Dance Central 2 ~ Kinect

به همه توصیه میکنم بازی رو بگیرن ... واقعا بازی پیشرفت زیادی کرده و رقص ها و آهنگ ها بسیار متفاوت و خیلی خیلی حرفه ای تر شدن...گرافیک بسیار بالاتر رفته و انیمیشن های بازی بسیار طبیعی تر شدن... به هیچ عنوانه از دست ندهید.

• Like
Reactions: DeanAmbrose
بازی واقعا فوق العاده هست، اصلا انیمیشن حرکت شخصیت ها رو که می بینین کف میکنین :دی آهنگ ها هم خیلی عالی هستن، نمی دونستم از انریکه هم آهنگ داره :دی حرکات خیلی بیشتر و جالب تر شدن، حرکات پرشی هم اضافه شدن به بازی :دی بخش Crew Challenge هم خیلی عالیه، دیگه نمیخواد همین طوری بی هدف آهنگ اجرا کنین :دی در کل بهترین بازی کینکت هست با اختلاف خیلی زیاد :دی

پسر عجب چیزیه
من امروز و دیشب کلا داشتم بازیش می کردم توپ توپ
با برادرم کلی زدی
پوکیدیم از خنده .....
2 نفرش خیلی با حاله

اقا تو بازی جای خود کاراکترها میرقصی یعنی هر حرکتی انجام بدیم همونو نشون میده یا مثل just danse فقط فیگور میگیریو امتازای چرت میده؟

آخرین ویرایش:
اقا تو بازی جای خود کاراکترها میرقصی یعنی هر حرکتی انجام بدیم همونو نشون میده یا مثل just danse فقط فیگور میگیریو امتازای چرت میده؟
حالا چرا تو اسپویلر گذاشتی؟ :دی
هر حرکتی که شخصیت ها انجام میدن رو باید انجام بدی و امتیاز بگیری. البته Just Dance اصلا قابل مقایسه با Dance Central نیست، نه از نظر آهنگ و نه گیم پلی و گرافیک و اینا :دی

حالا چرا تو اسپویلر گذاشتی؟ :دی
هر حرکتی که شخصیت ها انجام میدن رو باید انجام بدی و امتیاز بگیری. البته Just Dance اصلا قابل مقایسه با Dance Central نیست، نه از نظر آهنگ و نه گیم پلی و گرافیک و اینا :دی
واسه خنده:p/پس یعنی اینم مثل جاست دنس باید تحت امر باشیو حرکتایی که میگه رو انجام بدی:(؟

به همه توصیه میکنم بازی رو بگیرن ... واقعا بازی پیشرفت زیادی کرده و رقص ها و آهنگ ها بسیار متفاوت و خیلی خیلی حرفه ای تر شدن...گرافیک بسیار بالاتر رفته و انیمیشن های بازی بسیار طبیعی تر شدن... به هیچ عنوانه از دست ندهید.

بازی واقعا فوق العاده هست، اصلا انیمیشن حرکت شخصیت ها رو که می بینین کف میکنین :دی آهنگ ها هم خیلی عالی هستن، نمی دونستم از انریکه هم آهنگ داره :دی حرکات خیلی بیشتر و جالب تر شدن، حرکات پرشی هم اضافه شدن به بازی :دی بخش Crew Challenge هم خیلی عالیه، دیگه نمیخواد همین طوری بی هدف آهنگ اجرا کنین :دی در کل بهترین بازی کینکت هست با اختلاف خیلی زیاد :دی

پسر عجب چیزیه
من امروز و دیشب کلا داشتم بازیش می کردم توپ توپ
با برادرم کلی زدی
پوکیدیم از خنده .....
2 نفرش خیلی با حاله
ای خدا بگم به حق پنج تن الهی آمین!
154fs232528.gif

بازی رو گرفتید دارید حالش رو می برید و پز میدید در حالی که من هنوز ندارمش و دارم در فراقش می سوزم (فروشنده ای که ازش خرید می کنم هنوز نیاورده)!
154fs232528.gif

تازه من موندم توی Skyrim غوطه ور بشم یا بزنم تو کار رقص های دنس سنترال در حد بیهوش شدن؟ :دی

نمی دونستم از انریکه هم آهنگ داره
من که گفته بودم از انریکه هم هست، مگه پستم رو نخونده بودی؟
129fs3867689.gif

منم بازیرو گرفتم
وای چه حالی میده >:d<
من کلا هیچ وقت اهل رقص نبودم تا قبل از dc 1 هم نرقصیده بودم اما الان تو کینکت عاشقش شدم
در کل بازی فوق العادس

فقط نمیدونم چرا از اهنگهای جدیدتر وبهتری استفاده نمیکنن .میتونستن خیلی اهنگهای بهتری بزارن /:)

• Like
Reactions: DeanAmbrose
آقا عجب بازی ایی شده! خیلی فوق العادست! واقعا افتخار میکنم همچین بازی ایی در انحصار ماست:دی
با آهنگ Usher یه جواریی 5تا star گرفتم :)) واقعا حال داد.just dance 3 ام بد نیست خوبه اما به این نمیرسه!
پیشنهاد میکنم بعد از یه دست بازی shooter دوستان کینکت دوست حتما این بازی رو تست کنن اگر یکم به رقص علاقه دارن

• Like
Reactions: wolverin
منم با اینکه از رقص بدم میاد ولی این یه قلم واقعا عالیه ! :d
شاید تو نگاه اول بسیار احمقانه به نظر برسه ولی کم کم آدم حال میکنه مخصوصا وقتی آهنگ این مردک جلف انریکه رو بری ... :d
پیشنهاد میشه هرکس کینکت داره این بازی رو بخره , روی LT1.9 هم به راحتی میاد ...

منم بازی را گرفتم ، راستش نمیدونم چرا این بازی و اون یکی بازی خوب کینکت ( کینکت اسپورت 2 ) اصلا بهم نچسبید .
نه اینکه این بازی بد باشه ولی دقیقا مثل شماره قبلی بود ، حتی به نظرم لیست آهنگ هاش خیلی ضعیف تر بود . کلا شماره قبلی خیلی از این عنوان بهتر بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or