Dante's Inferno | PS3

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
خوب من هم دمو رو بازی کردم! خوب بود. اگه موقع عرضه اش پول تو دستم بود میخرمش!
توی یک دمو 15 -20 دقیقه ای چقدر چیز:d گذاشته بودن! هر 5 - 6 دقیقه یه Boss Fight داشت.:d
گرافیکش هم بد نبود. عالی نبود ولی خوب بود.
ممنون

دوستان Boss Fight ها به همون جذابی تریلر ها هست ؟ چون به نظرم Boss های جالبی داشت !
1 دونه باس میبینیم که فکر کنم عزرائیل بود که اومده بود ببرتش جهنم که دانته هم گفت کور خوندی :دی جذابیت خوب بود. بعدش دیگه باسی نمیبینیم و فقط یه مینی باس عین همون موجوداتی که کریتوس سوارش میشه میاد که سوارش میشی ....

در کل بازی جذابیه. ارزش بازی داره.

تقلید به این گستردگی ندیده بودم !
همه چیز ، همه چیز عینا از God of War تقلید شده . از Health Bar تا نحوه ضربه زدن ، زاویه و فاصله دوربین ، محیط ، حتی چینش دکمه ها عینا شبیه God of War میمونه . فقط شخصیت بازی آدم ِ معمولیه و اسمش Kratos نیست !
گرفیک بازی خوبه . خون هم بد نیست ولی به هیچ وجه به خون God of War III نمیرسه .
!

این مطالب ما هم جنبه مقایسه با GOW رو داشت که هر دو در یک سبک هستن پس باید یک شباهت های باهم داشته باشن.
حرفت کاملا درسته و چون هم سبکن باید شباهت داشته باشن ولی دیگه چقدر! از شباهت حرکات و محیط و غول سواری! و ... بگذریم و بگیم به خاطر شباهت سبکه اینکه بلند شدن کابوس ها و فلش بک های زندگی دانته رو مثل gow به صورت کمیک بوکی/کارتونی در آوردن دیگه چه توجیهی داره؟!

خوب نمیدونم چی کار می کردید:-"
امید وارم کار بدی نکرده باشید:biggrin1:
من پرسیدم که ارزش داره یا نه :confused:
حالا لطفا میگی دوست من؟:love:

ببين 2 حالت داره !

1. اگه به شدت GOW رو ميپرستي و اعتقاد داري بازي رو دستش نيست حداقل دمو رو دان نكن و بذار نسخه ي كامل بياد و اگه خواستي بازي رو بگير.

2. اگه مثل من احساس ميكني كه تقليدهايي كه از GOW داشته به بازي ضربه اي نزده ميتوني بازي رو دان كني و از بازي كردن در جهنم لذت ببري :biggrin1: اگه هم خيلي گرافيك برات مهم ـه باز هم ميتوني بازي رو دان نكني چون گرافيكش عالي نيست .

ببين 2 حالت داره !

1. اگه به شدت GOW رو ميپرستي و اعتقاد داري بازي رو دستش نيست حداقل دمو رو دان نكن و بذار نسخه ي كامل بياد و اگه خواستي بازي رو بگير.

2. اگه مثل من احساس ميكني كه تقليدهايي كه از GOW داشته به بازي ضربه اي نزده ميتوني بازي رو دان كني و از بازي كردن در جهنم لذت ببري :biggrin1: اگه هم خيلي گرافيك برات مهم ـه باز هم ميتوني بازي رو دان نكني چون گرافيكش عالي نيست .
ممنون
اخه میدونی چیه تازه Adsl گرفتم میخوام بزارم تا صبح دان شه:cheesygri
چی کار کنم برامون یه حسرت شده بود:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or