evilshiraz666
کاربر سایت
سلام من تو اون کلیسا گیر کردم که اون غول گنده میاد
Colossus
سه بار که با آتیش میزنمش دیگه نمیدونم چیکارش کنم
وقتی با اتیش میزنیش برو نزدیکش تا 3بار بعدش یه کاری کن بیاد نزدیک اتیش دوباره اتیشش بزن وبعد برشته میشه
سلام من تو اون کلیسا گیر کردم که اون غول گنده میاد
Colossus
سه بار که با آتیش میزنمش دیگه نمیدونم چیکارش کنم
من هم دیشب بعد از تمام شدن دانلود این بازی رو دیسک TDK رایتش کردم و بازی کردم.محیط بازی خیلی خوف بود اما خوب یه مقدار داستان به نظر تکراری میومد.ولی محیط بازی واقعا قشنگ طراحی شده بود.
مگه میشه بازی های 360 دانلود کرد ؟ ازکجا؟
من که امروز بازی رو تمام کردم بازی خوبی بود
1 توصیه من به شما اکثر کسانی که بازی رو رفتن جلو میگن خوب نبود تقلیدی از فلان بازی بود
ولی موزیکهای بازی خیلی خیلی ترسناک بود و واقعا کار شده بود حتی از resident evill4 هم بهتر بود برای اینکه حرف منو درک کنید این بازی رو ساعت 1 : 30 به بعد شب چراغ اتاق خاموش با هدفون به گوش بازی کنید تا بفهمید من چی میگم اون موقعه هست که میرین تو حس بازی اگه شما تونستید 5 دقیقه بیشتر بازی کنید صداهای مخوف صدای ناله و...
فقط با هدفون نه اسپیکر
آخ که چه حالی میداد چه قدر گردن زامبیهارو خرد کردم :biggrin1: روحشان شاد :laughing:
سلام من قسمت 9 بازی با اون غول تمام اهنین گیرکردم . اونم تیغه پرتاب میکنه و یه سپر جلوش داره.چکرش کنم؟
سلام من قسمت 9 بازی با اون غول تمام اهنین گیرکردم . اونم تیغه پرتاب میکنه و یه سپر جلوش داره.چکرش کنم؟
خوب من اون قسمتی هستم که جک و جونور های ترسناک رو می کشیم و بعد با آسانسور میریم بالا روی پشت بام.آدم ها رو می کشم به صورت کامل.اون 2 تا قسمت زیر زمین رو هم میرم و توی یکی از زیر زمین ها یک کیف هست که اون رو برمیدارم.
یه در فلزی هم هست که بسته...
اینجا رو ما گیر کردیم...باید چکار کرد ؟![]()

پدرام بايد Glaive رو شوت كني پشت همون دره . اونجا يه كليد هست كه بايد Active ش كني تا در باشه . همين .![]()
اسمه مرحله اي كه هستي رو بگو، از روي FAQ برات پيدا كنم كجا گير كردي.میلاد جان میشه یه مقدار دقیق تر توضیح بدی ؟ من متوجه نشدم دقیقا باید چیکار کنم... :blushing:
میلاد جان میشه یه مقدار دقیق تر توضیح بدی ؟ من متوجه نشدم دقیقا باید چیکار کنم... :blushing: