این Harmonix بدجنس برای این که هایپ بازی نخوابه داره چیت های باحال بازی رو یه ذره یه ذره و قدم به قدم رو می کنه!
توی این چند وقت لباس اصلی دو تا از کاراکترهای محبوب بازی (که توی بازی اول یعنی Dance Central می پوشیدند) رو گفتن. برای وارد کردن شون باید برید توی منوی Options و بعد Gameplay Settings و وارد منوی Enter Cheats بشین و این کدها رو با استفاده از کنترلر بزنید:
لباس اصلی DC1 خانم Aubrey: چپ - پایین - دو بار X - پایین - راست
لباس اصلی Angel در DC1: دکمه Y - راست - چپ - بالا - دو بار X - پایین - Y
اگر درست بزنید یه صدایی میاد و پیغام باز شدن لباس کاراکتر رو بهتون میده، که می تونید بعدا توی منوی Change Dancer انتخابش کنید.
من که خیلی حال کردم! کلا لباس های بازی اول رو بیشتر دوست داشتم.
---------------------------------------------------------------
حالا چیزی که باعث میشه من عصبانی بشم اینه که لباس کاراکترهای دیگه از جمله امیلیای عزیز من رو هنوز کدش رو ندادند و گفتند اگر طرفدارهای بازی اهداف زیر رو تامین کنند ما کدها رو لو میدیم:
- اگر طرفدارهای بازی تو تمام دنیا مجموعا 140 میلیون کیلوکالری با هم تو بازی DC 2 بسوزونند لباس اصلی امیلیای عزیز (لباس ورزشی شماره 59 خوشگلش که من عاشقش بودم) باز میشه!
- اگر طرفدارهای بازی مجموعا 140 هزار تا عکس از خودشون آپلود کنند لباس اصلی Taye باز میشه.
- اگر مجموعا 10 هزار نفر Face*book App بازی رو نصب کنند یه Crew جدید (دو تا کاراکتر جدید) باز میشن که این عکس شونه:
- اگر مجموعا 100 میلیون تا ستاره توسط طرفدارهای بازی کسب بشه یه Crew جدید دیگه باز می کنند که عکس شون این یکیه:
گفته میشه که تا یکی دو ماه دیگه اکثر این اهداف تامین میشن، بنابراین زیاد غصه نخورید! اومد من همین جا می نویسم شون!