Crytek کرایسیس 3 و گزینه های دایرکس 11

hosein me

کاربر سایت

درود

Gametrailers, مصاحبه ای با Cevat Yerli انجام داد .سرانجام Cevat Yerli مشخص کرده که کرایسیس 3 تنها از DirectX 11 پشتیبانی می کند یعنی بازی از DirectX 9و 10 پشتیبانی نمی کند !
Yerli گفت او می خواست گیمرهای pc همان چیزی که از نسخه 1 دیده اند را در این شماره مشاهده کنند
کرایسیس 1 تا الان تا حدی شبیه به هم بود این بیشتر بخاطر دایرکس 10 بود که بر روی ویندوز ویستا وجود داشت اگر انها می خواستند بالاترین تنطیمات را ببیند باید ویندوز را ارتقا می دادند !
ولی اینبار قضیه کاملا فرق می کنه .دایرکس 11 چیزی که بالاترین گرافیک، سایه های پیشرفته تر، کیفیت بازتاب، بهبود انسداد محیط و ..... برای شما فراهم می کنه

Cevat Yerli مدعی هست که گزینه ها ی گرافیکی این بازی کامپیوتر را ذوب می کنه !!!!!!!!!:-o

در هر صورت این بازی برای کنسول ها نیز منتشر می شود که از دایرکس 11 پشتیبانی نمی کند که تفاوت خیلی زیاد هست !
به موقع خواهیم دیدکه کرایسیس pcبا نسخه کنسولی چقدر تفاوت دارد .

36483200863085051002.jpg

Hi-Res H.264 MP468.6MB Download

02379389833142106767.jpg

Hi-Res H.264 MP4140.3MB Download

منبع

آخرین ویرایش:
نه متاسفانه یا خوشبختانه !

سیاست فروش کارت ها هست مهراد خود که بهتر می دونی .از اون ور هم کسی که 295 داره واقعا ضد حال می خوره کارت نسبتا قوی نمی تونه بره تو بازی !.

بحث سیاست فروش کارت نیست چون کرایتک کاره ایی نیست در زمینه ساخت سخت افزار.

حتما مسایل دیگه ایی بوده . در مورد کارت گرافیک هم اولین کارتی که 11 رو ساپورت کرد 23 سپتامبر 2009 رلیز شد که 5870 بود.
الان 3 سال خورده ایی داره میگذره خودش یه نسلیه .
کرایتک سود اصلیش رو کنسولها هست از پلتفرم pc الان داره بعنوان موش ازمایشی برای نسل بعد خودش استفاده میکنه.موتورهای نسل بعد همه بر پایه dx11 هستن و opengl4 و این کاملا با عقل جور در میاد همچین کاری.gtx295 و hd4870 از رده خارجن برای نسل بعد.

حتماً که نباید در زمینه ساخت سخت افزار فعالیت داشته باشی!
این استدیوها بات چنین تبلیغات هایی از شرکت های تولید کننده سخت افزار پول دریافت میکنند!
نمونش دایس! که سر بتلفیــلد 3 تا میتونست برای 580 انویدیا قـُلو کرد!
اسپانسر شدن و تبلیغ برای یه شرکت فرق میکنه تا اینکه اصلا از بیخ و بن کارتهای تا قبل از سپتامبر 2009 دیگه از رده خارج بشن.بتل3 که رو dx10 هم راحت اجرا میشد.

تعویض نسل همین چیزها رو هم داره.

آخرین ویرایش:
خب مگه عيبي داره رو دايركس 11 بياد!!!تمام بازيهاي نسل بعد هم رو دايركس 11 مياد و امكان نداره رو 9 و 10 بياد و كرايسيس 3 هم جزو بازيهاي نسل بعد حساب مياد البته نسخه PC

حتماً که نباید در زمینه ساخت سخت افزار فعالیت داشته باشی!
این استدیوها بات چنین تبلیغات هایی از شرکت های تولید کننده سخت افزار پول دریافت میکنند!
نمونش دایس! که سر بتلفیــلد 3 تا میتونست برای 580 انویدیا قـُلو کرد!

خدايي با اون چيزايي كه من تو تريلر ديدم براي اولين بار حق رو به جواتي ميدم هرچي هايپ كنه عين حقيقته گرافيك اين بازي رسما فك براندازه:d

آدم چمناي بازيش رو ميبينه كف ميكنه بقيه چيزا مال خود جواتي:d

crysis-3---field---12-6-12-c-1354803911_530x298.jpg

Cevat Yerli مدعی هست که گزینه ها ی گرافیکی این بازی کامپیوتر را ذوب می کنه !!!!!!!!!:-o
واسه من منفجر میشه!
این حاج جواد هم این چند روز مونده به انتشار بازیش نمی تونه یه روز ساکت بشینه!
این قدر هایپ می کنه که اگه بازیش هم عالی باشه، کسی باهاش حال نمی کنه... چون انتظارات را در حد تیم ملی برده بالا که هیچ کسی راضی نمیشه

فکر کنم راستم میگه :d
اینو ببینید،بعدش PCتون رو ببینید و بعدش گریه کنید :d:
Crysis 3 - Fields GameplayVideo Part 2
Hi-Res H.264 MP4 140.3 MB download

زمان Crysis1 ،بالاخره با گرافیک های روزمره اون زمان می شد Crysis1 رو بازی کرد فقط باید شاخصه های گرافیکیش رو میاوردی پایین، اما الان طیف وسیعی از گرافیک ها توسط Crysis3 اصلا پشتیبانی نمی شن، حالا شاخصه های گرافیکیش به کنار

بعید بدونم فروش این عنوان خوب بشه روی PC

حتما مسایل دیگه ایی بوده . در مورد کارت گرافیک هم اولین کارتی که 11 رو ساپورت کرد 23 سپتامبر 2009 رلیز شد که 5870 بود.
الان 3 سال خورده ایی داره میگذره خودش یه نسلیه .
کرایتک سود اصلیش رو کنسولها هست از پلتفرم pc الان داره بعنوان موش ازمایشی برای نسل بعد خودش استفاده میکنه.موتورهای نسل بعد همه بر پایه dx11 هستن و opengl4 و این کاملا با عقل جور در میاد همچین کاری.gtx295 و hd4870 از رده خارجن برای نسل بعد.

اسپانسر شدن و تبلیغ برای یه شرکت فرق میکنه تا اینکه اصلا از بیخ و بن کارتهای تا قبل از سپتامبر 2009 دیگه از رده خارج بشن.بتل3 که رو dx10 هم راحت اجرا میشد.

تعویض نسل همین چیزها رو هم داره.

ببین دوست عزیز کارت گرافیک همینه اگر میتونی برو سمتش اگر گرفتی مدتی بد یکی قویتر مییاد رو دستش... العان بنده 680 دارم باید انتظار اینو داشته باشم که یک کارت single gpu قویتر مییاد رو دستش...چه برسه به کارتی که مال چند سال بیشه...
در اینده هم بازم قدرت کلی بازی ها رو ی pc میشه ...کنسول ها 2006 ..2005 اومدن ولی کرایسیس 2007 روی pc اومد در حالی که از همون موقع مشخص شده بود این بازی روی کنسول به خوبی اجرا نمیشه ینی کنسول توانایشو نداره چه رسد به العان...
در مورد کرایسیس 3 هم نمیشه دست رو دست گذاشت با بیکیفیتی روی کنسول بعضی شرکت ها مجبورن قدرت کاری خودشون رو نشون بدن بدون محدودیت ...به همین رو شما میگید موش ازمایشگاهی که هیچوقت قابل مقایسه نبوده با کنسول اینو تجربه مبگه همچنین گفته های یرلی...ببین دوست عزیز 128x انتی الیاز رو هیچوقت نمیشه روی کنسول بیاده کرد حالا اگر قویترین کنسول هم باشه ولی رو pc میشه /// بماند تکنیک های دیگر(این فقط یک مثال بود... به همین دلیل شرکت ها دست به همچین گفته هایی میزنند یا همچین کارایی ... :) کرایسیس از لحاظ فنی فقط با بازی مثل the witcher یا مترو مقایسه میشه همچنین تا حددی bf3 و moh ... بیشترین تکنیک ها ی 3d engine رو در اینا می شه دید... که هر کدون از تکنیک ها بازی رو به واقعیت میتونه تبدیل کنه.....برای مثال شما همین bf3 رو با 8x grid sampling همراه با تکنیک smaa در حالت الترا ببین چی تحویلت میده چیزی که هیچوقت نمی تونی رو هیچ کنسولی ببنی (اینا همه هست و اثبات شدس مهم اینه سیستم شما چی باشه که این تکنیک ها رو بتونه با فریم خوب اجرا کنه )حالا چه در اینده چه ... بماند بازی مثلا کرایسیس///مترو جای خود دارند ...کلا بنا به تجربه کلا بنده خودم pc رو با کنسول قابل قیاس نمدونم حالا هر کنسولی میخواد باشه...چون محدودیت درش نیست همین تکنیک های انتی الیاز اینقدر قوی هستند که تفاوت بسیار رو به نمایش بگذارند.

آخرین ویرایش:
کلا من به بازی اهمیت میدم نه به کنسول و pc...
یه بازی مثل انچارتد و گرز مجبوری روی کنسول خودش بازی کنی و من میگم بازی های خوبین...
ولی یه بازی مثل کرایسیس روی pc بازی میکنی چون این بازی روی کنسول بدرد نمیخوره...
و در اخر به نظر من کنسول برای انحصاری و بازی های مولتی روی pc خوبه...
در ضمن dx11 از همون موقعی که اومد باید استفاده میشد ولی بازی های مولتی اکثرا کپی نسخه کنسول بودن:(

خداکنه یهو مثل Crysis تو کفش نمونیم چند سال :D هرچند بعدا که Crysis از نو رفتم حس کردم یه بازی جدید دارم بازی میکنم :دی.

آدم این مدل خبر میشنوه حال میاد :|.
الان جوات باز هایپ کرده ولی خب درست و حسابی نیمده بگه فلان ما اینه :D.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or