به منوي Recovery برو و به قسمت configuration و Game folder hombrew رو بر روي 1.5Kernel قرار بده.یعنی چی؟
واضح تر توضیح بده
به منوي Recovery برو و به قسمت configuration و Game folder hombrew رو بر روي 1.5Kernel قرار بده.یعنی چی؟
واضح تر توضیح بده
اين خبر ماله 20 ژوئن هست و گفته كه Dark_AleX و Mathieulh كار بروي 3.50 OE رو ديروز شروع كردند و طبق گفته هاي PSP-Gen پنج درصد كامل شده و گفته كه آخر هفته يا هفته بعد امكان داره منتشر بشه. البته گفتم كه اين نوشته براي تاريخ 20 ژوئن يعني حدود 15 روز پيش هست.Custom Firmware 3.50 OE is Coming!
I won’t bother attempting translation of the entire french article over at PSP-Gen; however, its been stated that Dark_AleX and Mathieulh have commenced development on Custom Firmware 3.50 OE yesterday.
According to PSP-Gen it is 5% complete and should be ready as quickly as previous custom firmwares. So perhaps we’ll see it by the weekend, or next week…
Hang tight!
این متنشه از سایت PSPHACKS گیر آوردم یکی می تونه ترجمش کنه ؟
فکر کنم گفته 3.50 OE-A داره میاد و گفته dark - alex شروع کرده و تا حدود این هفته یا هفته بعد تموم می شه

كدوم 6 كيلو بايته؟ لينك بده.من می خواستم از 3.10oe به 3.40oe آپگرید کنم...تو تاپیک اموزش یه لینک برای easy 3.40oe-a هست که حجمش 6 کیلو بایته و وقتی دانلود می کنم خرابه و نمی تونم اونو extract کنم و تو سایت psp hacks هم حجمش 18.3 مگابایته
قضیه چیه؟؟؟بلاخره کدومش درسته؟؟ این که 6 کیلوبایته که خرابه...از کجا می تونم این برنامه رو دانلود کنم و حجمش واقعا در حد 18 مگابایته یا 6 کیلوبایت؟![]()
سوني بايد مخش تاب برداشته همچين فريموري بيرون داده باشه.من جایی خوندم که Firmware جدید sony یعنی 3.51 قابلیت پشتیبانی از ISO رو داره.
بیشتر تحقیقات میکنم ، جزییات رو میگم . . .
نه خير راه ديگه اي وجود نداره.salam 2stan avalan mazerat ke fingilish type mikonam 2voman mikhastam ie rahnamaiee konid ke man PSP ver:3.03 daram ke albate az 2,81 upgradesh kardam va alan mikhastam bedoonam hatman baraie downgrade kardane dastgahe baraie ejraie bazi haie copy niazi be UMD GTA hast. aia rahe digeiHAM VOJOD DARE?
كدوم 6 كيلو بايته؟ لينك بده.
اگه منظورت اينه:
http://rapidshare.com/files/27054749/3.40oe-A_Installation_Noob_Proof_OE.zip
بايد بگم كه شما احتمالا تا حالا از Rapid چيزي دانلود نكردي. بايد روي لينك كليك كني و بعد دكمه Free رو بزني و در صفحه بعد يه عكس ميبيني هر چي توش نوشته رو اون پايين بنويس بعد روي Download كليك كن.

نه داداش ...سلام دوستان , خسته نباشيد تو سايت psp-hack يك Update واسه 3.50 و 3.51 جود داره به نظر شما اين update مشكلي نداره
داداش شما آدرست رو بگو، من خودم واست با پيكي چيزي 3nd ميكنم ...حجمش خیلی زیاده و من نمی تونم دانلود کنم
بدم همون جایی که خریدم آپگرید کنه اشکالی داره؟؟
اصلا این 3.40oe خوب هست؟؟ منظورم اینه که از 3.10oe بهتره؟؟؟
یعنی قابلیت های بیشتری داره و بازی های بیشتری رو اجرا می کنه؟؟؟
اگه اینجوریه چرا خیلی ها میان و از 3.40oe دوباره به 3.10oe دانگرید می کنن؟؟ مگه خدایی نکرده مخشون تاب داره؟؟/
داداش شما آدرست رو بگو، من خودم واست با پيكي چيزي 3nd ميكنم ...
يا اگه دوست داري،شما به ما امر كن، ما با مموري حاوي 3.40 OE ميايم خدمتت!
درضمن من كه فرق زيادي توي اين دوتا فيرم ور نميبينم.
اگرم دوست داشتي ببر بده به همونجايي كه خريدي.
دركل ما در خدمتيم ...