Custom Firmwares

oe
ببین حتما از اولین oe شروع کن بعد upgrade کن برو بالا چون احتمالش زیاده که دستگاهت semi بیشه!!! بعد کلی ریکاوریش دردسر داره. بهتره ریسک نکنی و قسمت به قسمت upgrade کنی...

یعنی چی؟ یعنی باید همه fw ها رو download کنم؟ اینکه خیلی طول می کشه !!!؟

میشه لطفا.در باره semi شدن توضیح بدین.راه حلشم بگین.:praying:
iاگر شما قبلا یکی از FW های Dark Alex مانند 3.02OE-A را نصب کرده باشی و برای ارتقا به اپدیت های بعدی Dark Alex مشکلی پیش بیاد و به اصطلاح Semi-Brick بشه هنگامی که PSP را روشن میکنید باید دکمه R را نگه دارید بقیه اموزش ها در تاپیک PSP های Semi-Brick شده هست

سلام . من عضو جدید هستم.آقا من یه psp خریدم ورژنش 2.00 بود.با UMِD GTA LCS جدیدش آپدیتش کردم به 2.60 .حالا تبدیلش کردم به 3.03
میخوام کپی خور بشه . تورو خدا بگین چی کار کنم. کامل بگین لطفا
با ذکر منابع فایل های مورد نظر

سلام بچه ها این ماجرای تلویزیون چیه یعنی باید دست گاهش که مثل TV - Tuner هست رو خرید
اگه این طوره قیمتش چنده:confused:

نه این در حقیقت یه virtual TV Port هست! یعنی توسط یه اینتر نت صهقثمثسس پر سرعت می تونی ازش استفاده کنی و نیازی به خریدن یک قطعه اضافه نداری...

سلام . من عضو جدید هستم.آقا من یه psp خریدم ورژنش 2.00 بود.با UMِD GTA LCS جدیدش آپدیتش کردم به 2.60 .حالا تبدیلش کردم به 3.03
میخوام کپی خور بشه . تورو خدا بگین چی کار کنم. کامل بگین لطفا
با ذکر منابع فایل های مورد نظر

سلام عضو جدید !!! لازم نیست پست هاتو همه جا یذاری همینجا کافی بود تا یهت جواب بدن! ;)
اولا که شما اصلا بره چی تبدیلش کزدی به 3.03 :eek:
من بهت پیشنهاد میکنم (اگر بشه البته !!!) دانگردش کن یه 1.5 بعد به oe . شاید تو این تاپیک به نتیجه برسی برای دانگرید کردنش!! http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1150
اما به هر حال یه مشورتی با میلاد بکنی بد نیست! ( منظورم TAMBAL هست !!! )

شرمنده که من تازه کار نظر میدم ولی من دیدم بعضی ها میگن psp رو که روشن میکنن و سریع R رو میگیرن نمیره تو recovery که باید بگم اگه oe دارید اول دکمه پاور رو چند ثانیه بگیرید تا خاموش بشه در این حالت وقتی روشن میکنید سریع نمیره تو و اون صفحه سفیده میاد که با گرفتن R میره تو recovery

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or