Dark Souls II | Xbox 360

سلام.
آن حلقه ای که در یکی از پست ها نوشته بود در توضیحاتش نوشته Nullifies Death but Breaks نامش چیست؟
Ring of Life Protection
Sinner:the old dumb bitch
بعد از کشتن گارگویل ها کلید lost batille رو که میگیرید قبل از جنگیدن با Sinner به 2 تا اتاق کناریش برید و با Torch اتیش روشن کنید اینجوری سرعتش میاد پایین خیلی راحت میزنیدش

اقا منو راهنمايي كنين از majola چطور برم brightstone ?
ميخاي برم اون spider رو بزنم
ممنون
از غاری که از اول بازی میرسه به مجولا وقتی از غار خارج شدی سمت چپت رو نگاه کنی یک مسیر میبینی که اون میره به جایه عنکبوته ولی ..........

سلام دوستان. من تو سری دارک و دمون سولز صفر کیلومترم. امیدوارم به سوالم نخندید و اگه میشه جواب بدید:
وقتی دشمن ها رو می کشیم یه مقدار سول بهمون تعلق می گیره. می خوام ببینم با این سول ها چی کار میشه کرد؟ من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم که بشه باهاش قابلیت هامون رو به وسیله این سول ها ارتقا بدیم. اصلاً این سول ها چه بدردمون میخوره؟
سوال دومم هم اینه که من اولش انسان بودم بعد از اولین مرگ یه جورایی قیافه کاراکترم شبیه زامبی ها شده. راهی نداره که دوباره انسان بشه؟
و سوم اینه که من بیشتر دوست دارم از دور با دشمن ها بجنگم واسه همین سورسرر رو انتخاب کردم. خواستم ببینم بهترین کلاس برای مبارزه از راه دور چیه؟
ممنون میشم اگه به این سوالات جواب بدید

سلام دوستان. من تو سری دارک و دمون سولز صفر کیلومترم. امیدوارم به سوالم نخندید و اگه میشه جواب بدید:
وقتی دشمن ها رو می کشیم یه مقدار سول بهمون تعلق می گیره. می خوام ببینم با این سول ها چی کار میشه کرد؟ من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم که بشه باهاش قابلیت هامون رو به وسیله این سول ها ارتقا بدیم. اصلاً این سول ها چه بدردمون میخوره؟
سوال دومم هم اینه که من اولش انسان بودم بعد از اولین مرگ یه جورایی قیافه کاراکترم شبیه زامبی ها شده. راهی نداره که دوباره انسان بشه؟
و سوم اینه که من بیشتر دوست دارم از دور با دشمن ها بجنگم واسه همین سورسرر رو انتخاب کردم. خواستم ببینم بهترین کلاس برای مبارزه از راه دور چیه؟
ممنون میشم اگه به این سوالات جواب بدید

با اون زنه کنار آتیش توی ماجولا یکم جلوتر از جایی که بازی رو شروع می کنی صحبت کن یکم بعد توی گزینه ها اولیش برای لول آپ هست انتخابش کن و ببین برای لول بعدی چقدر سول میخواد گوشه بالا سمت چپ نوشته! هر لولت رو می تونی روی یکی از مشخصاتت قرار بدی که روی هرکدوم دکمه Select رو بزنی می نویسه چه مزیتی برای کاراکترت داره. مثلا VGR عمرت رو زیاد می کنه، END میزان استامینا رو بالا می بره یا مثلا واسه شما که سورسرر هستی بیشتر باید روی INT، ATN، VGR یا اگه بخوای از معجزه ها هم استفاده کنی FTH لول آپ کنی.

شما هر بار که انسان بشی و بعد بمیری دوباره به حالت زامبی(Hollow) درمیای و مقداری از جونت کم میشه. یه آیتم هایی هست به نام Human Effigy که توی لیست آیتم هات بری می بینیش اونو توی آیتمایی که استفاده قرار می کنی قرار بده انتخابش کن و دکمه X رو بزن تا استفاده کنی و دوباره آدم بشی. فقط هواست باشه زیاد ازش استفاده نکنی چون تعدادش محدوده و ممکنه موقع غول ها خیلی بکارت بیاد.

شما می تونی با همین سورسرر ادامه بدی ولی خب اگه با کلاس Knight یا Warrior هم بری و یه تیرکمون خوب استفاده کنی می تونی از دور هم دشمن هارو بزنی ولی مساله اینه که تا وقتی که با سورسرر خیلی قوی نشی و نتونی مجیک های زیاد و خوبی برداری حتی با اون کلاس هم باید از یه شمشیر و سپر استفاده کنی چون مجیک هات زود تموم میشه!

خودم هم یه سوال داشتم لول پایرومنسی رو باید چطور بالا برد؟ منظورم آپگرید Pyromancy Flame نیست که با Fire Seed انجام میشه، منظورم لول پایرومنسی خود کاراکترم هست مثلا یه جادوی پایرومنسی هست که میخوام Equip کنم ولی زیرش کنار آیکن پایرومنسی عدد 2 رو زده و نمیشه از اون استفاده کرد. تو قسمت لول آپ هم چیزی در مورد پایرومنسی نیست!

بعد اون کلاغه توی Blighttown اگه بهش Soul ــه Vendrick رو بدیم چه شمشیری درست می کنه باهاش؟

راستی اون لونه کلاغه هست اول بازی که از نردبون میریم بالا و بهش می رسیم، هرچی Smooth & Silky Stone دارید رو دونه دونه توی لونش دراپ کنید در ازای هر کدوم ایتم خوبی بهتون میده، به من که همش Amber herb می داد:|

سوال: من اين Duke's Dear Freja همون عنكبوت 2سرو زدم رفتم پيش دختره تو ماجولا گفت برو به قلعه !!كدوم قلعه؟از كجا بايد برم؟ دقيقا كجاش بايد برم؟؟؟؟؟؟ وچقدر تا اخر بازي مونده؟؟؟
اين خيلي باحاله همه نقشه هاي بازي توش هست
http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Maps#.Uy-DU85adO8

سلام دوستان یه ایتمی هست که انسان های سنگ شده رو برمیگردونه اسمش چیه و چجوری به دست میاد توضیح بدید ممنون میشم.
fragrant branch of yore اگه اشتباه نکنم
یادمه یه دونه تو جعبه کنار primal bonefire بود که بعد از کشتن lost sinner بود.
یه دونه تو gutter بود.
تو harvest valley یادمه دو یا سه تا بود.
تو iron keep هم یه نفر هست که میفروشه.

سوال: من اين Duke's Dear Freja همون عنكبوت 2سرو زدم رفتم پيش دختره تو ماجولا گفت برو به قلعه !!كدوم قلعه؟از كجا بايد برم؟ دقيقا كجاش بايد برم؟؟؟؟؟؟ وچقدر تا اخر بازي مونده؟؟؟
اين خيلي باحاله همه نقشه هاي بازي توش هست
http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Maps#.Uy-DU85adO8

الان باید بری Shaded Woods بونفایر دومش از پله ها که بری بالا مسیر سمت چپی رو همینطور برو تا برسی به Shrine of Winter اونو هم رد کن بری جلوتر می رسی به قلعه که اونجا اون زنه منتظرت هست و باهاش صحبت می کنی.

بالاخره بازی تموم شد.36 ساعت باهاش کلنجار رفتم و بالاخره تموم شد.و چقدر من خوشحالم که تونستم تمومش کنم.قشنگ دو سه باری تا پای شکوندن دیسک بازی رفتم...یکبار سر دو تا دراگون رایدر اینطوری شدم که به لطف راهنمایی دوستان حل شد.
خیلی خیلی از بازی اول بهتر بود.حماسی تر بود.داستان بهتر توضیح داده شد(بالعکس پایانی بدی داشت که ممنون میشم یکی توضیح بده دقیق چی شد!).من نسخه اول رو بخاطر مشکل وحشتناک افت فریم و یسری سخت گیری های بیخود و مسخره نتونستم تمومش کنم و در حالی که %70 بازی رو رفته بودم کامل بی خیالش شدم.
الان از به طرف ناراحتم که تموم شدم و از یه طرف دیگه بازم ناراحتم که نمیتونم نسخه بعدی رو به این زودی ها تجربه کنم.
بازی دو سه تا لوکیشن فوق العاده داشت که احتمالا بازم بهشون سر بزنم.یکی از بهترین بازیهای عمرم و قطعا این نسل بود.
پ.ن:بهترین 36 ساعت عمرم!
پ.ن2:باس فایت آخر بازی شبیه یه شوخی بود!وحشتناک آسون بود.
پ.ن3:توضیح درباره پایان فراموش نشه دوستان!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or