Dark Souls II | Xbox 360

ای Dark Souls haters که خیال می کنید جنگیدن با 2 boss خیلی سخته:
آگاه باشید که الان با 6 عدد gargoyle همزمان جنگیدم و 15 دقیقه دوام آوردم :d

این تغییراتی که تو بازی دادن یه سری هاش جالب نیست. مثلا:
زمان استفاده از Estus Flask رو خیلی زیاد کردن. به همین دلیل مجبوری که بیشتر مواقع از Lifegem استفاده کنی.
یا مثلا Damage ناشی از سقوط کردن رو بیش از حد زیاد کردن

همون اول بازی که دو تا کرگدن مانند را میکشی یک قایق شبیه قبر هست که میرم توش و دوباره بلند میشم.ولی هیچ چیزی نمیشه.کسی میدونه جریانش چیه؟

کسی میخواد بدونه چطوری میشه این Soul که از boss ها میگیری رو تبدیل به آیتم/جادو کرد؟
عزیزانی که دوست دارن همه چیز رو خودشون کشف کنند، کلیک نکنند:
یه سرچ ساده زدم و فهمیدم که ظاهرا یه بابایی توی Lost bastille هست که petrified شده (تبدیل به سنگ شده) و ایشون میتونه براتون از روح boss ها اسلحه بسازه. البته انگار باید 5 INT داشته باشید. برای آپگرید اسلحه ها توی درخت های مختلف هم دوباره باید اول Ember پیدا کنید.

اما سوال من اینه که: این blacksmith/sorcerer که میگن سنگ شده، کجای bastille هست؟ یکیو پیدا کردم که جلوی در بونفایر سنگ شده، اما حدس نمیزنم وسیله اینکارو داشته باشه.
ویرایش: آره، خودشه. علاوه بر خرید spell، میشه باهاش سول trade کرد. اما حواستون باشه که زیاد باهاش talk نکنید چون وقتی صحبت هاش تموم بشه، غیب میشه و هنوز نتونستم توی Majula پیداش کنم.
اولین آیتمش رو بعد از کشتن یکی از باس ها میگیرید. باس چهارم یا پنجم.

آخرین ویرایش:
امان از دست این تاریکی و دید محدودی که برای آدم داره :d

این باسی که همه جا رو تاریک میکنه چقدر سریعه لامصب :d حرکات و ضربه های Knight Artorias رو داره تقریبا اما از اون سریعتره و تاریکی محیط هم کمک بزرگی بهش کرده ناقلا. مشعل هم بیلمز و زیاد کمک نمیکنه

به دوستان تازه کار پیشنهاد میکنم اول برن سر نسخه اول ، و بعد بیان این رو بازی کنن ! چون بازی هم راحت بیشتر و باعث میشه که با ایتم ها و شیوه مبارزه بیشتر اشنا بشید.

تا الان 3 باس(یا نیمچه باس) کشتم که خیلی چالش انگیزناک نبودن:d!چقدر در بسته داره این بازی!:-/
این لاک پشت نینجا رو باچی باید کشت 1ضرب میزنه کلا stamina خالی میشه!؟

بازی اوایل اش آسونتر به نظر میرسه اما میرو جلوتر خیلی سخت تر میشه! خصوصا باس فایت ها.

من الان سر 3 تا Guardian هستن موندم! :|

بچه ها اون مشعلی که اول بازی یه بار روشنش کردیم توآیتمامونه ؟ هرچی گشتم پیداش نکردم

Sent from my ST15i using Tapatalk 2
اون تو آیتم ها نیست اما یه قسمتی هست که نشونش میده و اینکه چقدر زمان روشن میمونه.
هر چی مشعل پیدا کنی میره رو زمان روشن موندنش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or