Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خيلي خيلي ممنون , ردش كردم ...

حالا يه جا گير كردم كه يه فضاي 10بعديه!! (10بعدي كه نه) كمپلت گيج شدم ...

يه فضاي چند بعديه كه چنتا آينه هم وجود داره كه از يكي وارد ميشي ميري تو يه بعد ديگه !!

خودم نفهميدم چي گفتم , اميدوارم شما فهميده باشيد كجا گير كردم ...

ممنون.
ای بابا منم همون جام
3-4 روزه گفنم هیشکی به ما جواب نمیده!!!!!
......گیجه گرفتم از بس گشتم!!!!!!!؟؟؟؟؟

ای بابا منم همون جام

من ردش كردم حالا يه جاي ديگه گير كردم , عجب گير بازاريه خدايي !!

واقعا نميدونم چطوري توضيح بدم ! وگرنه توضيح ميدادم .

ای بابا منم همون جام
ای بابا اسون ترین جای بازی همینه
از تو ایینه اولی برو تو بعد برو طبقه ی بالا اهرم را بچرخان بعد بوسیله یکی از ایینه ها(که اهرمش هم از پایین جهت دار میکنیم)بپر طبقه ی جلو یک اهرم دیگه رو بچرخون هر وقت اون شئ فلزی رسید دم ایینه بالا از ایینه جلوت بپر توش همین:biggrin1:;)

ای بابا اسون ترین جای بازی همینه
از تو ایینه اولی برو تو بعد برو طبقه ی بالا اهرم را بچرخان بعد بوسیله یکی از ایینه ها(که اهرمش هم از پایین جهت دار میکنیم)بپر طبقه ی جلو یک اهرم دیگه رو بچرخون هر وقت اون شئ فلزی رسید دم ایینه بالا از ایینه جلوت بپر توش همین:biggrin1:;)
یعنی یه چی مثل پیانو میاد همون منظورته؟

یعنی یه چی مثل پیانو میاد همون منظورته؟

نه رفیق اون نه همونی که از اینه کناری خودش می یاد بیرون بعد برمیگرده داخلش تو باید طوری حرکاتتو تنظیم کنی وقتی وارد اینه بالای شدی بیفتی رویه اونی که خودش داره حرکت میکنه بعد صبر کن تا وارد اینه اصلیه میشه :biggrin1:

یه گیر الکی دیگه!
یه جا بعد از همون آینه ها میام پایین بعد 3 تا شعله آتیشه که یه طناب هم کنارشه. هر مار کردم نتونستم از روش بپرم! کار دیگه ای باید بکنم؟

من یه جا گیر کردم غوله هست از زمین دم میده بیرون دمش در میاد هر 3 ثانیه از زمین . اونجا باید چی کار کرد :دی

یکم بیشتر در موردش توضیح بده اگه همونه که چشم نداره و بو میکشه که باید جا خالی بدی و هر وقت هم خواست با دهنش فوتت کنه :biggrin1: سریع دکمه خواسته شده رو بزن هر وقت هم کلشو می یاره پایین که دونبالت بگرده برو جلو بزنش همین فکر نکنم کار سختی باشه :p

یه گیر الکی دیگه!
یه جا بعد از همون آینه ها میام پایین بعد 3 تا شعله آتیشه که یه طناب هم کنارشه. هر مار کردم نتونستم از روش بپرم! کار دیگه ای باید بکنم؟

تو همون قسمت یه سنگ بزرگ هست از عقب طوری هولش بده که از رویه سه تا شعله رد بشه بعد سریع طناب رو بگیر و از رویه اون سه تا شعله رد میشه فقط باید قبل از بالا اومدن شعله ها سریع طناب رو بگیری

خوب دوستان من فكر كنم challeng9 گير كردم(يا9هستش يا 10!) نميدونم چجوري بايد بكشم اين دشمنارو كه قبول كنه ازم !...

اسمه چلنج هم Sowers of discord هستش ... هرجوري دشمنارو ميكشم ميزنه challenge fail !!!

تو توضيح اول چلنج ميگه كمبو نبايد ريست بشه , من هم به نظرم درست انجام ميدم ولي ...

لطفا راهنمايي كنيد.

خوب دوستان من فكر كنم challeng9 گير كردم(يا9هستش يا 10!) نميدونم چجوري بايد بكشم اين دشمنارو كه قبول كنه ازم !...

اسمه چلنج هم Sowers of discord هستش ... هرجوري دشمنارو ميكشم ميزنه challenge fail !!!

تو توضيح اول چلنج ميگه كمبو نبايد ريست بشه , من هم به نظرم درست انجام ميدم ولي ...

لطفا راهنمايي كنيد.
خوب دیگه کمبو به هیج وجه نباید ریست بشه سعی کن از دشمن ها فاصله بگیری و با صلیب بزنیشون و هر وقت هم تعدادشون کم شد یا نزدیکت شدن با شمشیر و ...حالشون رو جا بیار ;)

سلام

اين بازي حال ميده يا نه ؟
اين جور كه معلومه خيلي گير الكي داره
حال میده در صورتی که:
نه انتظار گرافیک خر:dداشته باشی
نه انتظار داستان و کمبو های درخشان گاد او وار را دشته باشی
یه چیزش که زیاد تو بازی دیده میشه صحنه های *****بازی هست مث نقل و نبات ریخته:biggrin1:

خوب دیگه کمبو به هیج وجه نباید ریست بشه سعی کن از دشمن ها فاصله بگیری و با صلیب بزنیشون و هر وقت هم تعدادشون کم شد یا نزدیکت شدن با شمشیر و ...حالشون رو جا بیار ;)

خيلي ممنون ولي دهنم آسفالت شده نميشه كه نميشه كه نميشه !!.... همچنان دارم تلاش ميكنم .

سلام

اين بازي حال ميده يا نه ؟
اين جور كه معلومه خيلي گير الكي داره

سلام , گير الكي نداره دوست عزيز , بعضي از دوستان از جمله خوده بنده حوصلمون خيلي كمه دوست داريم دوسوته بازي رو فتح كنيم ...

واسه همين هرجا گير ميكنيم سريع ميپرسيم ...

درسته ea گفت اين بازي رو به تقليد از gow ميسازه ولي و نسبت به gow ضعف هايي داره (نظر شخصي)

ولي در كل به نظر من بازي هستش كه ارزشه بازي كردن رو داره ...

من شخصا با گيم پلي بازي كمي مشكل دارم , به نظرم گرافيك ميشه گفت خوب و داستانه بسيار خوبي داره ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or