Dark Sector

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تريلرشو ديدي ؟
اين چنگكه كه دستشو به هر جا بخوره قطه ميكنه
به كلش بزني قطع ميشه به وسط بدنش بزني قطع ميشه
واي من عاشق اين جور بازي ها هستم بچه تر كه بودم sof روي دريم كست چند بار تموم كردم عاشق بازي هاي قطعي ام :evil:

دیگه به این اندازه هم خشونت نداره! اصلآ از نظر خشونت با سری Manhunt قابل مقایسه نیست.
ولی بازیه قشنگیه.;)
از كجا معلوم ؟!؟!؟!؟
من كه يسري تريلر ديدم كه واقعا ترســــــــناك بود ... حالا تا روز عرضه وقت هست ;) ولي تا اونجايي كه من ديدم Melee واقعا ترسناك بودن و كله ي طرف تو دستات خرد مي شد و ... :sick:

من يه تريلر چند روز پيش ديدم گويا سازندگان بازي در راستاي كپي كرده گيم پلي GEARS OF WARنيم نگاهي هم
بهREداشتند چون استيله يارو كره LEON هستش:biggrin1:
GEARS OF WAR+RESIDENT EVIL4+UN3:DARK SECTORE

من يه تريلر چند روز پيش ديدم گويا سازندگان بازي در راستاي كپي كرده گيم پلي GEARS OF WARنيم نگاهي هم
بهREداشتند چون استيله يارو كره LEON هستش
بزار دقیق برات موشکلافی کنم :biggrin1:. اینها قرار بود که گیم پلی RE4 رو استفاده کنن و مشکلاتش رو رفع کنن، اما وقتی که Gears of War رو دیدن ( :love::coolgun::love: ) نظرشون عوض شد، مثل اینکه :biggrin1:.
گیم پلیش اینقدر به GOW شبیه که وقتی A رو نگه داری طرف شروع میکنه به دویدن :biggrin1:. البته اینها رو نگفتم که این بازی رو زیر سئوال ببرم، برای کسانی بود که تریلر های بازی رو ندیدن.

پ.ن.کلا اکثر سازندگان از Gears of War و مبارزه های نفس گیر و بینقص بازی استفاده میکنن و اون رو الگو قرار دادن مثل همین Dark Sector و Uncharted.

امروز داشتم تو gamespot چرخ میزدم دیدم بازی dark sector رو نوشته first person shooter ودر کمال ناباوری اینجوری شدم:eek: اقا یکی بگه حقیقت سبک این بازی چیه دلم تنگ شده برای یه third person action :cheesygri

امروز داشتم تو gamespot چرخ میزدم دیدم بازی dark sector رو نوشته first person shooter ودر کمال ناباوری اینجوری شدم:eek: اقا یکی بگه حقیقت سبک این بازی چیه دلم تنگ شده برای یه third person action :cheesygri

من 10 تا تریلر از این بازی دیدم اما اثری از حالت FPS نبود.:eek:

امروز داشتم تو gamespot چرخ میزدم دیدم بازی dark sector رو نوشته first person shooter ودر کمال ناباوری اینجوری شدم اقا یکی بگه حقیقت سبک این بازی چیه دلم تنگ شده برای یه third person action
TPS, Horror, Action
ساده ترش میشه Gears of War + Resident Evil 4

بزار دقیق برات موشکلافی کنم :biggrin1:. اینها قرار بود که گیم پلی RE4 رو استفاده کنن و مشکلاتش رو رفع کنن، اما وقتی که Gears of War رو دیدن ( :love::coolgun::love: ) نظرشون عوض شد، مثل اینکه :biggrin1:.
گیم پلیش اینقدر به GOW شبیه که وقتی A رو نگه داری طرف شروع میکنه به دویدن :biggrin1:.
.

آره بابا کجایه کاری مثله اینکه میخوان اسمه شخصیته بازی رو marcus کنن:biggrin1:

ولي بچه ها يك چيز تو زوق ميزد تو اين بازي وقتي كه اون چنگك رو پرت ميكردي و بعد اگر كاور ميگرفتي پشته ديوار يا بلوكي جايي اون چنگكه از تو ديوار رد ميشد و ميومد دوباره تو دستتون.:confused:

ولي بچه ها يك چيز تو زوق ميزد تو اين بازي وقتي كه اون چنگك رو پرت ميكردي و بعد اگر كاور ميگرفتي پشته ديوار يا بلوكي جايي اون چنگكه از تو ديوار رد ميشد و ميومد دوباره تو دستتون.:confused:

اصلا وجود این چنگک چیز رئالی تو بازی نیست. فکر کن موقع برگشت بخوره به پشت دیوارو بخای بری ورش داری :cheesygri اونوقته که دخلت اومده :biggrin1:

این مشکل حل شده :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or