حالا چرا تو اسپویلر گذاشتی؟اقا تو بازی جای خود کاراکترها میرقصی یعنی هر حرکتی انجام بدیم همونو نشون میده یا مثل just danse فقط فیگور میگیریو امتازای چرت میده؟
واسه خندهحالا چرا تو اسپویلر گذاشتی؟
هر حرکتی که شخصیت ها انجام میدن رو باید انجام بدی و امتیاز بگیری. البته Just Dance اصلا قابل مقایسه با Dance Central نیست، نه از نظر آهنگ و نه گیم پلی و گرافیک و اینا![]()
/پس یعنی اینم مثل جاست دنس باید تحت امر باشیو حرکتایی که میگه رو انجام بدی
؟آره اما همونطور که محمد گفت اصلا قابل قیاس نیست با جاست دنس !واسه خنده/پس یعنی اینم مثل جاست دنس باید تحت امر باشیو حرکتایی که میگه رو انجام بدی
؟
به همه توصیه میکنم بازی رو بگیرن ... واقعا بازی پیشرفت زیادی کرده و رقص ها و آهنگ ها بسیار متفاوت و خیلی خیلی حرفه ای تر شدن...گرافیک بسیار بالاتر رفته و انیمیشن های بازی بسیار طبیعی تر شدن... به هیچ عنوانه از دست ندهید.
بازی واقعا فوق العاده هست، اصلا انیمیشن حرکت شخصیت ها رو که می بینین کف میکنینآهنگ ها هم خیلی عالی هستن، نمی دونستم از انریکه هم آهنگ داره
حرکات خیلی بیشتر و جالب تر شدن، حرکات پرشی هم اضافه شدن به بازی
بخش Crew Challenge هم خیلی عالیه، دیگه نمیخواد همین طوری بی هدف آهنگ اجرا کنین
در کل بهترین بازی کینکت هست با اختلاف خیلی زیاد
![]()
ای خدا بگم به حق پنج تن الهی آمین!پسر عجب چیزیه
من امروز و دیشب کلا داشتم بازیش می کردم توپ توپ
با برادرم کلی زدی
پوکیدیم از خنده .....
2 نفرش خیلی با حاله
من که گفته بودم از انریکه هم هست، مگه پستم رو نخونده بودی؟نمی دونستم از انریکه هم آهنگ داره

واقعا حال داد.just dance 3 ام بد نیست خوبه اما به این نمیرسه!شروین چقدر بازی کردی؟دوباره یکی از بازی های خفن کینکت پا به میدون گذاشت
دقتش فوق العاده ـس!
وسط بازی اگه یه پلیر دیگه بیاد خودش تشخیص میده و بازی دو نفره میشه!