cutscenes :Levine داستان را خراب می کند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Ken Levine پدر مجموعه بایوشاک از cutscenes متنفر است چون به نظر او cutscenes داستان بازی را خراب می کنند و نمی گذارند
بازیباز در تعامل با بازی باشد . او این ها رو در گفتگو با Guillermo Del Toroگفت

من به طور کلی از بازی هایی که بازیباز را مجبور به نشستن و و دیدن صحنه های سینمایی می کند بدم می اید چون من می خواهم بازی کنم و من می خواهم با داستان در تعامل باشم نه با cutscenes
او بهترین نمونه داستان روایی را در بازی ها بازی bastion خطاب کرد و گفت :یکی از دلایلی که من علاقه ی شدیدی به این بازی دارم
این است که بازیباز را متوقف نمی کند و بازیباز در جریان بازی است ولی داستان را نیز روایت می کند

• Like
Reactions: Loghman
منم مخالفم
درسته که بدون میان پرده بازی میتونه باز هم جو زیبای خودش رو داشته باشه و ادم رو تو خودش غرق کنه مثل HALF LIFE
ولی یه سری بازیها به شدت داستانگرا هستن و بدون CUTSENCE هیچی نیستن
دلیل اصلی محبوبیت بازیهایی مثل Final Fantasy و MGS همین میانپرده های زیباست
از نظر من متال گیر اصلا بازی قشنگی نیست ، یک فیلم سینمایی فوق العادست

ولی در مورد BASTION کاملا باهاش موافقم
با راوی داستانش خیلی حال کردم ، اصلا کمبود دیالوگ و میانپرده رو تو بازی حس نمیکردم

کاملا درست میگه، موافقم. دیوید جفی هم تو Bonus Round گیر داده بود به این قضیه، با کن لوین متحد شده بودن:دی البته تا دو سه دقیقه ایراد نداره، ولی بیشتر از اون شخصا خسته میشم.
خُ یارو 60$ پول میده بازی کنه نه فیلم هندی ببینه :دی. کاتسین های مثل Half-Life 2 و Bioshock و The Darkness عالی هستن، که عاشقشم. CS های مختصر و مفید مثل God of War 3 و 2 و Ninja Gaiden واقعان لذت بخشن.
اتفاقا بازی هایی که داستانش رو در حال بازی کردن روایت میکنه هیچ کدوم تو ذهن آدم نمیمونن
البته ادم داریم تا ادم. 5 تا انگشت دست یک اندازه نیستن.
تو سبک اول شخص به درد نمیخوره ولی تو بازیایی که رو داستانشون میچرخن لازمه به نظرم.
داستان محور تر از Half-Life 2 بازی داریم؟ اشتباهتون اینکه داستان رو در دیالوگهای زیاد میبینید.

آخرین ویرایش:
ایشون هم آدم هستن و هر آدمی امکان داره حرف مسخره ای بزنه! اینم از اون حرفای مسخره بود! الان مثلا داستانای mgs بده؟ یا فارنهایت؟ یا خیلی از بازیهای ژاپنی؟

ایشون هم آدم هستن و هر آدمی امکان داره حرف مسخره ای بزنه! اینم از اون حرفای مسخره بود! الان مثلا داستانای mgs بده؟ یا فارنهایت؟ یا خیلی از بازیهای ژاپنی؟

دقیقا مسئله همینه که اگه کات سین رو از بازی های ژاپنی حذف کنی چیزی برای گفتن ندارن :دی

تنها دلیلی که من هیچ وقت با سری MGS به غیر از داستانش، رابطه برقرار نکردم همین مشکلش بود. احساس میکنم به شعور آدم توهین میشه از بس کات نشون میدن. 2 قدم راه میری 20 دقیقه کات سین میبینی. این وسط آدم چیکارست نمیدونم.

سلام ممد :دی
بیچاره کِی گفته داستان بده؟ CutScene ها موضوع بحثه الان.

من هم شدیدا با این حرفش مخالفم . اتفاقا وجود کات سنس و FMV یا CG باعث جذاب تر شدن بازی میشه . خیلی هم خوبه بازیباز بعد از مدتی بازی کردن و درگیر بازی بودن میشینه و با لذت به کات سنس ها یا CG بازی نگاه میکنه.و بعد یا بازی تموم میشه یا ادامه بازی رو شروع میکنه. البته نباید جوری باشه که دقیقه به دقیقه کات سنس نشون بدن مثل بعضی از بازیها. باید مثلا بعد از رد کردن یه مرحله یا چند مرحله از بازی باشه. بعضی از کات سنس ها مدتشون کمه و هیچ خللی به بازی وارد نمیکنند اما بعضی هاش دیگه خیلی ضایع هستند.:d فیلم سینمایی هست. اینجور کات سنس ها یا CG های طولانی واسه intro یا outro بازی مناسبند.

آخرین ویرایش:
واقعا زیادیش بازی خراب میکنه آخه آدم میخواد بازی کنه نه این که هی فیلم ببینه راه میری کات اسکین نشون میده نگاه میکنی کات اسکین نشون میده مشخص هم نمیشه نقش خود چیه :-/
به نسبت کوتاه 100% خوب هست ولی نه افراطی که ضعف داستان و کوتاه بودن بازی را جبران کنه و پوشش بده تو اکثر بازی ها این دوره زمونه دیده میشه :d

من که میان پرده هارو دوست دارم.

کلا از بازی هایی که کات سین نداره متنفرم و شاید بازیشون کنم و وسط کار ولش کنم.
چون به نظرم بین بازی باید لحظاتی باشه که استراحت کنی و به داستان نگاه کنی و لدت ببری.
قرار نیست یه سره تا ته بازی کنی و هیچی نفهمی.
برای همینه از بازیهایی مثل بایوشاک اصلا خوشم نمیاد.

منم مخالفم
درسته که بدون میان پرده بازی میتونه باز هم جو زیبای خودش رو داشته باشه و ادم رو تو خودش غرق کنه مثل HALF LIFE
دقیقا ! HL2 فوق العاده بود کات سین نداشت ولی انچنان داستان را روایت میکرد به ظر خودم هنورز هم رو دستش نیست ! منم با حرفه ایشون موافقم البته نمگیم cutscenes بده ولی اگه یه چیزی تو مایه های HL2 باشه من بیشتر راضیم .
اصلا بابا چرا اسمه HL2 را میارید حاله من خراب میشه :دی سر منتظر بودنش پیر شدم :|

سلام ممد :biggrin1:
بیچاره کِی گفته داستان بده؟ CutScene ها موضوع بحثه الان.
سلام فری:دی
گفته داستان رو خراب میکنه دیگه!
تنها دلیلی که من هیچ وقت با سری MGS به غیر از داستانش، رابطه برقرار نکردم همین مشکلش بود. احساس میکنم به شعور آدم توهین میشه از بس کات نشون میدن. 2 قدم راه میری 20 دقیقه کات سین میبینی. این وسط آدم چیکارست نمیدونم
یکم تو بحث گیم پلی قبول دارم حرفتو فردین اما آخه مثلا کجای mgs4 بود که ما با داستان در تعامل نبودیم؟ والا سر شماره 3 که اینقدر آدم با داستان ارتباط برقرار میکرد که دقیقا من حس اسنیک رو تو اون کاتسین آخر که یکی مرد احساس میکردم(برای اسپویل نشدن اسمشو نگفتم:دی) یا اون تونل تو mgs4 !!
شاید این نوع کات سین های طولانی به سلیقه خیلیهانخوره اما دلیل نمیشه بد باشه!

خُب حدسم درست بود.
از اونجایی که خیلیا فقط با خوندن عنوان تاپیک میان توش و طرفی که حرف رو زده رو میبندن به فحش(!)؛لوین نگفته کات سین داستان رو خراب میکنه،گفته کات سین بازی های داستان محور رو خراب میکنه.منظورش هم تجربه ی بازی کردن هست نه داستان بازی!که حرفش هم کاملا درسته.

دل تورو هم گفته:

حالا اگه میخواین بگین نه اینا چرت گفتن و من وقتی میشینم 1 ساعت کات سین MGS نگاه میکنم و تو این یه ساعت تکالیف مدرسه ام رو هم انجام میدم،بیشتر با گیمپلی تعامل پیدا میکنم و بیشتر احساس میکنم که دارم بازی میکنم،مختارین.

بشدت با حرفای سینا و کلا این نقل قول موافقم. من خودم تحمل بیشتر از 1 2 دقیقه کات سین ندارم. که چی آخه... میرم فیلم میبینم خب...

بعد از 3 صفحه کامنت دوستان متوجه شدم که من یه احمق بیشعورم :|....چون از موقعی که یادمه بازی میکردم به عشق دیدن کات سین...>:d<

برم همون انیمه خودمو ببینم...:d

اینایی که از HL2 خوب میگن.

همونایی هستند که اگر Valve بیاد HL3 رو با فرمول HL2 بسازه. میرن تو تاپیکش فحشش میدن.
اینا همونان.

بازی 6 یا 7 سال پیش رو با الان مقایسه میکنید؟

داستان محور تر از Half-Life 2 بازی داریم؟ اشتباهتون اینکه داستان رو در دیالوگهای زیاد میبینید.
خب دیالوگ ها نقش اساسی تو داستان ایفا می کنند.
وگرنه چمپیوز لیگ توی Fifa هم خودش داستان داره :دی.

خیلی جالبه یه سری از یوزر های این جا میگن بازی داستان رکن مهمش نیست دنبال داستان باشم کتاب می خونم بعد حاضرن فیلم سینمایی ببینن جای بازی کردن :دی لول :دی

حرف ایشون رو کاملا قبول دارم ، البته فقط برای بازیهای FPS و TPS . مثلا آدم دیابلو 3 بازی کنه CG های بیلیزارد رو نداشته باشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or