Dance Central

سلام!
این Dance Central واقعا سخته، من یه مقدار بازی کردم فقط Poker Face را راحت میتونم برم، اون سه تا آهنگ دیگه که بازه را اصلا نمیشه رفت :دی البته من کلا رقص بلد نیستم ولی فکر کنم به لطف DC رقاص هم بشم :دی باید بگم گرافیک بازی و آهنگهاش محشره، به عنوان یه بازی که همزمان با عرضه کینکت به بازار اومده کم از شاهکار نداره.

امروز اومدم یه نمه قر بدم بابامون نشسته بود نشد که نشد!البته بعدش قرمون را دادیمم!فعلا فقط Poker face را امتحان کردم.کاشکی می تونست کل رقص را ازت فیلم بگیره ببینم داریم چیکار می کنیم!:d

مثل اینکه استعداد داشتیم تو رقص و خودمون هم خبر نداشتیم :دی با اینکه تو عمرم نرقصیدم، اکثر آهنگای بازی رو بدون تمرین 4 ستاره میزنم (رو Easy) بازم خوبه! نه؟ :دی

مثل اینکه استعداد داشتیم تو رقص و خودمون هم خبر نداشتیم :دی با اینکه تو عمرم نرقصیدم، اکثر آهنگای بازی رو بدون تمرین 4 ستاره میزنم (رو Easy) بازم خوبه! نه؟ :دی
m2
منم تو عمرم نرقصیدم!
وقتی هم می رقصم تنهام!
آدم خَجِل می شه!

من این بازی رو رو هارد شروع کردم و 3ومین بار poker face رو 5 ستاره و امتیاز 666.868 گرفتم
ایول به خودم:p
تنوع جالبی داره و بازی لذت بخشی هست :x

سلام!
Easy ـش که نسبتا آسونه و من بیشتر آهنگ ها را 4 و 5 ستاره می گیریم، البته بعضی هاش واقعا سخته و اصلا نمیشه رفت :دی ولی Medium و Hard واقعا سخته و به زور 1 یا 2 ستاره می گیرم :دی البته با تمرین کردن میشه بهتر نتیجه گرفت ولی مشکل اینجاست که نمیشه زیاد بازی کرد :دی

سلام!
Easy ـش که نسبتا آسونه و من بیشتر آهنگ ها را 4 و 5 ستاره می گیریم، البته بعضی هاش واقعا سخته و اصلا نمیشه رفت :دی ولی Medium و Hard واقعا سخته و به زور 1 یا 2 ستاره می گیرم :دی البته با تمرین کردن میشه بهتر نتیجه گرفت ولی مشکل اینجاست که نمیشه زیاد بازی کرد :دی
محمد سخت نیست. ببین تو دقیقا نباید همون حرکت انجام بدی. اگه توجه کنی فقط اونجایی که توی عکس سفید شده باید حرکت کنه. مثلا توی حرکتی که دست و پا دخیله اگر تو فقط حرکت پا سفید شده نیازی به حرکت دست نیست.

• Like
Reactions: Frobary
محمد سخت نیست. ببین تو دقیقا نباید همون حرکت انجام بدی. اگه توجه کنی فقط اونجایی که توی عکس سفید شده باید حرکت کنه. مثلا توی حرکتی که دست و پا دخیله اگر تو فقط حرکت پا سفید شده نیازی به حرکت دست نیست.
آخه بعضی جاها حرکات ترکیبی میزنه آدم کاملا گیج میشه :دی البته به این چیزی که نوشتی دقت نکرده بودم، از این به بعد بیشتر به حرکاتی که نمایش میده توجه می کنم.

سلام

واقعا یک بازی محشر است مخصوص من از کاراکتری که کت سفید پوشیده خیلی خوشم می یاد

ادم وقتی بازی می کنه یک لحضه به خودش میاد می بینه که چند ساعت رفته انگار نه انگار چند ساعت بازی کرده

بابا دمت گرم!
من رو Easy به زور 4 ستاره کردم!
استعداد دیگه!
من نه این که بیش از حد اهل بازی های موزیکی (Guitar Hero,Rock Band) هستم ٰ به خاطر همین راحتم !:d
دفعه ی دوم که تو عمرم Danc central بازی کردم :
85137597537439480436.jpg
دفعه ی سوم که تو عمرم Danc central بازی کردم :
64893978706997958261.jpg

آخه بعضی جاها حرکات ترکیبی میزنه آدم کاملا گیج میشه :biggrin1: البته به این چیزی که نوشتی دقت نکرده بودم، از این به بعد بیشتر به حرکاتی که نمایش میده توجه می کنم.
البته نمیگم سخت نیست اما به اون سختی که به نظر میرسه نیست. به نظرم سخت ترین اهنگش dip it low هست. واقعا حرکات فضایی می کنه. کلا باید استاد عربی رقصیدن باشی تا بتونی راحت بری.
پ. ن: الان بکس میاند می گند کاری نداره ما با اینکه کلا توی عمرمون حتی کمرمون را هم تکون ندادیم اما روی هارد 5 ستاره اش کردیم رفته :دی

بچه ها یکی میتونه توضیح بده گم پلی این بازی چه جوریه ؟ یعنی باید با آهنگ poker face جای lady gaga برقصیم ؟ اونم مثل خودش ؟
یه سری حرکت ها را اول بهت نشون می ده,بعد آهن ر اجرا می کنی آیکون حرکات میاد هر کدوم که اومدن باید اون حرکت به خصوص را انجام بدی تا شخصیت به رقصش ادامه بده.

این آهنگ suliah boy چرا انقد سخته:دی من وارم آپ چلنج با speed chalenge شو رفتم منتهی تو این سولیاه بوی:دی با آهنگ بعدیش موندم:| رو easy 4ستارش کردم:( راستی 5 ستاره زرد یعنی چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or