Dark Sector

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من تو اون کلیسا گیر کردم که اون غول گنده میاد
Colossus
سه بار که با آتیش میزنمش دیگه نمیدونم چیکارش کنم

وقتی با اتیش میزنیش برو نزدیکش تا 3بار بعدش یه کاری کن بیاد نزدیک اتیش دوباره اتیشش بزن وبعد برشته میشه

من هم دیشب بعد از تمام شدن دانلود این بازی رو دیسک TDK رایتش کردم و بازی کردم.محیط بازی خیلی خوف بود اما خوب یه مقدار داستان به نظر تکراری میومد.ولی محیط بازی واقعا قشنگ طراحی شده بود.

مگه میشه بازی های 360 دانلود کرد ؟ ازکجا؟

دوستان بازی در چه سطحیه و آیا ارزش خریدن رو داره ؟

چون من تجربه ی بدی دارم مثلا رفیقم از بازی Black site Area کلی تعریف کرد اما اصلا نتونستم حتی نیم ساعت پاش طاقت بیارم چون در حد بازی های امروزی نبود .

من که امروز بازی رو تمام کردم بازی خوبی بود
1 توصیه من به شما اکثر کسانی که بازی رو رفتن جلو میگن خوب نبود تقلیدی از فلان بازی بود
ولی موزیکهای بازی خیلی خیلی ترسناک بود و واقعا کار شده بود حتی از resident evill4 هم بهتر بود برای اینکه حرف منو درک کنید این بازی رو ساعت 1 : 30 به بعد شب چراغ اتاق خاموش با هدفون به گوش بازی کنید تا بفهمید من چی میگم اون موقعه هست که میرین تو حس بازی اگه شما تونستید 5 دقیقه بیشتر بازی کنید صداهای مخوف صدای ناله و...
فقط با هدفون نه اسپیکر
آخ که چه حالی میداد چه قدر گردن زامبیهارو خرد کردم :biggrin1: روحشان شاد :laughing:

سلام من قسمت 9 بازی با اون غول تمام اهنین گیرکردم . اونم تیغه پرتاب میکنه و یه سپر جلوش داره.چکرش کنم؟

سلام من قسمت 9 بازی با اون غول تمام اهنین گیرکردم . اونم تیغه پرتاب میکنه و یه سپر جلوش داره.چکرش کنم؟

اگه منظورت همونیه که شکل خودته(آخه خیلی وقته بازی کردم مرحله هاش یادم رفته) پند بار با تیغه خودت البته بطورت قدرتی بزنش بعد از چند بار زدن میره وای میسته بالا اونجا می تونیش زنی.بعدش بازم میاد پایین .تو بین در گیری هام یه زمانای مخصوصی finisher میده که با 3 یا 4 بار finisher زدن کارش تمومه. اگه نفهمیدی بگو خودم می رم بازی می کنم دقیقتر میگم. :biggrin1:

اگه منظورت همونیه که شکل خودته(آخه خیلی وقته بازی کردم مرحله هاش یادم رفته) پند بار با تیغه خودت البته بطورت قدرتی بزنش بعد از چند بار زدن میره وای میسته بالا اونجا می تونیش زنی.بعدش بازم میاد پایین .تو بین در گیری هام یه زمانای مخصوصی finisher میده که با 3 یا 4 بار finisher زدن کارش تمومه. اگه نفهمیدی بگو خودم می رم بازی می کنم دقیقتر میگم. :biggrin1:

خوب من اون قسمتی هستم که جک و جونور های ترسناک رو می کشیم و بعد با آسانسور میریم بالا روی پشت بام.آدم ها رو می کشم به صورت کامل.اون 2 تا قسمت زیر زمین رو هم میرم و توی یکی از زیر زمین ها یک کیف هست که اون رو برمیدارم.
یه در فلزی هم هست که بسته...
اینجا رو ما گیر کردیم...باید چکار کرد ؟ :دی

خوب من اون قسمتی هستم که جک و جونور های ترسناک رو می کشیم و بعد با آسانسور میریم بالا روی پشت بام.آدم ها رو می کشم به صورت کامل.اون 2 تا قسمت زیر زمین رو هم میرم و توی یکی از زیر زمین ها یک کیف هست که اون رو برمیدارم.
یه در فلزی هم هست که بسته...
اینجا رو ما گیر کردیم...باید چکار کرد ؟ :دی

پدرام بايد Glaive رو شوت كني پشت همون دره . اونجا يه كليد هست كه بايد Active ش كني تا در باشه . همين . ;)

میلاد جان میشه یه مقدار دقیق تر توضیح بدی ؟ من متوجه نشدم دقیقا باید چیکار کنم... :blushing:

پدرام همون در حصاري كه گفتي بسته هستش دقيقا پشتش رو اگه ببيني يه كليد هستش بايد Glaive ت رو (همون بومرنگ خودمون) رو پرت كني طرف اون كليده البته باي از بالاي در بفرستيش و بعد دستي هدايتش كني تا با اون كليده برخورد كنه اونوقت در باز ميشه ، مي توني رد شي . الان خوبتر شد :) .

برای هدایت کردن گلیو باید همون دکمه ای رو که برای پرتاب کردن میزنی بلافاصله بعد از زدن دوباره بگیری
اینطوری میتونی چنگک رو کنترل کنی ، بازی بعد از این قسمت فوق العاده میشه;)

خوب حالا یه جای دیگه گیر کردیم :دی
بعد از این که یه سری از این آدم ها رو کشتم بعدش وارد یه جایی شدم میشه گفت مثل میدون هست.
زامبی ها حمله می کنن بعد همشون رو که کشتم روی در روبرو یه لایه پوشونده که اطرافش توپ هست و روی زمین هم ریشه هاش رشد می کنه...اینجا باید چه کرد :دی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or