Custom Firmwares

سلام به همگی.
من چند وقتی هست که عضو این فروم هستم ، ولی فعالیتی نداشتم به علت مشغله زیاد.
اما در حال حاضر کار کنسولهای بازی رو دست گرفتم و ...
برای شروع اینو داشته باشین:

3.40 OE-A

Upgrade from SE or OE Full Instal
Upgrade from 1.5 Full Install

3.30 OE

Upgrade from SE or OE Full Install
Update: 3.30oe-A2

3.10 OE

Upgrade from SE or OE Full Install

3.03 OE

3.03 OE-C

آخرین ویرایش:
Custom Firmware 3.50 OE is Coming!
I won’t bother attempting translation of the entire french article over at PSP-Gen; however, its been stated that Dark_AleX and Mathieulh have commenced development on Custom Firmware 3.50 OE yesterday.

According to PSP-Gen it is 5% complete and should be ready as quickly as previous custom firmwares. So perhaps we’ll see it by the weekend, or next week…

Hang tight!
این متنشه از سایت PSPHACKS گیر آوردم یکی می تونه ترجمش کنه ؟
فکر کنم گفته 3.50 OE-A داره میاد و گفته dark - alex شروع کرده و تا حدود این هفته یا هفته بعد تموم می شه

آخرین ویرایش:
Custom Firmware 3.50 OE is Coming!
I won’t bother attempting translation of the entire french article over at PSP-Gen; however, its been stated that Dark_AleX and Mathieulh have commenced development on Custom Firmware 3.50 OE yesterday.

According to PSP-Gen it is 5% complete and should be ready as quickly as previous custom firmwares. So perhaps we’ll see it by the weekend, or next week…

Hang tight!
این متنشه از سایت PSPHACKS گیر آوردم یکی می تونه ترجمش کنه ؟
فکر کنم گفته 3.50 OE-A داره میاد و گفته dark - alex شروع کرده و تا حدود این هفته یا هفته بعد تموم می شه
اين خبر ماله 20 ژوئن هست و گفته كه Dark_AleX و Mathieulh كار بروي 3.50 OE رو ديروز شروع كردند و طبق گفته هاي PSP-Gen پنج درصد كامل شده و گفته كه آخر هفته يا هفته بعد امكان داره منتشر بشه. البته گفتم كه اين نوشته براي تاريخ 20 ژوئن يعني حدود 15 روز پيش هست.

كه بعدش در تاريخ يكم جولاي همين سايت گفت كه داره روي 3.51 OE هم كار ميكنه.

بعد هم گفته شد كه Dark_AleX خداحافظي كرده و ديگه نميخواد براي PSP فعاليت كنه. و در وب سايت خودش نامه اي گذاشت و خداحافظي كرد كه البته هنوز صحتش كامل مشخص نشده.

من می خواستم از 3.10oe به 3.40oe آپگرید کنم...تو تاپیک اموزش یه لینک برای easy 3.40oe-a هست که حجمش 6 کیلو بایته و وقتی دانلود می کنم خرابه و نمی تونم اونو extract کنم و تو سایت psp hacks هم حجمش 18.3 مگابایته:eek:

قضیه چیه؟؟؟بلاخره کدومش درسته؟؟ این که 6 کیلوبایته که خرابه...از کجا می تونم این برنامه رو دانلود کنم و حجمش واقعا در حد 18 مگابایته یا 6 کیلوبایت؟:eek:

من می خواستم از 3.10oe به 3.40oe آپگرید کنم...تو تاپیک اموزش یه لینک برای easy 3.40oe-a هست که حجمش 6 کیلو بایته و وقتی دانلود می کنم خرابه و نمی تونم اونو extract کنم و تو سایت psp hacks هم حجمش 18.3 مگابایته:eek:

قضیه چیه؟؟؟بلاخره کدومش درسته؟؟ این که 6 کیلوبایته که خرابه...از کجا می تونم این برنامه رو دانلود کنم و حجمش واقعا در حد 18 مگابایته یا 6 کیلوبایت؟:eek:
كدوم 6 كيلو بايته؟ لينك بده.

اگه منظورت اينه:
http://rapidshare.com/files/27054749/3.40oe-A_Installation_Noob_Proof_OE.zip

بايد بگم كه شما احتمالا تا حالا از Rapid چيزي دانلود نكردي. بايد روي لينك كليك كني و بعد دكمه Free رو بزني و در صفحه بعد يه عكس ميبيني هر چي توش نوشته رو اون پايين بنويس بعد روي Download كليك كن.

در ضمن حجمش حدود 18 مگ هست.

من جایی خوندم که Firmware جدید sony یعنی 3.51 قابلیت پشتیبانی از ISO رو داره.

بیشتر تحقیقات میکنم ، جزییات رو میگم . . .
سوني بايد مخش تاب برداشته همچين فريموري بيرون داده باشه.

يعني به نظرت سوني مياد يه فريمور ميده كه باهاش بشه دستگاه هاي خودشو كپي خور كنه؟ هر كي اينو گفته رسما خبر كاملا بي معني رو داده.

شما هم احتياج نيست تحقيق كني چون اين بيشتر شبيه جك هست.

آخرین ویرایش:
salam 2stan avalan mazerat ke fingilish type mikonam 2voman mikhastam ie rahnamaiee konid ke man PSP ver:3.03 daram ke albate az 2,81 upgradesh kardam va alan mikhastam bedoonam hatman baraie downgrade kardane dastgahe baraie ejraie bazi haie copy niazi be UMD GTA hast. aia rahe digeiHAM VOJOD DARE?

salam 2stan avalan mazerat ke fingilish type mikonam 2voman mikhastam ie rahnamaiee konid ke man PSP ver:3.03 daram ke albate az 2,81 upgradesh kardam va alan mikhastam bedoonam hatman baraie downgrade kardane dastgahe baraie ejraie bazi haie copy niazi be UMD GTA hast. aia rahe digeiHAM VOJOD DARE?
نه خير راه ديگه اي وجود نداره.

شما حتما بايد UMD بازي GTA رو داشت باشي.

در ضمن فارسي تايپ كن.

كدوم 6 كيلو بايته؟ لينك بده.

اگه منظورت اينه:
http://rapidshare.com/files/27054749/3.40oe-A_Installation_Noob_Proof_OE.zip

بايد بگم كه شما احتمالا تا حالا از Rapid چيزي دانلود نكردي. بايد روي لينك كليك كني و بعد دكمه Free رو بزني و در صفحه بعد يه عكس ميبيني هر چي توش نوشته رو اون پايين بنويس بعد روي Download كليك كن.

حجمش خیلی زیاده و من نمی تونم دانلود کنم:(

بدم همون جایی که خریدم آپگرید کنه اشکالی داره؟؟

اصلا این 3.40oe خوب هست؟؟ منظورم اینه که از 3.10oe بهتره؟؟؟

یعنی قابلیت های بیشتری داره و بازی های بیشتری رو اجرا می کنه؟؟؟

اگه اینجوریه چرا خیلی ها میان و از 3.40oe دوباره به 3.10oe دانگرید می کنن؟؟ مگه خدایی نکرده مخشون تاب داره؟؟/

سلام دوستان , خسته نباشيد تو سايت psp-hack يك Update واسه 3.50 و 3.51 جود داره به نظر شما اين update مشكلي نداره
نه داداش ...
اين آپديت ها رو نصب نكن!
چون اين فيرم ور هاي Original و كارخونه اي سوني هستش و قابليت اجراي بازي كپي رو نداره...
پس اصلاً اين كار رو انجام نده شما ...
به همين 3.40OE اكتفا كن!

حجمش خیلی زیاده و من نمی تونم دانلود کنم:(

بدم همون جایی که خریدم آپگرید کنه اشکالی داره؟؟

اصلا این 3.40oe خوب هست؟؟ منظورم اینه که از 3.10oe بهتره؟؟؟

یعنی قابلیت های بیشتری داره و بازی های بیشتری رو اجرا می کنه؟؟؟

اگه اینجوریه چرا خیلی ها میان و از 3.40oe دوباره به 3.10oe دانگرید می کنن؟؟ مگه خدایی نکرده مخشون تاب داره؟؟/
داداش شما آدرست رو بگو، من خودم واست با پيكي چيزي 3nd ميكنم ...
يا اگه دوست داري،شما به ما امر كن، ما با مموري حاوي 3.40 OE ميايم خدمتت!
درضمن من كه فرق زيادي توي اين دوتا فيرم ور نميبينم.
اگرم دوست داشتي ببر بده به همونجايي كه خريدي.
دركل ما در خدمتيم ...

داداش شما آدرست رو بگو، من خودم واست با پيكي چيزي 3nd ميكنم ...
يا اگه دوست داري،شما به ما امر كن، ما با مموري حاوي 3.40 OE ميايم خدمتت!
درضمن من كه فرق زيادي توي اين دوتا فيرم ور نميبينم.
اگرم دوست داشتي ببر بده به همونجايي كه خريدي.
دركل ما در خدمتيم ...

قربونت برم دادش:blushing:

ما راضی به زحمت شما نیستیم...بهتره ببرم همون جایی که خریدم و بدن آپگرید کنه:cheesygri

همین که تو اونجایی که نوشته 3.10oe بنویسه 3.40oe کافیه دیگه؟؟ مموری رو فرمت کنم؟

معمولا قیمتش چقدره(یعنی چند تومان میگیره اپگرید کنه؟)

یکی به من گفت فیرم ور 3.40oe خیلی بهتر از 3.10oe است...مس گفت برای اکثر بازیهای جدید این فریم ور لازمه و منم به خاطر همین می خوام عوضش کنم....به هر حال هرچی باشه از 3.10oe-a کامل تره دیگه(مگه نه؟)

مثلا تو یک بازی مثل متال اسلاگ 6 من مشکل دارم و نمی تونم اجراش کنم و وقتی می خوام برم تو بازی صفحه سیاه میشه و میاد بیرون و یکی به من گفت اگه 3.40oe-a بریزی حله...درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or