Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

اين بازي حال ميده يا نه ؟
اين جور كه معلومه خيلي گير الكي داره

علیکم السلام! :biggrin1:

من بازی Hack & Slash خیلی دوست دارم اما از این یکی اصلا خوشم نیومد! در حدی که تا یه جاهاییش (اولاشم نبودم) رفتم و پاکش کردم از رو مموری دستگاه! بیخوده عمیقا!

بازی بدی نیست اما اون جذابیتی که تو رو بکشه پای دستگاه نداره! باید بشینی به امید تموم کردن بازی کنی!

خیلیم صحنه داره! :biggrin1: دهنت سرویس میشه جلو خانواده بخوای بازی کنی!

استادید گیم خور

ما یه جا از بازی موندیم نیازمند یاری سبزتونیم

بعد اینکه اون غول شکم گنده رو کشتم همون که چاق و خیکیه دستشه صلیبه میزنه به زمین و من یه چیزم پرت میکنه طرفم حالت بوبرنگ میگن بوم رنگ میگن! :دی بگذریم وقتی اینو کشتم یه کم جلو تر یه جا موندم یه مجسمه سر هست ازش آتیش در میاد پشتشم مواد مذاب در حال ریختن هست اونجا باید چی کار کرد ؟ چند تا مجسمه اسکلت مانند هستن از دهنشون اتیش درمیاد.

استادید گیم خور

بعد اینکه اون غول شکم گنده رو کشتم همون که چاق و خیکیه دستشه صلیبه میزنه به زمین و من یه چیزم پرت میکنه طرفم حالت بوبرنگ میگن بوم رنگ میگن! :دی بگذریم وقتی اینو کشتم یه کم جلو تر یه جا موندم یه مجسمه سر هست ازش آتیش در میاد پشتشم مواد مذاب در حال ریختن هست اونجا باید چی کار کرد ؟ چند تا مجسمه اسکلت مانند هستن از دهنشون اتیش درمیاد.

اگه یه عکس بگیری از همون محیط میتونم راهنمایت کنم اخه اینجوری چیزی از بازی یادم نمی یاد;)

اون مرجله رو رد کردم

جناب سام فیشر عزیز یا دیگر دوستان اینجا حالا گیر کردم

این دو عکس

http://1.aksup.com/images/1tqksqlh65kmopezwa.jpg

http://1.aksup.com/images/aakcobxhm62348srn0l1.jpg

مربوط به یه جا هست این دو عکس باید اون میله رو بکشی مجسمه میره بالا و... گنگه معلوم نیست چی کار باید کرد

این بازی هم چقدر گیر الکی داره . من تو 15 سال گیمر بودن انقدر گیر الکی ندیده بودم تو یه بازی .

برو سمت راست مجسمه یه جایی همونورا یه چیزی هست بکِشِش بیارش زیر اون چیزی که میدیش بالا که مجسمه بیاد بالا بعدش برگرد پایین میفهمی!

استادید گیم خور

جناب گیمر(شوخی)
اینجا که خیلی سادست
برو یه جعبه رو پیدا کن بعد اون ظرف رو در حال ریختن بذار بعد جعبه رو زیز ظرف بذار مجسمه میاد بالا دوباره برگرد عقب از طناب جلو مجسمه رد شو یه کار دیگه تو همین مایع ها باید کنی مجسمه میاد بالامیخوره تو نور میترکه یه راه باز میشه از ون تو برو:biggrin1:

من یه جا دیگه گیر کردم:mad::sick:
بعد از همون آتیشا که گفتم یه لحظه فیلم پدر دانته رو نشون میده بعد یه قفسه که توش مواد مذابه. بالای قفس میرم و چند تا رو میکشم. بعد میرم رو چند تا چرخ دنده و میرم اونور بعد یه جاییه که یه اهرم وسطه و یکی دیگه بالاش که تو دیواره اهرم وسطی رو که میکشم 3 تا چیز میان پایین که زیرشون تیغ داره. میدونم یه جوری باید برم رو اینا ولی چه جوریشو نمیدونم.
این بازی دیگه شورشو در اورده! باید به جای بازی کردن معما حل کنیم!
حالم دیگه داره به هم میخوره.

علیکم السلام! :biggrin1:

من بازی Hack & Slash خیلی دوست دارم اما از این یکی اصلا خوشم نیومد! در حدی که تا یه جاهاییش (اولاشم نبودم) رفتم و پاکش کردم از رو مموری دستگاه! بیخوده عمیقا!

بازی بدی نیست اما اون جذابیتی که تو رو بکشه پای دستگاه نداره! باید بشینی به امید تموم کردن بازی کنی!

خیلیم صحنه داره! :biggrin1: دهنت سرویس میشه جلو خانواده بخوای بازی کنی!

سلام من نميگم بازي عالي بود ولي خدايي به نظر من استحقاق خوب رو داره كه بهش بگيم (بين اين همه بازي مذخرفي كه مياد !)

با جمله آخرت خيلي خيلي موافق هستم , من بعضي جاهاي بازي دهنم آسفالت شد از بس

اين زن دانته با اون وضع نابسامان اومد جلو دوربين! :biggrin1:

علاوه بر اون داشتم بازي ميكردم يدفه يدونه از دشمناي اهريمني (جنسيت مونث) اومد يه حركات و

صداهايي از خودش درآورد كه عرق شرم :blushing: از صورتم ريخت و تا چند روز تو شوك بودم !...

------------------------

راستي من امروز بازي رو به حول و قوه الهي تموم كردم.

من یه جا دیگه گیر کردم:mad::sick:
بعد از همون آتیشا که گفتم یه لحظه فیلم پدر دانته رو نشون میده بعد یه قفسه که توش مواد مذابه. بالای قفس میرم و چند تا رو میکشم. بعد میرم رو چند تا چرخ دنده و میرم اونور بعد یه جاییه که یه اهرم وسطه و یکی دیگه بالاش که تو دیواره اهرم وسطی رو که میکشم 3 تا چیز میان پایین که زیرشون تیغ داره. میدونم یه جوری باید برم رو اینا ولی چه جوریشو نمیدونم.
این بازی دیگه شورشو در اورده! باید به جای بازی کردن معما حل کنیم!
حالم دیگه داره به هم میخوره.
آقا کسی نیس کمک کنه من این بازی لعنتی رو تموم کنم؟

بابا این چه بازی الکیه همش گیر الکیه کشت منو

این غوله که دستشو می کوبه زمین هر دو دستشو بعدش که می کوبه دستشو به زمین یه موج میاد موجا می خوره به من خونم کم میشه! چجوری باید کشتش شبیه دیوه!

آقا کسی می خواد این بازی رو بگیر از الان بازی کنه من می گم نگیره همش گیر الکیه ! پر صحنه هم هست آبرومونو برد . نشسته بودیم با خانومم تو پذیرایی بود یه دفعه یکی از صحنه هاش اومد آب شدم :دی شانس اوردم خانومم حواسش نبود داشت غذا می خورد زود اومدم از بازی بیرون :دی

یعنی چی پر از گیر الکیه ؟ این همه ادم بازی رو بدون یه راهنمایی تموم کردن اونوقت شما میای بازیو نگیرید پر از گیر الکیه ؟!

یه نگاه به صفحه های قبلی کنی متوجه میشی چقدر یوزر تا حالا گیر کردن تو مراحل بازی. مشکل اینه نگاه نمی کنی :)

یه نگاه به صفحه های قبلی کنی متوجه میشی چقدر یوزر تا حالا گیر کردن تو مراحل بازی. مشکل اینه نگاه نمی کنی :)
من دیگه حالم بهم خورد. دیگه بازی نمیکنم. این قدر هی اینو و اون گفتم این gow دومه و این حرفا که ما هم فکر کردیم چی هست. اولش بازی خوب بود ولی دیگه الان که وسطاشه اشغال شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or