Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من یه جایی گیر کردم نمیدونم چی کار کنم!!!!!
من اون مرحله که اون زنه که ل..... رو رد کردم یعنی اون مار ها رو که باید به سمتش ببرم و آتیشش بزنم رو رفتم و اونم افتاد. حالا 2 تا راه مونده. یه طرف که میرم یه بنده خدایی نشسته بود و absolve ش کردم و به دیار باقی شتافت! اون یکی راه هم که میرم همش از چند طرف برق میاد و یه جایی هم هست که میرم یه چی رو میزنم و بالا سرشم اون مجسمه هه برا سیوه. حالا نمیدونم کجا برم! هر جا میرم راه بستس! فقط اینو فهمیدم که تو سیو نوشته top of the lust
چی کار کنم؟

سلام من یه جایی گیر کردم نمیدونم چی کار کنم!!!!!
من اون مرحله که اون زنه که ل..... رو رد کردم یعنی اون مار ها رو که باید به سمتش ببرم و آتیشش بزنم رو رفتم و اونم افتاد. حالا 2 تا راه مونده. یه طرف که میرم یه بنده خدایی نشسته بود و absolve ش کردم و به دیار باقی شتافت! اون یکی راه هم که میرم همش از چند طرف برق میاد و یه جایی هم هست که میرم یه چی رو میزنم و بالا سرشم اون مجسمه هه برا سیوه. حالا نمیدونم کجا برم! هر جا میرم راه بستس! فقط اینو فهمیدم که تو سیو نوشته top of the lust
چی کار کنم؟
ای لعنت به این رنگ بندی!!
یه راه هست دقیقا خونه به خونه ی جای سیو!از اون ها که از دیوار میره بالا دانته!بچسب و برو بالا!!

سلام بر همه , دوستان دراوايل بازي وقتي براي اولين بار از يه طناب ميخوايم از يه طرف بريم طرف ديگه يه

فلان فلان شده اي مياد طناب رو قطع ميكنه ... بعدش مجبوريم يه تيكه سخره نوردي كنيم تا برسيم به يه محوطه كه

وسطش يهدونه ازين دسته هاس! كه ميچرخونن و يك شي مكعب شكل وجود داره كه ميتونيم جابه جاش كنيم ...

گير كردم بايد چيكار كنم ؟

گيم پلي بدجور رو مخمه !

يعني هيچكس نبود جواب من رو بده ؟

خوب دوست عزیزم کاری نداره که شما اوون مکعب را هلش بده بزارش روی اوون جایی که وقتی اهرم را میچرخونی بعد ببرش اوون جلوی جلو برو روش و بپر از اوونجا برو بالا به همین راهتی باز اگر نتونستی یه زنگ بزن تا راهنمائیت کنم.....

09329403355 آرش

خوب دوست عزیزم کاری نداره که شما اوون مکعب را هلش بده بزارش روی اوون جایی که وقتی اهرم را میچرخونی بعد ببرش اوون جلوی جلو برو روش و بپر از اوونجا برو بالا به همین راهتی باز اگر نتونستی یه زنگ بزن تا راهنمائیت کنم.....

09329403355 آرش

ممنون از راهنماييت ولي بچه محل! مشكل من اينه كه نميتونم همون مكعب رو بزارم اون بالا ديگه !

چجوري بزارم ؟

دمه شما گرم , ديگه در اون حد مزاحم نميشم .

ممنون از راهنماييت ولي بچه محل! مشكل من اينه كه نميتونم همون مكعب رو بزارم اون بالا ديگه !

چجوري بزارم ؟

دمه شما گرم , ديگه در اون حد مزاحم نميشم .

ببین باید اون مکعب رو ببری گوشه سمت راست و بعد اهرم رو بکشی تا اون قسمت متحرک بیاد عقب اون موقع میتونی مکعب رو ببری جلو!!!

سلام
من تو یه قسمتی گیر کردم! یه جاییه چند تا چیز مثل آیینه اند. باید با اهرم بچرخونی اینا رو کسی یه نقشه از چیدمان اینا داره؟ یا این که اصلا کجا باید برم؟

ببین باید اون مکعب رو ببری گوشه سمت راست و بعد اهرم رو بکشی تا اون قسمت متحرک بیاد عقب اون موقع میتونی مکعب رو ببری جلو!!!

خيلي خيلي ممنون , ردش كردم ...

حالا يه جا گير كردم كه يه فضاي 10بعديه!! (10بعدي كه نه) كمپلت گيج شدم ...

يه فضاي چند بعديه كه چنتا آينه هم وجود داره كه از يكي وارد ميشي ميري تو يه بعد ديگه !!

خودم نفهميدم چي گفتم , اميدوارم شما فهميده باشيد كجا گير كردم ...

ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or