Dark Souls II | PS3

بعد از زدن اون boss که اسب وحشیه (نه اسم مپ یادمه نه اسم باس :d یه همچین ار پی جی بازی هستم من ) یک بن فایر نزدیک هست که یک کوتوله تاریک کنار شمع ها ایستاده
جحوری باید join covenant کرد اونجا؟ هر چی میزنم فقط یک جمله حرف میزنه
بعد از اپدیت امروز بعد از ظهر به وقت +1 نمیتونم کسی را summon کنم یا برعکس,شما هم همین مشکل را دارید؟
و اینکه اون اهنگره تو قعله چه چیزی میخواد که سلاح ها رو اپدیت کنه؟
از کجا میشه ایتم های ضد سم گیر اورد؟

آخرین ویرایش:
پس من اگه یک Soul Arrow دیگه بخرم به تعداد دفعاتی که میتونم ازش استفاده کنم اضافه نمیشه ، بعد اینکه این Great Soul Arrow رو از کجا میتونم بخرم فکر میکردم اون بنده خدا کنار دومین Bonfire تو forest of giants میفروشه که نداشت :| جای دیگه ای هست فقط 30 تا Soul Arrow دارم که رسما کمه قابلیت upgrade نداره که تعدادش از 30 تا بیشتر بشه ؟ :|
Soul arrow من ٦٠ تا دارم كلا Mid game بدرد نميخوره بايد Heavy soul arrow و .. بگيري.
من تازه بازي رو گرفتم الان رسيدم به Forest of giants:d براي Great soul arrow كه توي همين قسمت بازي فقط هست بايد بري به اتاقي كه يه Ballistas و 3 تا Hollow داره.
تا اينجا بازي نسبت به شماره اول اسون بوده تنها سختيش ميتونه همون كم شدن جون بعد از مردن باشه كه با Human حل ميشه.كه با COOP بازي كردن Human نميخواد.

آخرین ویرایش:
این giant lord اعصاب منو خورد کرده. اینقدر گندس اصلا نمیبینم چیکار داره میکنه. فقط یهو میمیرم....

منم بازیو تموم کردم :(
بعد از 63 ساعت و 29 دقیقه و 56 ثانیه و لول 129

واقعا عالی بود.... چندتا ایراد کوچیک داشت ولی ولی همشون قابل چشم پوشی هستن.

حالا NG+ :d:d:d

- - -ویرایش - - -

برم NG+ اینونتوریه فروشنده ها ریست میشه؟ یا چیزایی که الان میفروشن اونموقع هم دارن؟

Last edited by a moderator:
این نخستین بازی Souls هستش که من اینقدر دیر دارم میرم سراغش:d
از امشب شروع میکنمش.....توی دو تای اولی که رکورد دار تموم کردن بودیم:d
آماده Invade شدن باشید همگی.....>:)

توي shaded woods بعد از بونفاير دوم يه در هست كه حلقه ي پادشاه رو ميخواد و ميرسه به اژدها ها ، توي خود عمارت يكي هست كه پشت يه ديوار مه الود اسير شده وازت ميخواد چند نفر رو بكشي و اون دستگيره اي كه نوشته جرأت نداري تكونش بدي قضيشون از چه قراره ؟؟؟

توي shaded woods بعد از بونفاير دوم يه در هست كه حلقه ي پادشاه رو ميخواد و ميرسه به اژدها ها ، توي خود عمارت يكي هست كه پشت يه ديوار مه الود اسير شده وازت ميخواد چند نفر رو بكشي و اون دستگيره اي كه نوشته جرأت نداري تكونش بدي قضيشون از چه قراره ؟؟؟
دستگيره رو يادم نيست، ولي اون ميگه اينارو بكشي لازم نيست حتما بكشيشون ،٠هركدوم از اون افراد مراحلشون رو رفته باشي بهت يه ايتم دادن به اون نشون بدي فكر ميكنه كشتيشون.
دستگيره شايد براي فانتوم مشكي ها باشه كه از اينه ميان بيرون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or