Damage و تغییرات آب و هوا در Gran Turismo 5

Victarion

Loyal Member
1242099491.jpg

Kazunori Yamauchi خالق و کارگردان سری Gran Turismo اعلام کرد در این بازی می‌توانید شاهد تغییرات آب و هوا باشید.

وی در مراسمی به نام Audi R8 Meets Gran Turismo 5 که توسط شرکت Audi برگزار شد با سایت این شرکت مصاحبه کوتاهی داشته است که اطلاعاتی خوبی از Gran Turismo 5 در اختیار طرفداران قرار داد.

وی در این مصاحبه اشاره کرده که تیم سازنده قصد دارد امکانات بیشتری به Online Community بازی اصافه کنند و هچنین در حال کار بر روی افکت "باران" و "شب" هستند. نکته بسیار مهم‌تر که ایشان در این مصاحبه ذکر کرد وجود سیستم Damage در بازی است.

تاریخ انتشار بازی هنوز مشخص نیست.

منبع

آقا این GT رو من بازی نکنم چقدر از عمرم بر فناست؟:((وسوسه ها دارند میان سراغم

با بازیه بزرگی طرفی ولی باید عاشق باشی تا بفهمی چه قدر بر فناس

یک چیزو بگم این بازی یک شبیه ساز کامل رانندگیه یعنی اصلا تمام تجربیاتت رو توی need for speed فراموش کن
این بازی کاملا از اصول واقعی و طبیعیه رانندگی پیروی می کنه
وقتی نام GT5 در میون باشه باید قید اسپورت کردن و تیونینگ رو بزنی اما با این وجود چیزی حدود 500 ماشین و حتی بیشتر از این در اختیار خواهی داشت که فوق العاده اس ؟؟!!!;)

من باهاش خیلی حال کردم تو رو نمی دونم :cheesygri

باید قید اسپورت کردن و تیونینگ رو بزنی اما با این وجود چیزی حدود 500 ماشین و حتی بیشتر از این در اختیار خواهی داشت که فوق العاده اس ؟؟!!!;)
تیونینگ حرفه ای به معنای واقعی توی این بازی وجود داره حالا شما میگی قید تیونینگ رو بزنی؟!

تیونینگ حرفه ای به معنای واقعی توی این بازی وجود داره حالا شما میگی قید تیونینگ رو بزنی؟!

مثلا قطعه انداختن روی موتور و چیزی در این حد در مورد ظاهر ماشین فقط می تونستی رنگ عوض کنی فکر می کنم این سنت دیرینه در نسخه پنجم هم ادامه داشته باشه
ولی ماشین های تیونینگ شده ی حرفه ای در بازیبود که از طرفشرکت های معتبر تیونینگ :-"
اون ها رو هم از نظر ظاهر نمی شد تغییر داد ولی ظاهر خودشون باحال ود

-----------------------------------------------------------------------
یک نکته در مورد تیونینگ : روی audi R8 توربو انداخته بودم که قدرت موتور از مرز 1000 اسب بخار گذشت:eek:
در عوض توی مسابقات لاستیک هام زود تر ساییده می شد و خودش شده بود دردسر ؟!!! :p
----------------------------------------------------------------------

یک سوالی هم برام پیش اومد : دوستانی که حسابی اهل GT4 بودن وهستن بیشترین قدرت موتوری که دیدن متعلق به کدوم ماشین بود

در مورد خودم بنتلی LMP1 بود !!

---------------------------------------------------------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or