cutscenes :Levine داستان را خراب می کند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Ken Levine پدر مجموعه بایوشاک از cutscenes متنفر است چون به نظر او cutscenes داستان بازی را خراب می کنند و نمی گذارند
بازیباز در تعامل با بازی باشد . او این ها رو در گفتگو با Guillermo Del Toroگفت

من به طور کلی از بازی هایی که بازیباز را مجبور به نشستن و و دیدن صحنه های سینمایی می کند بدم می اید چون من می خواهم بازی کنم و من می خواهم با داستان در تعامل باشم نه با cutscenes
او بهترین نمونه داستان روایی را در بازی ها بازی bastion خطاب کرد و گفت :یکی از دلایلی که من علاقه ی شدیدی به این بازی دارم
این است که بازیباز را متوقف نمی کند و بازیباز در جریان بازی است ولی داستان را نیز روایت می کند

• Like
Reactions: Loghman
cutscene ===> کاتسین ===> ازون فیلم قشنگا که کلی جون ـه آدم در میاد تا یه مرحله از بازیو بره تا بتونه ته ـه مرحله یدونه ازونارو ببینه .
متنتو اگه میشه ویرایش کن:d

یعنی استاد به طور کامل از MGS بدش میاد ؟ :دی

تو رو پیغمبر ؟ الآن این همه بازی که داستان هاشون عرش اعلاست و میان پرده دارن ، داستان هاشون "خراب" ـه ؟
این طور میشه برداشت کرد که اگه جای Cutscene ، تعاملی می رفتن جلو و همه چیز رو به صورت in game می دیدن و در جریان بازی ، تأثیر گذاری داستانش بیشتر می شد . انصافا بدم نمی گه ها :دی

آخرین ویرایش:
الان فاینال فانتزی چه جوری باید داستانشو بگه؟ :d
البته میشه مثل فاینال های قدیمی با متن گفت ولی خُب این مدل یکمی برای این نسل ضایع می باشد :d

این حرف رو اگه در مورد همه ی بازی ها زده واقعا دیگه... از یه بازی ساز بعید بود. اصلا سبک بعضی از بازی ها جوریه که باید توشون کات سین باشه. همه ی بازی ها که بایوشاک نیستن! حرف عجیبی زد!

کاملا درست میگه، موافقم. دیوید جفی هم تو Bonus Round گیر داده بود به این قضیه، با کن لوین متحد شده بودن:دی البته تا دو سه دقیقه ایراد نداره، ولی بیشتر از اون شخصا خسته میشم.

الان فاینال فانتزی چه جوری باید داستانشو بگه؟ :d
البته میشه مثل فاینال های قدیمی با متن گفت ولی خُب این مدل یکمی برای این نسل ضایع می باشد :d
متن که اصلا نمیشه ولی اگه مثل Bastion حین بازی داستان روایت بشه فوقالعاده اس، که این هم واسه بعضی بازیها غیر ممکنه. مثلا یه عنوان FPS یا حتی یه RPG بزرگ مثل Witcher 2 مطمئنا با این روش خیلی خوب از آب در نمیاد.

بنظر من کاتسینها جذابیت بازی رو بالا میبرن . من خودم از کاتسین خوشم میاد . حرفش رو هم اصلا قبول ندارم چون دقیقا عنوانهایی مثل سری MGS هستن که حرفش رو از پایه نقض میکنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or