dark sector pc version

MUg9VVCiZi.jpg

سلام

راستش من اطلاعات زیادی از این بازی ندارم اما مگه این بازی فقط واسه ps3 و xbox 360 نبود؟

به هر حال که این بازی واسه پی سی اومده و میتونید از قسمت دانلود بازیهای کامپیوتری دانلود کنید

اینم سیستم مورد نیاز

Dark Sector 2009
Year: 2009
Genre: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Digital Extremes Developer: Digital Extremes
Publisher: New Disk
Platform: PC
Minimum system requirements:
Windows XP SP2 / Vista Operating system: Windows XP SP2 / Vista
Processor: Pentium IV 2.4 GHz
Memory: 1 GB
(GeForce 6600 или Radeon X1300) Video Card: 3D-graphics adapter with 256 MB memory, compatible with DirectX 9.0c shaders version 3.0 (GeForce 6600 or Radeon X1300)
Audiokarta: Direct-X compatible
Available at Railway: 6.5 GB

اسکرین شات نسخه pc
L8XEmTQz5n.jpg
k3ClFCc1q0.jpg

آخرین ویرایش:
اقا من همين الان رفتم گرفتم وست گيمه صادقيه
همينجوري طبق طبق چيده بود رو هم ميفروخت كه :confused:

آقا اولا كه زبونش روسيه :sick:
دوما كه Sforce هست و بايد يه كارايي بكني توي نتظيمات .
بايد بري توي Add New Hardware و از اونجا بري توي دي وي دي و يه قسمت رو نصب كني تا بازي راه بيوفته . ولي قويت من ميزنم Add New Hardware يه پيغام عجيبي ميده كه اينه :
You can install only one device at a time
Another device installation is underway, when it is finished you can try this wizard again
:confused:
نميدونم مشكل چيه . چون اونسري هم اپديت كارت گرافيك رو داونلود كرده بودم و ميخواستم نصب كنم همين پيغام رو ميداد
من ديوايسي در حال نصب ندام كه :confused::(

Last edited by a moderator:
نسخه ی روسی مربوط به شرق اروپا مدتی پیش خبر عرضه شدنش اعلام شد. در ضمن زیاد به تنها تصاویر بازیها که توی اینترنت قرار میگیره توجه نکنید چونکه این تصاویر ممکنه کاملا دروغ و شایعه باشن. به تصویر زیر خوب نگاه کنین. نمونه های زیادی از تصاویر دروغ وجود داره مثله مثله تصویری که چند وقت پیش توی اینترنت پخش شده بود و خبر ساخت LEGO FF VII رو میداد. به این تصاویر نگاه کنید.
ff7_legos.jpg
YCJ6LC28.jpg

ولی این تصاویر کاملا جعلی هستن.

نسخه ی روسی مربوط به شرق اروپا مدتی پیش خبر عرضه شدنش اعلام شد. در ضمن زیاد به تنها تصاویر بازیها که توی اینترنت قرار میگیره توجه نکنید چونکه این تصاویر ممکنه کاملا دروغ و شایعه باشن. به تصویر زیر خوب نگاه کنین. نمونه های زیادی از تصاویر دروغ وجود داره مثله مثله تصویری که چند وقت پیش توی اینترنت پخش شده بود و خبر ساخت LEGO FF VII رو میداد. به این تصاویر نگاه کنید.
ff7_legos.jpg
YCJ6LC28.jpg

ولی این تصاویر کاملا جعلی هستن.
اینا که خیلی تابلو هستن!هر کسی میتونه تشخیص بده!

من بازی رو از اینترنت گرفتم و دارم بازی میکنم . بازی روی سیستم های 64 بیتی اجرا نمیشه . در ضمن میشه زبان بازی رو هم انگلیسی کرد ولی منوها ستاره ای *** میشه. اگه میخوان زبون بازی رو انگلیسی کنید در پوشه اصلی که بازی رو ریختید توی فولدر Configs برید و فایل ds رو با نوتپد باز کنید و جلوی کلمه App.Language=ru به جای ru بنویسید en .
در مورد رزولیشن بازی هم میشه از همون جا تغییر داد در گزینه
Graphics.FullScreenSizeX=800
Graphics.FullScreenSizeY=600
به جای 800 و 600 میتونید رزولیشن خودتون رو بنویسد بقیه تنظیمات گرافیکی درسته و سرجاشه. اگه اول بازی سیاه و سفید بود تنظیمات رو دست نزنید چون مرحله بعد رنگی میشه

در مورد کلیدهای بازی هم بگم
کلیک چپ= شلیک
کلیک راست= نشانه روی
space= باز کردن درب و فعال کردن بمب های c4
c= پرتاب تیغه ( این قابلیت یه کم که در بازی جلو برید بدست میاد و یک جاهای بازی است که باید تیغه رو از روی یک فنس به اون طرف پرت کنید و یک دکمه قرمز رو بزنید برای این کار وقتی تیغه را پرت کردد یک c دیگه هم بزنید و با موس تیغه را به دکمه قرمز رهنمون کنید)
ctrl = دویدن و پشت موانع سنگر گرفتن
در ضمن وسط بازی delete نزنید چون از بازی میاد بیرون

اینا که خیلی تابلو هستن!هر کسی میتونه تشخیص بده!
تابلو بودن یا نبودن تصاویری که من گذاشتم اهمیتی نداره. مهم اینه که از روی تصویر برداشت نکنیم. مثل همون عکسی که از MGS4 برای 360 گذاشته شده بود.

من بازی رو از اینترنت گرفتم و دارم بازی میکنم . بازی روی سیستم های 64 بیتی اجرا نمیشه . در ضمن میشه زبان بازی رو هم انگلیسی کرد ولی منوها ستاره ای *** میشه. اگه میخوان زبون بازی رو انگلیسی کنید در پوشه اصلی که بازی رو ریختید توی فولدر Configs برید و فایل ds رو با نوتپد باز کنید و جلوی کلمه App.Language=ru به جای ru بنویسید en .
در مورد رزولیشن بازی هم میشه از همون جا تغییر داد در گزینه
Graphics.FullScreenSizeX=800
Graphics.FullScreenSizeY=600
به جای 800 و 600 میتونید رزولیشن خودتون رو بنویسد بقیه تنظیمات گرافیکی درسته و سرجاشه. اگه اول بازی سیاه و سفید بود تنظیمات رو دست نزنید چون مرحله بعد رنگی میشه

در مورد کلیدهای بازی هم بگم
کلیک چپ= شلیک
کلیک راست= نشانه روی
space= باز کردن درب و فعال کردن بمب های c4
c= پرتاب تیغه ( این قابلیت یه کم که در بازی جلو برید بدست میاد و یک جاهای بازی است که باید تیغه رو از روی یک فنس به اون طرف پرت کنید و یک دکمه قرمز رو بزنید برای این کار وقتی تیغه را پرت کردد یک c دیگه هم بزنید و با موس تیغه را به دکمه قرمز رهنمون کنید)
ctrl = دویدن و پشت موانع سنگر گرفتن
در ضمن وسط بازی delete نزنید چون از بازی میاد بیرون

چقدر دردسر :confused:
اقا ورژن انگليسيش خبر نداري كي مياد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or