Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dantesinferno8.jpg

انیمشن هم برای این بازی تایید شد. این انیمیشن در تاریخ 8 فوریه منتشر میشه.

آقا عجب چیزی بود :دی با GOW مو نمیزنه :دی (دمو رو از PSN دانلود کردم.)

در کل چیز خوفی بود و همونطور که سازندگان گفته بودند از GOW الهام گرفتند، تونستن به خوبی این سبک رو در قالب بازی دیگر به نمایش بگذارند و موفق شدند.

در آخر بگم که لذت بازی با دانته را از دست ندهید.;)

پیش نمایش جدیدی از این بازی رو تو قسمت معرفی بازی ها قرار داده ام . اگر مایل هستید اون تاپیک رو یه نگاهی بیاندازید اطلاعات جالبی درش است . اگر نظری هم دارید خوشحال میشم بشنوم .

من هم بعد از مدتها سر و کله زدن تونستم این دمو رو بازی کنم !
میتونم بگم فوق العاده بود !:biggrin1: البته یکم کم بود !
گرافیکش یکم عقب مونده بود ولی در عوض گیم پلی فوق العاده ای داشت ! آهنگای زیبایی هم داشت که با جو بازی همخونی داشت ! و البته صدای دانته یکم تو ذوق میزد !
در کل بازی فوق العاده است و به همه توصیه میکنم این عنوان رو بازی کنن !:biggrin1:

اقا خوب بود که گراقیکش بیخود بازی رو زشت میکنی من که با army of two هم دانلود کردم شاید 2 دقیقه کلا army of two بازی کردم ولی 2 بار دموی همین دانته رو بازی کردم 1 بار با داس میزدم 1 دفعه با صلیب ولی اگه صلیب بخواد اینجوری باشه خیلی مزخرفه اگه میزدی مجازات کنه 1 راست میکشتشون ولی با صلیب باید B رو تند میزدی که تو تعداد بالا مزخرف میشه

من دموی این بازی رو از PSN دانلود کردم کلا با GOW مو نیمزنه فقط EA یه نمونه کپی برابر اصل GOW رو داده بیرون همین و هیچگونه خلاقیت خاصی درش به کار نرفته و یه نسخه بازاری دیگه از EA محصوب میشه که فکر نکنم زیاد موفق باشه :smile:

منم بازی کردم دموشو
به نظر منم واقعا بازی خوبیه
از اون بازیهایی هست که اصلا برام مهم نیست نمره چند بگیره یا بگن چمیدونم کپی گاد آف واره و این چیزا

گرافیکش که بازیش اینقدر سریعه، کمتر به چشم میاد که اصلا بخوایم بگیم کمه یا زیاد
تریلر آخر دمو هم خیلی جالب بود

کلا خیلی وقته درست و حسابی پای یه بازی نتونستم بشینم، اما فکر کنم این بازی ارزشش رو داره برام
:دی

ما هم بازي كرديم! :biggrin1:
ولي واقعا جيگرم حال اومد چونكه بعد از حدود 2 سال كه GOW رو روي PSP تموم كردم و واقعا حال كردم حالا يه بازي تو اون سبك و با گرافيك خوب اومده !!
خيلي محيط و همه چيزه بازي عالي بود مخصوصا دموهاش!! :biggrin1:

رفه اگه میزدی مجازات کنه 1 راست میکشتشون ولی با صلیب باید B رو تند میزدی که تو تعداد بالا مزخرف میش

البته صلیب رو نباید برای کشتن استفاده کرد بیشتر شبیه به یه سلاح ثانویه برای پخش کردن دشمنا یا آماده شدن برای کمبو هاست. اصل کار با داس و مشتقاتش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or