چرا تاپیک های بازی های کینکت این قدر سوت و کوره؟
آره گرافیکش همونه، نه فقط باید برقصیدوستان این بازی گرافیکش واقعا عین دمو هاشه؟باگ نداره؟
بعد خوانندگی هم میشه کرد یا فقط رقصه؟کاراکترشم میشه خودت بسازی؟آهنگاش همه رپند؟متال هم داره دیگه؟بعد سیستمی نداره که بشه روش آهنگ ریخت؟مقسی از پاسختان
![]()
) نه همچون سیستمی هم ندارد.الان فکر نکنم اصلا کسی برسه بازی کنه !من که امروز رفتم کلی چیز از این بازی واسه اواتارم خریدم! 560 تا پوینت خرج شد!
اگه عشق رقص باشین خیلی با بازی حال میکنین.ما که تو خونم همه رقاصن!یاد بگیریم بیرم پارتی ها کلاس بزاریم!
البته من بدبخت نمیرسم اصلا بازی کنم!![]()
قبل از هر بازی(عملا هر آهنگ) میتونی کاراکترتو انتخاب کنی. محیط رقص هم همینطور!آره گرافیکش همونه، نه فقط باید برقصیکرکترش هم خودش انتخاب میکنه، آهنگ ها هم همه جوره هستن، متال نداره (آخه کی با متال میرقصه؟
) نه همچون سیستمی هم ندارد.
منم همینطور دقیقا:d. ولی این خیلی باحاله...آهنگاشم همه آهنگای تاپ تو سبک خودشونن. تا اینجا که من میدونم اصلا دو نفره نداره! یعنی دو نفر کنار هم دیگه هم بایستن فقط به یکی امتیاز میده...ولی یه بخش Dance Battle داره که مبارزه ایه و باید دونفری یه رقصو انجام بدین و بعد میگه کدومتون امتیاز بیشتر گرفتین و ... البته من تاحالا Dance Battle شو انجام ندادم خودم!من هیچ وقت با رقص میونه خوبی نداشتمامیدوارم این بازی بتونه کاری کنه که میونم خوب میشه
میگم دو نفره هم میشه رقصید دیگه؟ یعنی باهم دیگه تو یک آهنگ دو نفره برقصیم. بعد جدا از هم هستند حرکاتشون یا ترکیبی هم داره تو دو نفره؟
![]()
منم همینطور دقیقا:d. ولی این خیلی باحاله...آهنگاشم همه آهنگای تاپ تو سبک خودشونن. تا اینجا که من میدونم اصلا دو نفره نداره! یعنی دو نفر کنار هم دیگه هم بایستن فقط به یکی امتیاز میده...ولی یه بخش Dance Battle داره که مبارزه ایه و باید دونفری یه رقصو انجام بدین و بعد میگه کدومتون امتیاز بیشتر گرفتین و ... البته من تاحالا Dance Battle شو انجام ندادم خودم!
خیلی حیف شدشاگه دو نفری داشت فاز میداد. خدا کنه یک بازی اینجوری بسازند. باله هم خوب جواب میده ها
دو نفره تو اتاق از طریق کینکت باله بریم
مرسی بابت اطلاعات دانیال.