دوستان اونجایی که مینویسه Single Combo باید چیکار کرد ؟ پدر مارو درورد این بازی ؟؟؟؟!!!![]()
بايد بدون اينكه Comboـت قطع بشه همه رو بكشي .
دوستان اونجایی که مینویسه Single Combo باید چیکار کرد ؟ پدر مارو درورد این بازی ؟؟؟؟!!!![]()
ای لعنت به این رنگ بندی!!سلام من یه جایی گیر کردم نمیدونم چی کار کنم!!!!!
من اون مرحله که اون زنه که ل..... رو رد کردم یعنی اون مار ها رو که باید به سمتش ببرم و آتیشش بزنم رو رفتم و اونم افتاد. حالا 2 تا راه مونده. یه طرف که میرم یه بنده خدایی نشسته بود و absolve ش کردم و به دیار باقی شتافت! اون یکی راه هم که میرم همش از چند طرف برق میاد و یه جایی هم هست که میرم یه چی رو میزنم و بالا سرشم اون مجسمه هه برا سیوه. حالا نمیدونم کجا برم! هر جا میرم راه بستس! فقط اینو فهمیدم که تو سیو نوشته top of the lust
چی کار کنم؟
یعنی این قدر ضعیفه که من ندیدمای لعنت به این رنگ بندی!!
یه راه هست دقیقا خونه به خونه ی جای سیو!از اون ها که از دیوار میره بالا دانته!بچسب و برو بالا!!

فکر کنم همون یه جوری باشه...!?? Doostan aziz ye soal : game play bazi yejooriye yaa man bahash moshkel daaram
فکر کنم همون یه جوری باشه...![]()
يعني هيچكس نبود جواب من رو بده ؟
خوب دوست عزیزم کاری نداره که شما اوون مکعب را هلش بده بزارش روی اوون جایی که وقتی اهرم را میچرخونی بعد ببرش اوون جلوی جلو برو روش و بپر از اوونجا برو بالا به همین راهتی باز اگر نتونستی یه زنگ بزن تا راهنمائیت کنم.....
09329403355 آرش
ممنون از راهنماييت ولي بچه محل! مشكل من اينه كه نميتونم همون مكعب رو بزارم اون بالا ديگه !
چجوري بزارم ؟
دمه شما گرم , ديگه در اون حد مزاحم نميشم .
ببین باید اون مکعب رو ببری گوشه سمت راست و بعد اهرم رو بکشی تا اون قسمت متحرک بیاد عقب اون موقع میتونی مکعب رو ببری جلو!!!