از كجا معلوم ؟!؟!؟!؟دیگه به این اندازه هم خشونت نداره! اصلآ از نظر خشونت با سری Manhunt قابل مقایسه نیست.
ولی بازیه قشنگیه.![]()
ولي تا اونجايي كه من ديدم Melee واقعا ترسناك بودن و كله ي طرف تو دستات خرد مي شد و ... 
بزار دقیق برات موشکلافی کنم :biggrin1:. اینها قرار بود که گیم پلی RE4 رو استفاده کنن و مشکلاتش رو رفع کنن، اما وقتی که Gears of War رو دیدن (من يه تريلر چند روز پيش ديدم گويا سازندگان بازي در راستاي كپي كرده گيم پلي GEARS OF WARنيم نگاهي هم
بهREداشتند چون استيله يارو كره LEON هستش
:coolgun:
) نظرشون عوض شد، مثل اینکه :biggrin1:.امروز داشتم تو gamespot چرخ میزدم دیدم بازی dark sector رو نوشته first person shooter ودر کمال ناباوری اینجوری شدماقا یکی بگه حقیقت سبک این بازی چیه دلم تنگ شده برای یه third person action :cheesygri

بزار دقیق برات موشکلافی کنم :biggrin1:. اینها قرار بود که گیم پلی RE4 رو استفاده کنن و مشکلاتش رو رفع کنن، اما وقتی که Gears of War رو دیدن (:coolgun:
) نظرشون عوض شد، مثل اینکه :biggrin1:.
گیم پلیش اینقدر به GOW شبیه که وقتی A رو نگه داری طرف شروع میکنه به دویدن :biggrin1:.
.
ولي بچه ها يك چيز تو زوق ميزد تو اين بازي وقتي كه اون چنگك رو پرت ميكردي و بعد اگر كاور ميگرفتي پشته ديوار يا بلوكي جايي اون چنگكه از تو ديوار رد ميشد و ميومد دوباره تو دستتون.:confused: