Crytek و معرفی دو عنوان جدید در E3 امسال

Hamid Payne

کاربر سایت
crytek-logo-672x372.jpg


به تازگی دوستانمان در وبسایت ایتالیایی GamesVillage از برنامه های شرکت Crytek در E3 پیش رو مطلع شده اند .

Crytek امسال دو عنوان جدید را در E3 به نمایش می گذارد که یکی از آنها با عنوان "Project Grave" و دیگری با عنوان "Arena of Fate" شناخته می شوند .

گرچه اطلاعات کافی از Project Grave در دسترس نیست (و نمی دانیم که این عنوان مالتی پلتفرم خواهد بود یا خیر) اما می دانیم که عنوان Arena of Fate در انحصار PC قرار دارد. (به احتمال زیاد عنوانی free-to-play که از موتور CRYENGINE بهره می برد .)

عنوان Arena of Fate توسط استدیوی Crytek Black Sea توسعه می یابد که استدیویی بلغارستانی است و در سال 2008 توسط این کمپانی آلمانی تاسیس شد و بر روی بخش چندنفره تمرکز می کند .

dsogaming
 
به تازگی
دوستانمان​
در وبسایت ایتالیایی
GamesVillage
از برنامه های شرکت Crytek در E3 پیش رو مطلع شده اند .
دوستان کیا میشن دقیقا؟؟

+
منتظر یک غول گرافیکی باید باشیم بنظرم..!! کرای انجین +نسل هشت= رویا!!!!
 
هنوز که هنوزه من درگیره گرافیک کرایسیس 3 ...تنها گیمیه که همچین رزلوشن و ایمیج کوالیتی رو داره و تکنیک هایه حرفه ای ....فوقولادست واقعا بی رقیبه... ینی تا دسته رو اشیا زوم میکنیم بازم کم نمییاره :))
 
این خبر ماله منه که فقط بازی انلاین فری تو پلیر میکنه نه شما شما برید واچ داگ و ولفشتاین اونا برای شما این فقط برای من
خبر خوبی بود همین انلاین رو بده که من به شدت دلواپسم
 
این خبر ماله منه که فقط بازی انلاین فری تو پلیر میکنه نه شما شما برید واچ داگ و ولفشتاین اونا برای شما این فقط برای من
خبر خوبی بود همین انلاین رو بده که من به شدت دلواپسم
باش عزیزم ما از این خبر گم میشیم بیرون شما با این خبر حال کن همانا با این کامنتت به راه راست هدایت میشیم :bighug:
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or