Crytek و معرفی دو عنوان جدید در E3 امسال

Hamid Payne

کاربر سایت
crytek-logo-672x372.jpg

به تازگی دوستانمان در وبسایت ایتالیایی GamesVillage از برنامه های شرکت Crytek در E3 پیش رو مطلع شده اند .

Crytek امسال دو عنوان جدید را در E3 به نمایش می گذارد که یکی از آنها با عنوان "Project Grave" و دیگری با عنوان "Arena of Fate" شناخته می شوند .

گرچه اطلاعات کافی از Project Grave در دسترس نیست (و نمی دانیم که این عنوان مالتی پلتفرم خواهد بود یا خیر) اما می دانیم که عنوان Arena of Fate در انحصار PC قرار دارد. (به احتمال زیاد عنوانی free-to-play که از موتور CRYENGINE بهره می برد .)

عنوان Arena of Fate توسط استدیوی Crytek Black Sea توسعه می یابد که استدیویی بلغارستانی است و در سال 2008 توسط این کمپانی آلمانی تاسیس شد و بر روی بخش چندنفره تمرکز می کند .

dsogaming

اینا تا بیان نگرششون رو عوض کنن و از ارائه تک دمو واسه کرای انجین بکشن بیرون و نیروی لازم و کافی جذب کنن و بازی درست حسابی تحویل بدن این نسلم تموم میشه .

متاسفانه هیچ کدوم از این اسم رمزها به Crysis بعدی نمیخوره.:(
امیدوارم هر چی هست، این E3 یدونه Crysis هم معرفی بشه، ترجیحا ریبوت. بازی رو هم ببرن به یه جزیره ای چیزی، فقط از محیط شهری بکشن بیرون که دیگه نهایتش رو توی Crysis3 دیدیم که حتی نصف Crysis اصلی هم جذابیت و ابهت نداشت.

فانتزیم اینه اون عنوان انحصاریه، Crysis باشه؛ Open World و به دور از محدودیت های کنسولی. یه چیزی که بازم هیچ PC فعلا توان کشش اش رو بالاترین تنظیمات رو نداشته باشه و بازم تاکید میکنم، Open World باشه.:دی در این شرایط شاید بتونن آبروی از دست رفته چند ساله اشون رو با یه چیزی شبیه به Crysis اصلی دوباره بدست بیارن.:دی
Spinn off با Psycho لطفا :دی
Psycho بدون Nano Suit!؟ فکر نکنم!:دی

اینقدر راه برای پوشوندن Nano Suit به Psycho هست که نخواد نگرانش باشی :دی
به شخصه خودم دلم می خواد به Crysis یه دو سه سالی استراحت بدن و بعد ریبوتش کنن، حالا هم یه FPS جدید بسازن Time Splitters جدید یا یه نمایش از HomeFront 2 مثلا یا یه IP جدید( این از همه بهتره)

موزیک حماسی بازی اصلا ادمو دیونه میکرد خیلی انسجام داشت

دانلود Insertion

اصلا عشقش به اینه اشک کارت گرافیکتو در بیاره :d حتی هیترها این بازی هم جلوی گرافیک دهشتناک بینظیره این عنوان سر تعظیم فرود میارن

لامصب هرچی تکنیکه ریخته تو این بازی

78927445673795519733.jpg

آخرین ویرایش:
موزیک حماسی بازی اصلا ادمو دیونه میکرد خیلی انسجام داشت

دانلود Insertion

اصلا عشقش به اینه اشک کارت گرافیکتو در بیاره :d حتی هیترها این بازی هم جلوی گرافیک دهشتناک بینظیره این عنوان سر تعظیم فرود میارن

لامصب هرچی تکنیکه ریخته تو این بازی

78927445673795519733.jpg

درسته
اما وقتی بین medium high very high. هیچ فرقی نبود جز افزایش و کاهش فریم این خودش بزرگترین ضعف بود .
موسیقی که شاهکار بود .
بهتره چیزی بسازن که اگه اشک سخت افزار در میاره پرفورمنس هم به دنبال داشته باشه ، نه اینکه داخل ی اتاق فریم از 80 بیاد روی 23 :I

متاسفانه هیچ کدوم از این اسم رمزها به Crysis بعدی نمیخوره.:(
امیدوارم هر چی هست، این E3 یدونه Crysis هم معرفی بشه، ترجیحا ریبوت. بازی رو هم ببرن به یه جزیره ای چیزی، فقط از محیط شهری بکشن بیرون که دیگه نهایتش رو توی Crysis3 دیدیم که حتی نصف Crysis اصلی هم جذابیت و ابهت نداشت.

فانتزیم اینه اون عنوان انحصاریه، Crysis باشه؛ Open World و به دور از محدودیت های کنسولی. یه چیزی که بازم هیچ PC فعلا توان کشش اش رو بالاترین تنظیمات رو نداشته باشه و بازم تاکید میکنم، Open World باشه.:دی در این شرایط شاید بتونن آبروی از دست رفته چند ساله اشون رو با یه چیزی شبیه به Crysis اصلی دوباره بدست بیارن.:دی

Psycho بدون Nano Suit!؟ فکر نکنم!:دی

آره مثل اینکه هنوز از Crysis خبری نیست. :(

به نظر میاد این پروژه Crytek Austin باشه (تیمی که اعضای Core و سابق Vigil رو تشکیل میده - حدود 50 نفر). الان 1 ساله دارن روش کار میکنند. احتمالا اینم آنلاین باشه (شایدم نه، مطمئنم نیستم! :biggrin1:)

یه مالتی پلیر درست و حسابی مثل Crysis 2 هم بدن من راضی ام :biggrin1:

واقعا. مولتی 3 خوب نبود انصافا. اما 2 عالی بود. راستی قسمت مولتی بازی های کرایتک رو همیشه Crytek UK) Free R D) میسازه. (Crysis 2, 3 و Ryse) همون استودیویی که الان داره Homefront 2 رو میسازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or