بازیش open-world هست ، ولی اول بازی بعضی جاهاش بسته هست و بعضی جاهاهم برای Lvl های بالا هست و اگر بری فورا کشته میشی . . .محیط بازی Open World هستش یا خطی؟
شما بعد از اینکه بازی تموم کردید new game هم برید به جای +new game میبینید بازی واقعا سادسبازیش open-world هست ، ولی اول بازی بعضی جاهاش بسته هست و بعضی جاهاهم برای Lvl های بالا هست و اگر بری فورا کشته میشی . . .
××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
دیروز تمومش کردم و چه حالی داد ! بازی واقعا چسبید !!! توی New game+ چقدر آسون شده ! تا بعد از گارگویل های زنگ اول رو توی نیم ساعت رفتم !!!!!! الان هم کلا بازی رو از اول با sorcerer رفتم ، الان که راه افتادم بازیش خیلی ساده شده !!!!!!!
اخبار جدیدی از بازی اومده، مهم تریناش اینا هستن :
- دیگه بون فایر در بازی وجود نداره و کاراکتر از همون جایی که میمیره دوباره به بازی ادامه میده.
- کاراکتر با مردن توی بازی دیگه همه چیز رو از دست نمیده بلکه فقط 5 درصد از روح ها و یک Humanity از دست میده.
- دشمنانی که کشته میشن بعد از مرگ کاراکتر دیگه زنده نمیشن.
- در بازی آنلاین برای اینکه وارد دنیای دیگران بشی باید قبلش اجازه بگیری.
!!!!!!!!!!!!!
بعید می دونم دیگه خیلی بشه به این بازی امید داشت ...
منبع
- دیگه بون فایر در بازی وجود نداره و کاراکتر از همون جایی که میمیره دوباره به بازی ادامه میده.
- کاراکتر با مردن توی بازی دیگه همه چیز رو از دست نمیده بلکه فقط 5 درصد از روح ها و یک Humanity از دست میده.
!!!!!!!!!!!!!
منبع
اینجوری که دیگه هیچی از بازی نمیمونه!
یه مسیری رو بری و همه رو بکشی و وقتی کشته شدی باید از اول بیای و کل مسیر قبلی بری و فقط منظره تماشا کنی....!!!!!!![]()
اين سايت معتبر؟؟؟چون جاي ديگه اين خبرو نخووندم.....
اگه واقعا درست باشه اين خبر واقعا بايد فاتحه بازي رو خووند
.
!!!!!!!!!!!!!
منبع
الان رفتم سایت بازی رو نگاه کردم و دیدم بازی رو برای پیش خرید توی گیم استاپ گذاشته!
Dark Souls 2
Search | GameStop
اون وقت تاریخ عرضه رو هم زده 31/12/2013!
تاریخ عرضه که خیلی ضایع هست الکیه ولی عجیب نیست توی خود سایت بازی نوشته Pre-Order Today؟
البته منظور علی GameStop بود که ظاهرا شما رو به اشتباه انداختهgamespot بازی هایی که تاریخ انتشارشون مشخص نیست رو اخرین روز همون سال میزنه یه جوری همون TBA معنی میده
البته منظور علی GameStop بود که ظاهرا شما رو به اشتباه انداخته![]()