Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
غول اون مرحله برفه رو اعصابه منه (فکر کنم غول آخر باشه) ، تا دو سوم جونش راحت می شه زدش ولی آخراش که قاطی می کنه نمی شه زدش !!! چیکارش کنم

دوستان یه جا هست که باید یه اهرم رو بکشیم بعد یه سری سکو بوجود میاد که روشون سکه طلا هست و از یه مجسمه روشون نور میتابه,اونجا باید چه کار کنم؟

دوستان یه جا هست که باید یه اهرم رو بکشیم بعد یه سری سکو بوجود میاد که روشون سکه طلا هست و از یه مجسمه روشون نور میتابه,اونجا باید چه کار کنم؟
باید اینقد اهرم رو حرکت بدی که ستون کوتاه تر بیاد پیش خودت ستون بلند تر بره کنار مجسمه در ضمن باید ستون بلند تر رو طوری تنظیم کنی که اون چنتا میله روی ستون بلند به سمت کنار باشن و جلوی پرش تو رو نگیرن !
بعد که تنظیم کردی بپر روی ستون اولی بعد رو ستون دومی که بلند تره بعد هم برو روی صفحه جلوییت .

باس اخر بازی که زیاد سخت نبود !
من امروز ظهر تموم کرده بودم ! حداقلش اینه که بازی سرگرم کننده ای بود . الان چند ساعتی هست که Mass Effect 2 رو گرفتم دارم زندگی میکنم ! :cheesygri

آقا من این بازی رو خریدم وقتی میزارم تو دستگاه همش میگه باید دیسکو تمیز کنی چیکار کنم مشگل از کجاشه؟
:(

دوست گرامی اینم سوال کردن داشت ؟!! تابلو دیگه یا لنز درایوت مشکل داره که احتمالش خیلی خیلی کمه !

یا دیسک بیخوده یا بد رایت شده ... (که احتمالش با توجه به اینکه ما تو ایران زندگی میکنیم بسیار بالا هستش ...)

من موندم بازی ارزش خریدن داره ؟ :biggrin1: در حد DMC هست ؟ :biggrin1: نکه تازه بعد از 5 ماه 360 خریدم :biggrin1: موندم :biggrin1:
سلام ...
البته همیشه منظور از ارزش معنای مادی و پولی که براش میپردازیم نیست. ارزش وقتی هست که براش صرف میکنیم و لذتی که میخواهیم از بازی ببریم. در این صورت بازی خوبی هست با بازی کردنش پشیمون نمیشید. بازی هم 4 تا 7 ساعت گیم پلی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or