Dante's Inferno | PS3

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يعنی هيشکی غير من رو ps3 نگرفته بازيو؟؟؟؟

بابا خيلی توپه بازيش من الان تمومش کردم
گفتم که عالیه
منم دیروز تموم کردم و خیلی هم چسبید
اکثر بچه ها هم روی 360 تموم کردن برای همین اینجا خلوته

يعنی هيشکی غير من رو ps3 نگرفته بازيو؟؟؟؟:eek:

بابا خيلی توپه بازيش من الان تمومش کردم:love:

من نسخه ۳۶۰ رو دارم !!! واقعا خوب بود گرافیکش البته عالی نبود ... ولی بین خوب و عالی بود ... لذت بردم نیم ساعتی که نشستم پاش ... ولی روحیه ام نمیکشه زیاد بکش بکش !!!!!!!!!!! و الی تمومش میکردم

آخر خریدش ها .... چند روز دیگه HR میاد ... تو هم دانشجو تو مملکت غریب :biggrin1:!!!!!!!!

باز این خیلی خیلی بهتر از DarkSider بود ... !

من نسخه ۳۶۰ رو دارم !!! واقعا خوب بود گرافیکش البته عالی نبود ... ولی بین خوب و عالی بود ... لذت بردم نیم ساعتی که نشستم پاش ... ولی روحیه ام نمیکشه زیاد بکش بکش !!!!!!!!!!! و الی تمومش میکردم

آخر خریدش ها .... چند روز دیگه HR میاد ... تو هم دانشجو تو مملکت غریب :biggrin1:!!!!!!!!

باز این خیلی خیلی بهتر از DarkSider بود ... !

تورج اشتباه نکن پايان توپی داره حتماً تموم کن باس آخر بازی خيلی نفس گيره:love:

غريب چيه بابا عمو دارم اينجا مواطن :biggrin1: من اصولا یه چیزیو بخوام باید بگیرم نمیشه جون تو نگیرم:biggrin1:

از دارکسایدر اصلا خوشم نیومد ولی برام سواله که چرا اون معدلش 8 میشه و این 7! به نظر من تقلید های اون بازی چندین برابر این رو اعصاب بود.اصلا کمبو هاش حس نمیداد
کلا یه جوری بود!

از دارکسایدر اصلا خوشم نیومد ولی برام سواله که چرا اون معدلش 8 میشه و این 7! به نظر من تقلید های اون بازی چندین برابر این رو اعصاب بود.اصلا کمبو هاش حس نمیداد
کلا یه جوری بود!

شدیدا تایید میشه من darksider رو بازی کردم دقیقا فکر کردم یه spin-off از gow هست از انیمشن ها گرفته تا نحوه ی بالا رفتن از دیوار در کل اینجور بازی ها یه جورایی gow clone هستند و زمانی بیشتر از 1 سال فکر نکنم برای ساختشون بوده باشه در حالی که gow 1 فقط 3 سال مرحله ی پیش تولید و تحقیق بود.

تورج اشتباه نکن پايان توپی داره حتماً تموم کن باس آخر بازی خيلی نفس گيره:love:

غريب چيه بابا عمو دارم اينجا مواطن :biggrin1: من اصولا یه چیزیو بخوام باید بگیرم نمیشه جون تو نگیرم:biggrin1:

جون داداش ؟ پس امروز میشینم پاش ... :biggrin1:

یعنی میخواستم بکشمت وقتی نوشتی پایان توپی داره فکر کردم لو دادی آخرش رو ... بعد تا ته خوندم نه لو ندادی :biggrin1:

ولی مبارزه های این خیلی بیشتر به دلم نشست تا DarkSider !!!

غريب چيه بابا عمو دارم اينجا مواطن

صدرا بخونه
ما که اونجا رفتیم، دفعه اول .. ما رو که غریب کش کردن، دفعه دوم که زودتر از زمان که ویزام تموم ش برگشتم (فرار کردم) :biggrin1: ... این بار هم بار سوم هست اونهم مجبوری هست (خودت میدونی چرا) و الی قبرس میرفتم شاید اروپایی ها ما رو غریب کش نکن ن!!! از آسیایی و خاورمیانه ایش جماعت که خیر ندیدیم، چه ایرانی چه ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or