Dark AleX هکر معروف بازگشته است!!!

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Untitled.png

به صفحه PS4 خوش آمدید
تقریبا کمتر کسی است که این هکر و برنامه نویس حرفه ای اسپانیایی تبار را که چندسال پیش CFW 1.50 را برای PSP منتشر کرد، نشناسد!!!
با اینکه او از سال 2009 دیگر در خفا بود و کاری از او ندیدیم،(شایعه هایی مبنی بر پیوستن او به تیم سونی و ...)اما حال او بازگشته است.
در سایت او میتوانید فقطچراغ های DS4 و PS4 ،این کنسول جدید شرکت سونی را مشاهده نمایید، چون همه جا تاریک است، مثل اینکه نقشه ای بزرگ دارد، شاید میخواهد این کنسول را نیز هک نماید؟
Dark-Alex.Org, Welcome to PS4 Scene

آخرین ویرایش:
هیچ گیمری تو ایران نمیتونه تمام بازیهارو اوریج بخره پس انشالله هرچه زودتر هک بشه همه بتونیم ps4 بخریم

ولی اگه قرار باشه باز سه -چهار سال صبر کنیم اصلا فایده نداره .

بهترین راه نهایتا میتونیم مولتی هارو رو PC بزنیم . انحصاریهارو رو کنسول بخریم بنظر من این بهترین راهه تا هک کامل کنسول .
برای خرید فروش انحصاری ها باید یه تاپیک ویژه ایجاد بشه اینجوری بهتره .
البته خود PC هم یسری بازی داره که حتما باید اوریج خرید که به لیست اضافه میشه .
ستاد تبلیغات برای بازی کردن رو PC راه انداختی؟:d

هیچ گیمری تو ایران نمیتونه تمام بازیهارو اوریج بخره پس انشالله هرچه زودتر هک بشه همه بتونیم ps4 بخریم

ولی اگه قرار باشه باز سه -چهار سال صبر کنیم اصلا فایده نداره .
بعدا که هک شد انحصاریها رو میزنیم به بدن

یا بهترین راه نهایتا میتونیم مولتی هارو رو PC بزنیم . انحصاریهارو رو کنسول بخریم بنظر من این بهترین راهه تا هک کامل کنسول .
برای خرید فروش انحصاری ها باید یه تاپیک ویژه ایجاد بشه اینجوری بهتره .
البته خود پی سی هم یسری بازی داره که حتما باید اوریج خرید که به لیست اضافه میشه .

دوست عزیز شک نکن که به این زودی ها خبری از هک ps4 نمیشنوی اما احتمال هک Xone بسیار بالاست به خاطر سیاست های عجولانه و تصمیمات غلط و پی در پی این شرکت....

سونی بعد از 4 سال روزنه هکی براش امده کی تقریبا توی کل دنیا کنسول فروش بالایی داشت و کاملا شناخته شده بود و به قول خودمون جا افتاده بود اما کنسول xbox 360 نه تنها شناخته نشده بود

بلکه سال های زیادی باید اجازه میدادن کنسول کپی بمونه تا همه گیر شه.....

الان سونی نیازی نداره که در اینده هک بشه و هک هم بمونه کنسول های نسل جدید عمرشون نصف کنسول های قبل خواهد بود و بیش از 6 سال دوام نمیارن و ps4 کارش به هک نمیکشه اصلا با تیم امنیتی تقویت شده و قوی که در اختیار داره

این روند رو اداره میکنه شک نکن دیگه تمامه دنیا همه گیر شده خرید بازی ارجینال نگاه به کشور خودمون نکن با تورم 67 درصدی ثابت مونده قیمت دلار روی 3000 تومن....انقدر حجم بازی و دنگو فنگش بالاست که دیگه کسی سمتش نمیره

اگر کنسول سونی هیچی نداشته باشه انقدر بازی انحصاری سوتودنی و از شرکت های بزرگ دنیا داره که نیاز نداره چندتا بچه مدرسه ای توی خونه بازی بسازن بعد با Divkit کنسول اونرو اجرا کنن وبدن تو شبکه..........:d

خدا کنه هک نشه که قیمت ps4 خیلی میره بالا

شما بزار هک بشه" من 10 جا بهت معرفی میکنم که کنسولو با قیمت بسیار مناسب و به دور از دست دلالان ناپاک و نمک به ....تهیه کنی.پس منتظر اونروز باش:d

راستی توی منبع که ننوشته به PS4 خوش آمدین و فقط عکس موجوده

آخرین ویرایش:
امیدوارم این دستگاه هرچه زودتر هک بشه تا همه بتونند بازی کنند و هیچ کسی بخاطر مشکل مالی نتونه از بازی کردن محروم بشه.

بازی کردن حق همست.

ستاد تبلیغات برای بازی کردن رو PC راه انداختی؟:d

دوست عزیز چرا از حقیقت فرار میکنی ؟ کمی فکر کن بهترین راه همینه

چرا میتونی بازیهای مولتی بری رو کنسول نسل قبل بازی کنی ولی خوب یه ادم عاقل .. فعلا که کنسول هک نشده فن بازی میزاره کنار
مولتی هارو رو PC میزنه یسری بازیهارو هم که لازمه رو PC اوریج میخره

بعد انحصاری ها رو هم میره اوریج میخره ..

والا مردم گنج پیدا نکردن همه بازیهارو روکنسول اوریج بخرن .. شما نظر بهتری داری بفرما ...

وقتی مثلا بازی AC بهترش رو PC رایگانه طرف دکتره بره پول بده بخرتش ؟

من خودم تو این نسل همین کارو میکنم شک نکن.
دوست عزیز من خودم هم pc بازم هم از عاشق انحصاری های sony.منتها نمیدونم چرا چندوقتیه همه تاپیک ها به بچه ها میخوای بگی برن سراغ pc و نظرتو تحمیل میکنی.هرکی خودش تصمیم میگیره لطفا تو کار کسی دخالت نکن انقدر.
دخالت ؟ اصلا نرن سراغ پی سی به حال من چه فرقی داره ؟.. ماداریم اینجا گزینه هارو میزاریم رو میز :d

آخرین ویرایش:
دوست عزیز چرا از حقیقت فرار میکنی ؟ کمی فکر کن بهترین راه همینه

چرا میتونی بازیهای مولتی بری رو کنسول نسل قبل بازی کنی ولی خوب یه ادم عاقل .. فعلا که کنسول هک نشده فن بازی میزاره کنار
مولتی هارو رو PC میزنه یسری بازیهارو هم که لازمه رو PC اوریج میخره

بعد انحصاری ها رو هم میره اوریج میخره ..

والا مردم گنج پیدا نکردن همه بازیهارو روکنسول اوریج بخرن .. شما نظر بهتری داری بفرما ...

وقتی مثلا بازی AC بهترش رو PC رایگانه طرف دکتره بره پول بده بخرتش ؟

من خودم تو این نسل همین کارو میکنم شک نکن.
دوست عزیز من خودم هم pc بازم هم از عاشق انحصاری های sony.منتها نمیدونم چرا چندوقتیه همه تاپیک ها به بچه ها میخوای بگی برن سراغ pc و نظرتو تحمیل میکنی.هرکی خودش تصمیم میگیره لطفا تو کار کسی دخالت نکن انقدر.

xbox one چه هک بشه چه نشه واسه من مهم نیست و میخرمش ولی تنها عاملی که باعث میشه من ps4 بخرم هک شدنشه
آره منم هرموقع به ps3 فکرمیکنم یاد بازی های آفلاین می اوفتم ولی 360روبلعکس!
من ترجیح میدم Xone بگیرم وتا آخرنسل تایتانفال بازی کنم وبن نشم.

ماهم از خدامونه هک بشه ولی اینا همش توهمه
امکان نداره سیستم امنیتی سونی اجازه ی بده به همین راحتی هک بشه
ولی خوب اگه بتونن مثل ps3 هکش کنن واقعا دست مریزاد دارن:d
البته همین ps3 هم فریمور های بالاتر از 3.55 کارخونه ای هک نشدن کامل

آره منم هرموقع به ps3 فکرمیکنم یاد بازی های آفلاین می اوفتم ولی 360روبلعکس!
من ترجیح میدم Xone بگیرم وتا آخرنسل تایتانفال بازی کنم وبن نشم.

موافقم با این حرفت شدید!
مثلا هیلو و تیتان فال و فیبل لجند و بیشتر اون بازی ها e3 مالتی پلیتر قوی داشتن تو بازی های لانچ فورزا و دد رایزینگ همه از co op اون تعریف کردن + چیزی که نسل گذشته معنی تجربه انلاین به من فهموند یعنی xbox live همه اینها با هم چه شود
ولی سونی نشون داده تجربه افلاین واسش بیشتر اهمیت داره مالتی پلیر کیلزون که چنگی به دل نمیزنه یا gow و infamous و last of us و order اینها همه روی بخش تک نفره تمرکز دارن من ترجیح میدم ps4 هک شده بگیرم ...
من نسل گذشته هر دو کنسول داشتم و این نظر شخصی من بود

بچه ها هک خوبه !

من نمیگم اوریج بخرید چون خودمم ایکس باکسم هک هست و تمام بازی هاش رو بدون هزینه دان میکنم و حس خوبیه ! {ولی سونی 3 رو نه} >:)

ولی یک واقعیت رو قبول کردم و بنظرم خوبه که این واقعیت رو بپذیرید دیگه هیچوقت و کاملا هیچوقت و هیچوفت فکر هک شدن کنسولی همچون PS2 ÷ X360 نکنید !‌ دیگه همیچین اتفاقی نمیوفته !

اگر هم 0.01 درصد هم بشه اینقدر دنگ و فنگ خواهد داشت که اوریج به صرفه تر میشه !

مگه حرفی از هک زده تو سایتش ؟
قسمت بد ماجرا اینجاست که جناب دارک الکس قسمت امنیت PS4 رو دست گرفته ! حالا واسه پاچه خواری یا علاقه (:d) وبلاگش رو به این شکل آپدیت کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or