Dark AleX هکر معروف بازگشته است!!!

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Untitled.png

به صفحه PS4 خوش آمدید
تقریبا کمتر کسی است که این هکر و برنامه نویس حرفه ای اسپانیایی تبار را که چندسال پیش CFW 1.50 را برای PSP منتشر کرد، نشناسد!!!
با اینکه او از سال 2009 دیگر در خفا بود و کاری از او ندیدیم،(شایعه هایی مبنی بر پیوستن او به تیم سونی و ...)اما حال او بازگشته است.
در سایت او میتوانید فقطچراغ های DS4 و PS4 ،این کنسول جدید شرکت سونی را مشاهده نمایید، چون همه جا تاریک است، مثل اینکه نقشه ای بزرگ دارد، شاید میخواهد این کنسول را نیز هک نماید؟
Dark-Alex.Org, Welcome to PS4 Scene

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا ناراحت شدم، ولی مطمئن باشین دیگه بالاخره پیش میاد...حالا از بخت بد مال شما اینجوری شده، وگرنه بیشتر بچه ها توی همین انجمن دارن...
یکی از بچه ها، هنگام عرضه 360، همون لحظه ای که وارد بازار شد، نسل قبل رو میگم، بنده خدا هم خرید بعد چندساعت دستگاه ـش سوخت، الان این حرف رو زدی یاد ایشون افتادم...:|

M33 های جدید برای پلی 4 در راه اند! ولی من که میخرم برای انلاین ... هک رو بیخیال .

- - -ویرایش - - -

الان بازی هاش رو راحت میشه دان کرد انداخت رو مموریش؟!

رو مموریش نه اول باید کنسولت فریمورش زیر 4.5 یا خود 4.5 باشه بعد هم مثل DS یه چیزی شبیه R4 داره باید براش بخری سوال دیگه ای داشتی برو بخش 3ds تو تاپیک هک سوالت رو مطرح کن

M33 های جدید برای پلی 4 در راه اند! ولی من که میخرم برای انلاین ... هک رو بیخیال .

- - -ویرایش - - -

الان بازی هاش رو راحت میشه دان کرد انداخت رو مموریش؟!
تازه اثراتی از ردپای ایشون تو cfw های pro به چشم میخورد.بازم دمش گرم که روی اون ساختار مادربورد psp این کار رو انجام داد.البته کار waninkoko و kakaroto و giligili وgeohotو grafchokoloو.......خوبه ولی من ارادت ویژه ای به ایشون دارم.بهترین دوران هک مربوط به ps2 میشه که با مودچیپ هکش کردن رفت پی کارش و بعد نوع هک jtag روی x360 بود.البته از نظر من:-b
در مورد 3ds بگم که فعلا هکش نصفه و نیمه هست.و قیمت بالایی داره.

کلا اینجور هکرها اعجوبه هایی در دنیا هستند که تصور این که اینها چه اشخاصی هستند برای امثالی مثل منو شما درکش به همین سادگی نیست..در واقع این هارو به نظر من چیزی فراتر از نخبه باید اسمش رو گذاشت.

شرکتی مثل سونی و مایکروسافت میان اعجوبه هایی رو به خدمت می گیرن که رو سیستم امنیتی دستگاشون کار کنه تا یه وقت هک نشن..مطمئنا 1 2 نفر نیستن بلکه تعداد بسیار زیادی قطعا هستند که روی سیستم امنیتی دستگاشون کار میکنه و مطمئنا همین ها نخبگانی در دنیا هستند.

حالا فکرشو رو بکنید رو دسته این همه نخبه که در شرکت های غولی مثل سونی و مایکرو مشغول به کار بر روی سیستم امنیتی کنسول هستند یک شخص هکر میاد کل سیستم ها امنیتی این هارو با برنامه نویسی های متعدد میشکونه و نفوذ میکنه تو سیستم ها ی امنیتیشون و دستگارو هک میکنه.....این رو دیگه نباید اسمش رو یک فرد نخبه گذاشت این رو باید یه کلمه ای فراتر از نخبه پیدا کرد و نسبت داد بهش.

-----------

به نظر من هکرها در صورت پیدا کردن مسایل امنیتی و نفوذ به کنسول اول به شرکت های اصلی پیغام میدن حاضرن مشکل امنیتی کنسولشون در ازای دریافت مبلغ هنگفت بگن...اگر این شرکت ها قبول کنن که خوب هکرها مطمئنن روش هک رو لو نمی دن ولی اگر به توافق نرسن احتمال شیر کردن هک بسیار زیاده.
این شخص alex هم فعلا معلوم نیست واقعا خودشه یا نه باید منتظر بود و دید.

فرض بر اینکه PS4 هک بشه که فکر نکنم تیم امنیتی سونی مثل بی عرضه ها روی PS4 کار کرده باشن تا به راحتی بشه هک کرد،اون وقت هک بشه کی حوصله این هم دنگ و فنگ داره برای نصب بازی و اجراشون؟
اگر هکی باشه که بشه بازیها رو بر روی دیسک Blue-Ray خام رایت کرد و کنسول اون رو اجرا کنه این شرطه!من که از خدامه هک بشه چون بازیهای اورجینال و کنسول اورجینال خور ارزونتر می شه و اینکه یه سری که دغدغشون فقط هک نشدنه کنسولهای نسل جدیده می تونن اونها رو بخرن و ازش استفاده کنن

هیچ گیمری تو ایران نمیتونه تمام بازیهارو اوریج بخره پس خواهشا باز حس اوریج بازی برای دیگران نگیرید .

انشالله هرچه زودتر هک بشه همه بتونیم ps4 بخریم

ولی اگه قرار باشه باز سه -چهار سال صبر کنیم اصلا فایده نداره .

بهترین راه نهایتا میتونیم مولتی هارو رو PC بزنیم . انحصاریهارو رو کنسول بخریم بنظر من این بهترین راهه تا هک کامل کنسول .
برای خرید فروش انحصاری ها باید یه تاپیک ویژه ایجاد بشه اینجوری بهتره .
البته خود PC هم یسری بازی داره که حتما باید اوریج خرید که به لیست اضافه میشه .

آخرین ویرایش:
خدا کنه مثل PS3 یه 3-4 سالی همه رو تو کف هک بشونه بعد هک بشه، تا اون موقع هم فروشش رو کرده و هم ممکنه که به فروش بیشترش (البته در کشورهای جهان سوم) که حتی حساب هم نمیشه بیشتر بشه.

چی به تو میرسه اخه ؟
برای کسایی مثل ما که بازی برامون 250 در میاد چه اهمیتی داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or