Damage و تغییرات آب و هوا در Gran Turismo 5

Victarion

Loyal Member
1242099491.jpg

Kazunori Yamauchi خالق و کارگردان سری Gran Turismo اعلام کرد در این بازی می‌توانید شاهد تغییرات آب و هوا باشید.

وی در مراسمی به نام Audi R8 Meets Gran Turismo 5 که توسط شرکت Audi برگزار شد با سایت این شرکت مصاحبه کوتاهی داشته است که اطلاعاتی خوبی از Gran Turismo 5 در اختیار طرفداران قرار داد.

وی در این مصاحبه اشاره کرده که تیم سازنده قصد دارد امکانات بیشتری به Online Community بازی اصافه کنند و هچنین در حال کار بر روی افکت "باران" و "شب" هستند. نکته بسیار مهم‌تر که ایشان در این مصاحبه ذکر کرد وجود سیستم Damage در بازی است.

تاریخ انتشار بازی هنوز مشخص نیست.

منبع

تو اون مسابقه های 5-6 ساعته حتما میخوان از شب تا روز رانندگی کنیم وسط بارون هم بیاد:cheesygri

از 5-6 ساعت بیشتر هم داره :دی
یادش بخیر مسابقات با دور زیاد... وسط های بازی باید 2-3 ساعت استراحت میکردم :دی

از 5-6 ساعت بیشتر هم داره
یادش بخیر مسابقات با دور زیاد... وسط های بازی باید 2-3 ساعت استراحت میکردم
خوب مسابقه 24 ساعته هم داره ولی اون دور تندشو برای چی گذاشتن؟:biggrin1: کی میتونه 24 ساعت یه دم بشینه پاش؟

خوب مسابقه 24 ساعته هم داره ولی اون دور تندشو برای چی گذاشتن؟:biggrin1: کی میتونه 24 ساعت یه دم بشینه پاش؟
يادم هست قابليت اين را داشت كه وقتي خسته مي شديد مي توانستيد ماشين را روي حالت اتوماتيك گذاشته چند وقتي را خود كامپيوتر برايتان ادامه مي داد.
موقع خواب آلودگي نبايد رانندگي كرد:biggrin1:

تو E3 تاریخ عرضش رو میگن..

من فکر میکردم این بازی تا حالا منتشر شده.. میدنید از GT4 تا حالا چقدر طول کشیده..
بازیی به این عظمت با این همه ماشین و... میدونید چقدر ساختنش طول میکشه؟
حالا کار مدل سازیو به کنار خود صدا برداری و گذاری برای این تعداد ماشین خیلی زمانبره!

از 5-6 ساعت بیشتر هم داره :biggrin1:
یادش بخیر مسابقات با دور زیاد... وسط های بازی باید 2-3 ساعت استراحت میکردم :biggrin1:
یادمه یه مسابقه 9 ساعت طول کشید 2 ساعت 2 ساعت با داداشم عوض میکردیم.من میخوابیدم دو ساعت اون بازی میکرد بعد نوبت من بود:biggrin1: واقعا یادش بخیر.(من تو زندگیم افتخار میکنم که فقط تا بحال 2 تا بازی ریسینگ بازی کردم یکی این بوده یکی Burnout :cool:)
ولی پدر کنسول در میومدا 10 ساعت روشن بود.
من فکر میکردم این بازی تا حالا منتشر شده.. میدنید از GT4 تا حالا چقدر طول کشیده..
به جرات میشه گفت این بازی با کلاس ترین IP سونیه که واقعا از جون و دل براش کار میکنن تمامی ماشینها رو لیسانسش رو میگیرین بعد از تمام جهت صدای موتور تازه کارشناس دارن باهاش رانندگی میکنن تا بیاد دستشون الکی نیست بزرگترین Simulator ماشینه

بازیی به این عظمت با این همه ماشین و... میدونید چقدر ساختنش طول میکشه؟
حالا کار مدل سازیو به کنار خود صدا برداری و گذاری برای این تعداد ماشین خیلی زمانبره!

به جرات میشه گفت این بازی با کلاس ترین IP سونیه که واقعا از جون و دل براش کار میکنن تمامی ماشینها رو لیسانسش رو میگیرین بعد از تمام جهت صدای موتور تازه کارشناس دارن باهاش رانندگی میکنن تا بیاد دستشون الکی نیست بزرگترین Simulator ماشینه

آره میدونم بازی خیلی مهمیه نا سلامتی یک عمره داریم GT میزنیم..یک روز باید محتویات مموری PS2 رو بهتون نشون بدم که ببینید من چه دیونه ای بودم..

ولی یکمی باید سریعتر کار کنن.. من یادمه 2 - 3 سال پیش به فکرم افتاد که نسخه شماره 5 این بازی اومده یا نه..

بعد تو گوگل که سرچ کردم. فکر کردم اومده.. ولی با کمال ناباوری دیدم بازی برای PS3 هست و برای PS2 نمیاد..بعد هم رفتم سراغ PS3 که ببینم قضیه این کنسول چه جوریه که بعد به سایت بازی سنتر خوردمو و.............

خلاصه لعنت به سازندش که مارو یک عمره سر کار گذاشته..

خلاصه لعنت به سازندش که مارو یک عمره سر کار گذاشته..

حرف از دیوونگی زدی :p..!!!! اون مسابقات 24 ساعته لمان دیوونگی بود ;)

... ولی چه حالی می داد :blushing: و چه حالی می گرفت :(

خدا وکیلی در انتظارش دارم دیونه می شم :((... چه عشقی می کردم با audi R8 چه فازی می داد اون فرمول 3

هرچی ماشین می خواستی سه سوت زیر پات بود :biggrin1: اونم با یه حس خیلی طبیعی :confused:

یک لحضه چه خاطراتی برام زنده شد :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or