آره امیر حسین خیلی ها همچین حرفی رو می زنند ولی به نظر من که این بازی می تونه بازی خوبی بشه ولی هیچ بازی در این سبک قابل مقایسه با GOW نیستش. واقعا بازی عالی هست این God Of Warبنظرم برای ما X360ـی ها هم که GOW3 رو نداریم زیاد هم بدنیست که بازی شبیه GOW باشه !!!

اِ !!! این چه حرفیه !!! همین بازی پویا و خپل خودمون باعث شده استدیو سانتا مونیکا جلو بازیسازای ما لنگ بندازه :biggrin1:آره امیر حسین خیلی ها همچین حرفی رو می زنند ولی به نظر من که این بازی می تونه بازی خوبی بشه ولی هیچ بازی در این سبک قابل مقایسه با GOW نیستش. واقعا بازی عالی هست این God Of War![]()
نمی دونم من که اون ها رو ندیدم ولی چیزهایی که فریدون گذاشته بود با اینکه قدیمی بوده ولی خوب بوده. من که به این بازی خیلی امیدوارماگه اسکرین شات ها رو تو گیم اسپات ببینید میبینید که گرافیک در سطح خیلی پایینه قرار داره.:cursing:
بله اون ها گرافیک فوق العاده دارن و یک جورایی شبیه به وال پییپر هستن.نمی دونم من که اون ها رو ندیدم ولی چیزهایی که فریدون گذاشته بود با اینکه قدیمی بوده ولی خوب بوده. من که به این بازی خیلی امیدوارم

فريم و طراحي هنري بازي خيلي خوب بود. منتها اصلا حس نداشت :biggrin1: نه Blood داشت ( نه به GOW كه از اسكلت هم خون مياد نه به اين كه همه چيزش نارنجي هست ) نه حركت دوربين درست كه حس ضربه زدن به ادم وارد كنه. بيشتر شبيه DMC توي مبارزات تا GOW. گرافيك تكنيكي اش هم جاي كار داره كه فكر كنم با توجه به زمان عرضه بازي درست ميشه. بهترين نكته اين تريلر Boss هاش بود كه واقعا عالي بود.