Dark Souls II | PS3

آره اتفاقا این کارو کردم (رو اکثر باس ها جواب میده) اما بدیش اینه که هر بار فقط یه ضربه میتونی بزنی چون اگه دوتا بشه تیکه پاره میکنه آدمو 3:

البته داشتم این کارو میکردم که گفتم بزار ببینم دوتا ضربه میتونم بزنم و بعدش مردم :|
آره دیگه باس هایی که خیلی سریع هستن باید اینجوری زد دیگه :دی البته جادوگر کلا شرایط فرق میکنه .

salar_dariush
نه من کرگدن ندیدم . 4 تا باس اصلی رو کشتم و هنوز به Drangelic Castle نرفتم .

آره دیگه باس هایی که خیلی سریع هستن باید اینجوری زد دیگه :دی البته جادوگر کلا شرایط فرق میکنه .

salar_dariush
اون پنج تا نیمچه اژدها رو میگم
که اول دو تا هستن بعد یکی یکی اضافه میشن

کشتمش به خودم افتخار میکنم :d

سول کشید اما شد

بعضی موقع ها یه Move set داره که انجامش میده و دوتا پشت سر هم Slash بعد پشتش یه Thrust میزنه که اینجا وقت خوبیه یا یه بار بزنیش یا حتی فلاسک بخوری

salar_dariush
جادوگرا خداییش خیلی نامردن :d خیلی راحته کارشون من تو دارک سولز 1 جادوگر بودم INTمو تا خرخره برده بودم بالا خیلی راحت همرو میزدم دیگه گفتم تو دارک 2 این کار زشت رو کنار بزارم و مثل یه مرد برم جلو :d

- - -ویرایش - - -

اقا تو رو خدا چطور این بازی رو بازی می کنین؟:|
رفتم خونه ی رفیقم دیدم یه گوشه کمین کرده داره بازی می کنه منم:|
یکی از لذت بخش ترین بازی هاییه تو عمرم کردم و واقعا خوشحالم که تو زمانی به دنیا اومدم که تونستم این بازی رو انجام بدم :d (سازنده هاش باید بهم پاداش بدم که در این حد ازش تعریف کردم)

اون پنج تا نیمچه اژدها رو میگم
که اول دو تا هستن بعد یکی یکی اضافه میشن
اونارو که بچه ها گفن یه سپر خوب داشته باش منم مدیون سپرم هستم بدنم رو :d

سعی نکن Dodge کنی اصلا فقط سپر رو بگیر بالا و اینور اونور برو. حرکاتشون خیلی ستم نیست و همش قابل پیش بینیه و میتونی به موقع حمله کنی راحت هم میتونی فلاسک بخوری تنها حرکت بدشون اونه که پرواز میکنن و یهو با نیزه شیرجه میرن روت که اگه سپرتم بالا باشه یکم از جونت میره

- - -ویرایش - - -

جالبه این Lost Sinner منو خیلی خیلی یاد Artorias تو شماره 1 انداخت چون اونم خیلی سریع بود و همون حس رو بهم داد. البته بماند که Artorias واقعا ستمی بود زدنش خیلی سخت بود بعد از کشتنش اشک شوق تو چشام حلقه زد و به نظرم بعد از Kalamet (اگه درست نوشته باشم همون اژدهاهه) سخت ترین بود برا من

دادج تو این شماره به اندازه دارک سولز 1 جواب نمیده. تو اون بدون شیلد هم میشد همه باس هارو زد. ولی اینجا حد اقل باید شیلدت دم دست آماده باشه... تو اون وقتی در حال قلت زدن بودی هیچی بهت نمیخورد

اونارو که بچه ها گفن یه سپر خوب داشته باش منم مدیون سپرم هستم بدنم رو :d

سعی نکن Dodge کنی اصلا فقط سپر رو بگیر بالا و اینور اونور برو. حرکاتشون خیلی ستم نیست و همش قابل پیش بینیه و میتونی به موقع حمله کنی راحت هم میتونی فلاسک بخوری تنها حرکت بدشون اونه که پرواز میکنن و یهو با نیزه شیرجه میرن روت که اگه سپرتم بالا باشه یکم از جونت میره

- - -ویرایش - - -

جالبه این Lost Sinner منو خیلی خیلی یاد Artorias تو شماره 1 انداخت چون اونم خیلی سریع بود و همون حس رو بهم داد. البته بماند که Artorias واقعا ستمی بود زدنش خیلی سخت بود بعد از کشتنش اشک شوق تو چشام حلقه زد و به نظرم بعد از Kalamet (اگه درست نوشته باشم همون اژدهاهه) سخت ترین بود برا من

نه تازه رسیدم اونجا...ولی به نظرم راحت میاد
Artorias:اون خدا بیامرز سریع بود ولی از کاراکتر من نه:d
Kalamet: برای من راحت بود ولی انتظار داشتم آیتم بهتری بده تا اون انگشتر مسخره:|

- - -ویرایش - - -

دادج تو این شماره به اندازه دارک سولز 1 جواب نمیده. تو اون بدون شیلد هم میشد همه باس هارو زد. ولی اینجا حد اقل باید شیلدت دم دست آماده باشه... تو اون وقتی در حال قلت زدن بودی هیچی بهت نمیخورد

خب تویه اینم همینجوریه:d
من تمام باس هایی که تا الان کشتم همه رو با خون نصفه و بدون سپر زدم:d

نه تازه رسیدم اونجا...ولی به نظرم راحت میاد
Artorias:اون خدا بیامرز سریع بود ولی از کاراکتر من نه:d
Kalamet: برای من راحت بود ولی انتظار داشتم آیتم بهتری بده تا اون انگشتر مسخره:|

- - -ویرایش - - -

خب تویه اینم همینجوریه:d
من تمام باس هایی که تا الان کشتم همه رو با خون نصفه و بدون سپر زدم:d
اشتب کردی دیه :d کل عظمت Kalamet فط به شمشیری بود که اگه دمش رو میکندی بهت میداد و خیلی سخت بد دمش رو زدن یاده 10-15 بار بیشتر شاید) رفتم تا تونستم دمش رو بکنم

- - -ویرایش - - -

یه سوال؟ اگه کسی رو جونش رو کم کنم (NPC) بعد طرف بره فرار کنه دیگه نبینمش راهی نیست برا برگردوندنش مثل شماره یک؟ من یه بنده خدایی رو تو Heide's Tower of Flame زدم یه زنه بود که میراکل میفروخت الان لازمش دارم یه راه برام باز کنه :d

Havel's armor set خيلي خفنه و بر خلاف نسخه ي قبلي ميتوني upgrade كني فقط twinkling titanite ميخواد كه كميابه :d كسي ميدونه كجا ميشه پيدا كرد ؟؟؟
از دختره آهنگر زیاد خرید کنی یدونه بهت هدیه میده. ولی کلا خیلی کمه. من تا حالا فقط 3 تا پیدا کردم.
به نظرم برای صلاح استفادشون کنی بهتره. روی ارمئر اونقدری تاثیر نداره

- - -ویرایش - - -

ای بابا. این shaded wood چرا اینجوریه... یه عده نا مریی به آدم حمله میکنن! اصلا میشه زدشون؟

اشتب کردی دیه :d کل عظمت Kalamet فط به شمشیری بود که اگه دمش رو میکندی بهت میداد و خیلی سخت بد دمش رو زدن یاده 10-15 بار بیشتر شاید) رفتم تا تونستم دمش رو بکنم

- - -ویرایش - - -

یه سوال؟ اگه کسی رو جونش رو کم کنم (NPC) بعد طرف بره فرار کنه دیگه نبینمش راهی نیست برا برگردوندنش مثل شماره یک؟ من یه بنده خدایی رو تو Heide's Tower of Flame زدم یه زنه بود که میراکل میفروخت الان لازمش دارم یه راه برام باز کنه :d
زود ،تند، سریع بگو اون شمشیر دامیج اولش چقدر بود :-/لطفا:d
حدودی هم بگی کارم راه میوفته8-|

- - -ویرایش - - -

امروز واسه دومین بار داشتم میرفتم سمت اون چندتا نیمچه اژدها که یهو اون زیر یه پیغام داد (آیدیش رو نوشت)که داره بهت جوین میشه(یهو از بالایه سرم اومد منو کشتو رفت:|
نفهمیدم از کجا خوردم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or