تا میفهمدی چقدر سخته:d

دوستان من تازه +ng 4 رو شروع كردم ميخوام كوتاه ترين مسير رو برم فقط يادم نمياد دقيقا رينگي كه در Drangleic Castle باز ميكنه كجاست
شرمنده حسش نبود صفحات قبل رو بخونم

همچین گفتن این جادوگره تو ماجولا قویه با ی ضرب میکشتمون گفتم چیه :| ؟!!؟
الان من ماجولا رو NG+10 کرده بودم بار دوم زدمش :|
چی بود آخه این هی میگفتین
ینی ازون اژدهاهه سخت تر بود؟
البته HP ش زیاد بود ک طبیعیه بخاطر NG+10 اون منطقه هست ولی در کل آب خوردن بود :دی

الان NG++ هستم و ب نفرت انگیز ترین قسمت یعنی Shirne of Amanda رسیدم :|
میدونم ک ب فنا میرم قشنگ :دی

روح وندریک رو بعد از این که کشتیش باید بری توی shrine of amana و اونجا پیداش کنی .... باید بعد از bonfire دوم و اولین خرابه ای که میبینی باید بری رو اون گذرگاه که حالت پل داره و یکم آب روشو گرفته .... برای این که در رو باز کنی هم حتما باید human باشی .... توی اونجا king soul و king set رو پیدا میکنی

کلا همه ی باس های بازی رو اگه قلقشو یاد بگیری راحت میشن و مخصوص این دوتا نیست و بستگی به بیلد کارکتر داره که کدوم باس سخت تر باشه و کدوم راحت تر مثلا از نظر من سخت ترین باس royal rat authority بود :d
vendrick هم اگه راست میگفتی بدون giant soul ها میکشتیش تا میفهمدی چقدر سخته:d

من که از ترس اینکه بزنه سرویسم کنه رفتم هر 5 تاش رو گرفتم بعد امدم سراغش که طفلک اون سرویس شد:d

- - -ویرایش - - -

همچین گفتن این جادوگره تو ماجولا قویه با ی ضرب میکشتمون گفتم چیه :| ؟!!؟
الان من ماجولا رو NG+10 کرده بودم بار دوم زدمش :|
چی بود آخه این هی میگفتین
ینی ازون اژدهاهه سخت تر بود؟
البته HP ش زیاد بود ک طبیعیه بخاطر NG+10 اون منطقه هست ولی در کل آب خوردن بود :دی

الان NG++ هستم و ب نفرت انگیز ترین قسمت یعنی Shirne of Amanda رسیدم :|
میدونم ک ب فنا میرم قشنگ :دی

آی گفتی منم حالم از اینا بهم میخوره بهترین راه اینکه یه 100 تا تیر بخری با کمان بری سراغشون وگرنه کلافت میکنن

دوستان من تازه +ng 4 رو شروع كردم ميخوام كوتاه ترين مسير رو برم فقط يادم نمياد دقيقا رينگي كه در Drangleic Castle باز ميكنه كجاست
شرمنده حسش نبود صفحات قبل رو بخونم
این نقشه رو نگاه کن ...
اونجاهایی که آرم Large soul داره، 4 تاشو باید بری و باسش رو بکشی تا بتونی به اون منطقه بری ...

ای گفتیا !
با اینکه 3 بار بازی رو تموم کردم و دارم چهارمیش رو میرم اما هنوزم از Shirne of amanda‏ متنفرم !
خیلی رو مخن اصلا !
انگار مجیکی که میندازن حسگر حرارتی داره ! هر جا میری میاد دنبالت :d‏ ‏=))

- - -ویرایش - - -

راستی کدوم جادوگر منظورته?
انقد کرفتن اون 2 تا انگشتر اذیتم کرد و استرس داشتم که کلا باس های بازی رو فراموش کردم =))

- - -ویرایش - - -

انقد کرفتن اون 2 تا انگشتر اذیتم کرد و استرس داشتم که کلا باس های بازی رو فراموش کردم =))

البته NG ‎+3 هستم :d
باشه تفاوت زیادی نداره! من الان 4-3 تا باس رو باید بکشم، سول هاشونم استفاده کنم و جک و جونورهای بین اش رو هم فارم کنم تا Soul هام بشه در حدی که یه Level برم بالاتر و مثلا 279 بشه 280 از بس Soul l زیاد میخواد برای Level بعدی!
من اصلا به هیچ وجه تو کتم نمیره که تو Playthrough چهارم Level 377 باشی! :| :| :|
دیگه من خودم بازی رو خوردم و میدونم چی درست و منطقی به نظر میاد و چی نمیاد! :d

چطور میشه وارد گروه The Pilgrims of Dark شد؟
پیش اون پیرمردم رفتم میگه باید بیشتر در تاریکی غرق شی:|

این پیرمرده تو سه جای مختلف تو بازی هست باید تو هر ستا جا باهاش صحبت کنی تا وارد گروه بشی
یکی Shaded Ruins و یکی دیگه Drangleic Castle اون یکی هم فکر کنم Black Gulch بود

سلام
من بعد از اینکه تو یه بونفایر چند تا Ascetic سوزوندم فهمیدم بعد از هربار قدرت دشمن ها و همینطور soul اشون به مقدار زیر زیاد میشه :
x+x+x/2+x/4+x/8+x/16 و الی آخر ، یعنی تو بار اول x ، بار دوم 2 برابر در مجموع و بار سوم 5/2 برابر و بار چهارم 11/4 و ... یعنی قدرت و soul drop دشمنا در نهایت 3 برابر بار اول میشه ... یعنی از بار سوم چهارم به بعد دیگه Ascetic سوزوندن برای level up توفیری نداره ...
:d

سوال
بالاخره بعداز 58 ساعت تونستم هم اژدها و هم وندریک رو بکشم اما من روح وندریک رو بهم نداد و نمی دونستم باید برم جایی دیگه بگیرمش و رفتم تو ماجولا و بازیه جدیدی رو شروع کردم یعنی روح وندریک پرید؟
1 سوال دارم ایا الان توی بون فایر ماجولا ascetic بسوزونم اینجا میشه لول3؟ و اگه این کارو بکنم فروشنده ها چیز جدیدی میفروشن بهم یا نه؟

سوال
بالاخره بعداز 58 ساعت تونستم هم اژدها و هم وندریک رو بکشم اما من روح وندریک رو بهم نداد و نمی دونستم باید برم جایی دیگه بگیرمش و رفتم تو ماجولا و بازیه جدیدی رو شروع کردم یعنی روح وندریک پرید؟
1 سوال دارم ایا الان توی بون فایر ماجولا ascetic بسوزونم اینجا میشه لول3؟ و اگه این کارو بکنم فروشنده ها چیز جدیدی میفروشن بهم یا نه؟

جواب سوال اولت تواین پسته
http://forum.bazicenter.com/thread71968/page100/#post3188967

باشه تفاوت زیادی نداره! من الان 4-3 تا باس رو باید بکشم، سول هاشونم استفاده کنم و جک و جونورهای بین اش رو هم فارم کنم تا Soul هام بشه در حدی که یه Level برم بالاتر و مثلا 279 بشه 280 از بس Soul l زیاد میخواد برای Level بعدی!
من اصلا به هیچ وجه تو کتم نمیره که تو Playthrough چهارم Level 377 باشی! :| :| :|
دیگه من خودم بازی رو خوردم و میدونم چی درست و منطقی به نظر میاد و چی نمیاد! :d

یعنی چی؟!! دیگه تو نتونستی از سول هات درست استفاده کنی تقصیر منه ؟! :d
بجای این حرفا تونستی برو اون انگشترارو بگیر !! =))
در ضمن من اکثر بونفایرام +10 هستن ! :d
اینم عکس :

The Company of Champions هست که بازی رو سختر میکنه
این گروه رو من رنکش رو 3 کردم ! دیگه بالاتر نمیشه که؟!

آخرین ویرایش:
ای گفتیا !
با اینکه 3 بار بازی رو تموم کردم و دارم چهارمیش رو میرم اما هنوزم از Shirne of amanda‏ متنفرم !
خیلی رو مخن اصلا !
انگار مجیکی که میندازن حسگر حرارتی داره ! هر جا میری میاد دنبالت :d‏ ‏=))

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

آره خیلی اینم ک سامون میکنی هوش مصنوعیش در حد جلبکم نیس همش میوفته تو آب خفه میشه :دی

همونی ک توی Heide tower flame هست نزدیک بونفایر دومش بعده باس
یکم ک باهاش حرق بزنی میاد تو ماجولا و ازت پول میگیره و بجاش مسیر رو جابجا میکنه

Sent from my LT30p using Tapatalk

سلام
من بعد از اینکه تو یه بونفایر چند تا Ascetic سوزوندم فهمیدم بعد از هربار قدرت دشمن ها و همینطور soul اشون به مقدار زیر زیاد میشه :
x+x+x/2+x/4+x/8+x/16 و الی آخر ، یعنی تو بار اول x ، بار دوم 2 برابر در مجموع و بار سوم 5/2 برابر و بار چهارم 11/4 و ... یعنی قدرت و soul drop دشمنا در نهایت 3 برابر بار اول میشه ... یعنی از بار سوم چهارم به بعد دیگه Ascetic سوزوندن برای level up توفیری نداره ...
:d

آره دیگه این ب اصل توی دارک سولزه ک در عوض هر چیزی ی چیز دیگه بهت میده ک اعصاب خورد کن نشه :) ولی همیشه دوبرابر نمیشه بعضی وقتا کمتر از دوبرابره

Sent from my LT30p using Tapatalk

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or