Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه نگاه به صفحه های قبلی کنی متوجه میشی چقدر یوزر تا حالا گیر کردن تو مراحل بازی. مشکل اینه نگاه نمی کنی :)
خب بستگی به یوزرش داره ! هر بازی ای چهار تا معما داشته باشه ملت میریزن سوال کردن ... مگه تاپیک دارک سایدرز رو ندیدی چقدر شلوغه ؟ دیگه معما های اون که استاندارد بود . مشکل اینه که کسی نمیخواد حتی یه کم به کلش فشار بیاره !

این دیو سیاه شاخدار رو که هی مشت به زمین می کوبه رو چطوری باید کشت؟؟تا سه مرحله میزنمش ولی بعدش پشت سر هم مشتش رو می کوبه رو زمین و اصلا نمیشه زیاد تو هوا موند.

راهنمایی لطفا

این دیو سیاه شاخدار رو که هی مشت به زمین می کوبه رو چطوری باید کشت؟؟تا سه مرحله میزنمش ولی بعدش پشت سر هم مشتش رو می کوبه رو زمین و اصلا نمیشه زیاد تو هوا موند.

راهنمایی لطفا
شما توی هوا که میپری سریع باید تند تند کومبو بزنی تا یک مدت توی هوا بمونه :biggrin1:

s

بچه ها کسی داستانشو نداره اون اول زنش میگه چرا قولتو شکستی این واسه چیه؟ مگه چی کار کرده ؟

به زنش قول داده بود که بهش خیانت نکنه. که دانته هم با یه زن(به خاطر نجات شوهرش ) همخواب میشه.( شوهر زنه همونی هست که پدر دانته و بیتریس رو میکشه تا انتقامش رو از دانته بگیره)

خب بستگی به یوزرش داره ! هر بازی ای چهار تا معما داشته باشه ملت میریزن سوال کردن ... مگه تاپیک دارک سایدرز رو ندیدی چقدر شلوغه ؟ دیگه معما های اون که استاندارد بود . مشکل اینه که کسی نمیخواد حتی یه کم به کلش فشار بیاره !
آخه مشکل فقط فشار اوردن نیس! این قدر رو نور پردازی و گرافیک بازی کار نشده که من حتی جای بالا رفتن از روی دیوار رو هم نمیدیدم!:eek: اول بازی خوب بود. ولی حالا داره گیر الکی میده. شما میگی Darksider معما هاش استاندارده. ولی بهرحال گرافیک و نور پردازی خوبی داره و میشه حل کردش
من که بعد اعصابم وسط بازی خورد شد سی دی شو شکستم. دیگه هم نمیخرم.

آخه مشکل فقط فشار اوردن نیس! این قدر رو نور پردازی و گرافیک بازی کار نشده که من حتی جای بالا رفتن از روی دیوار رو هم نمیدیدم!:eek: اول بازی خوب بود. ولی حالا داره گیر الکی میده. شما میگی Darksider معما هاش استاندارده. ولی بهرحال گرافیک و نور پردازی خوبی داره و میشه حل کردش
من که بعد اعصابم وسط بازی خورد شد سی دی شو شکستم. دیگه هم نمیخرم.
شما خیلی اعصابت خورده ها!!
یکم آب خنک می خوردی قبلش بعد یکم فکر میکردی!!
تا حالا Tomb Raider بازی کردی؟

به خاطر درس حسابی عقب افتادم .. من تقریبا آخرای بازی هستم. فکر کنم غول قبل از Lucifer .. یـــ دیوه گنده است که اصلا Damage نمی بینه یا خیلی کم ، یــ ستاره هم وسط زمین هست که احتمال دادم باید با اون کاری کنم یا طلسمی بشکنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

به خاطر درس حسابی عقب افتادم .. من تقریبا آخرای بازی هستم. فکر کنم غول قبل از Lucifer .. یـــ دیوه گنده است که اصلا Damage نمی بینه یا خیلی کم ، یــ ستاره هم وسط زمین هست که احتمال دادم باید با اون کاری کنم یا طلسمی بشکنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
باید از دور با صلیب بزنیش .اون ستاره هم فکر نکنم چیز خاصی باشه . البته یه لحظه هم وقتی دستش رو می ذاشت زمین می تونستی با داس بزنیش .

باید از دور با صلیب بزنیش .اون ستاره هم فکر نکنم چیز خاصی باشه . البته یه لحظه هم وقتی دستش رو می ذاشت زمین می تونستی با داس بزنیش .

هرجوری بود اون قسمت رو با ضربات معمولی رد کردم. ولی حالا که رفته بالا ، RB رو می زنم که بگیرش زیاد فرصت نداریم که بزنیمش ، از طرفی صلیب هم برگشت میده و به ما Damage میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or