Crytek درباره ی Xbox next Gen و Crysis سخن میگوید

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Crytek-New-Game-E3-2011-Announcement.jpg

Cevet yerli امروز صحبت هایی درباره ی ایکس باکس نسل بعد بازی Crysis و Farcry داشته است:

Crysis 3 برای شما در حقیقت یک ماجراجویی بود.به چه چیزی که به بازی اضافه کردید افتخار میکنید؟

من واقعا به چینده شدن این دنیا در کنار هم افتخار میکنم و طریقی که ما به داستان پرداختیم.من نسبت به این عنوانی که آفریدیم بسیار خوش حالم و این که چگونه تکنولوژِی به خوبی در PC و کنسول ها در کنار هم از آب درآمد
ما در کرایسیس 2 از محدودیت ها فراتر رفتیم و من فکر کنم تمامی شیره ی کنسول ها بیرون کشیدیم و فکر نکنم دیگر چیزی آن جا مانده باشد!من همیشه در این مورد گفته ام که ما چه کارهایی میتوانیم بکنیم اگر زمان بیشتری داشته باشیم

باید بسیار سخت باشد که هم بر روی این نسل کنسول ها کار کنید و هم بر روی قابلیت های تکنولوژی آینده

درسته و این بسیار چالش برانگیزه.ما بر روی هر دو دنیا بهترین را میخواهیم و به دنبال بهترین نسخه کنسولی و همچنین چیزی فراتر بر روی PC پس این یک چالش است و به نظرم ما موفق شدیم

بیشتر کار شما بر روی ساخت موتور است و چقدر خودتون رو در چند سال آینده راحت مبینید؟ما در حال حاضر رقابت تنگاتنگی بین بقیه میبینیم و شما در بین آن در جای خوبی هستید؟

بله.ما از قبل نیز گفته ایم که Cryenging 3 یک موتور نسل بعده و من به این خاطر این حرف رو میزنم که سه سال پیش هیچ کس نمیدانست ,این غیر ممکن است که کسی فراتر از این حرف برود چون بسیار هزینه خواهد داشت.این بسیار هزینه خواهد داشت که کنسولی فراتز از نسل بعدی که میبینیم عرضه کند و این میتواند باعث از بین رفتن حداقل یک شرکت شود

پس شما قبل دارید که به سختی میتواند به این رسید و برای این مرحله بهینه شده؟

بله.اگر شما نقشی در هزینه های -بخشی از یک کنسول-ایفا کنید و این میتواند بهتر از یک PC با بالاترین مشخصات در الان و دو سال دیگر باشد و در ضمن شما یک مجموعه میخواهید یک مجموعه ی 200-300-400 دلاری.پس این غیرممکن خواهد بود که از این فراتر بریم.پس فرضیه ی ما درست است

ایا شما کار بر روی این فرضیه رو شروع کردید که بر روی یک سیستم قوی بهینه سازی کنید؟

بله.کرایسیس 3 در این موضوع بسیار به ما کمک کرد چون این بازی پا را از محدودیت های PC فراتر گذاشت و میتوانم این را نیز بگویم که برای اولین بار نسل بعد کنسول ها چیزی از PC ها کم ندارند و در بعضی قسمت میتوانند از PC پیشی بگیرند-که صحبتی درباره ی آن نمیتوانم بکنم-و این کنسول ها میتوانند به معنای واقعی نسل بعد باشند و میتواند به مردم نیز نشان دهد که تکنولوژی فقط حساب کردن اعداد بر روی یک صفحه نیست

در نسل بعد عناصر زیادی وجود دارند که جز مشخصات خاص به حساب نمی آیند
حرکت کردن یک آدم فضایی بر روی علف میتواند یک نمونه جالب از چگونگی استفاده از تکنولوژی برای خلق تجربه های جدید باشد.شما فکر میکنید این قبیل مثال ها میتوانند نقش بزرگی در نسل بعد ایفا کنند؟عده ای از مردم بر این عقیده اند که شما برای خلق یک تجربه ی جدید نیازی به یک تکنولوژی سطح بالا ندارد..اما شما همیشه در لبه ی تکنولوژی قرار دارید..

من فکر میکنم مردم این حرف را میزنند چون تا به حال انجامش ندادند و همیشه به روش های غیر تکنولوژی متوسل میشوند
هر چند من منکر این مسئله نیستم که خلاقیت نقش موثری دارد چون ما در بعضی از بازی ها با تکنولوژی صفر مطلق روبرو هستیم اما همین بازی ها دارای Gameplay خالص هستند.اما من شخصا جایی تحت تاثیر میگیرم که تکنولوژی و Gameplay یک دیگر را ملاقات میکنند,جایی که چیزی به سمت دیگری میرود و باعث برخورد و یا انفجار عقاید میشود.هنگامی که تکنولوژی Gameplay را تحت تاثیر قرار میدهد , من خوشحال تر نمیتوانم بشوم
وقتی ما Render کردن علف ها در Crysis رو میدیدیم میدونستیم که تاثیری بر روی Gameplay ندارد چون ما تکنولوژی لازم را نداشتیم اما الان ما فقط از این افکت برای دکور های بصری استفاده نمیکنیم بلکه آن را به Gameplay حقیقی تبدیل میکنیم و این هدف ماست که چگونه بتوانیم عناصر گرافیکی در Crysis 3 را بر داریم و برای ایجاد راه های جدید برای بازی استفاده کنیم و وقتی مردم این را تجربه میکنند نبود آن را در بازی های ضعیف تر حس میکنند

عده ی زیادی که قرار است مشتاق Xbox نسل بعد بشوند شمایی هستید که همیشه به دنبال بهینه سازی در PC بوده اید.به نظر شما این آینده ی بازی های بزرگ را تغییر خواهد داد؟

به نظرم نسل بعدی کنسول ها قرار است تلفیقی از سازنده های بزرگ باشد,به نظرم این بار این کسنول ها هستند که PC را کنار خواهند زد در حقیقت من اعتقاد دارم-اوه نمیتونم بیشتر در این مورد بگم!بزارید این جوری بگم:سازندگان بر روی PC بسیار نسبت به نسل قبل راحت تر خواهند بود.در نسل قبل و جا به جایی از PS2 به PS3 و یا از Xbox به Xbox 360 ,برای بسیار از سازنده ها کمر شکن بود اما برای ما و Xbox 360 ,مجبور شدیم که به عقب برگردیم و تمامی تکنولوژیمون رو پایین بیاریم .در مقابل شرایطی که با PC های امروز داریم ....درباره ی این موضوع زیاد حرف زدم!

این مسئله خیلی جالبه که سازنده های بزرگ مثل Molyneux از نسل بعد کنار رفتند و به بازی های موبایلی رو آوردند

نگرانی ما به خاطر کمبود روابط است و تمامی این ها برمیگرده به استراتژِی های هر شرکت است درسته؟اما بازار با تغییرات بزرگی روبروه مردم دارند به پلتفرم های دیگه ای میرند و سازنده ها نگرانند که ایا نسل بعد کنسول ها میتواند این آتش را دوباره شعله ور کند؟آیا میتواند پلتفرمی باشد که مردم از موبایل به آن برگردند؟و سوال دیگر این است که دوستانشان هم برمیگردند؟و ایا آن ها از نظر اجتماعی به کنسول وابسته اند و آن را ترک نمیکنند چون دوستانشان ترک نمیکنند؟همون طور که میبینید جامعه ابعاد زیادی داره و فشار زیادی از سوی جمعیت حس میشود و دلایل کاری و مشکلات اقتصادی زیادی نیز وجود دارد که قدرت خرید خریدار را نسبت به قبل کاهش میدهد و به این خاطر آن ها چیز های مجانی نیز میگیرند ,به همراه بازی های ارزان تر

من به تاثیر شبکه های اجتماعی پی نبرده بودم در حقیقت Xbox live چیزی جدید برای آخرین نسلی است که همه دوستانتان را آنلاین داشته باشید

سونی و مایکروسافت در این زمینه کار های بسیار خوبی انجام دادند اما این برای الان دیگر کافی نیست و نیاز به بازدید و نوآوری دارد

این بسیار جالب است که تنظیمات Farcry 3 بیشتر شبیه Farcry اصلی ساخته شده

به نظرم این بهترین کار بود چون به نظر من حرکات صورت گرفته در قبال Farcry 2 اشتباه بود و دقیقا همان اشتباهی که ما در قبال Crysis 2 نیز مرتکب شدیم:باز تولید نسخه اصلی بازی
و به نظر طرفداران از Farcry 2 به این دلیل ناراحت نبودند بلکه به این دلیل ناراحت بودند چون آن ها همان Farcry 1 اما بهتر را میخواستند به نظرم Farcry 3 در اصل مواجه ی Crysis و Farcry بود.من هنوز آن را بازی نکرده ام اما چیز های خوبی از آن شنیده ام !

ممنون

1

آخرین ویرایش:
ممنون بابت ترجمه..زحمت کشیدی دوست عزیز.

قابل توجه بعضی ها

که برای اولین بار نسل بعد کنسول ها چیزی از PC ها کم ندارند و در بعضی قسمت میتوانند از PC پیشی بگیرند-که صحبتی درباره ی آن نمیتوانم بکنم-و این کنسول ها میتوانند به معنای واقعی نسل بعد باشند و میتواند به مردم نیز نشان دهد که تکنولوژی فقط حساب کردن اعداد بر روی یک صفحه نیست

به نظرم این بار این کسنول ها PC را کنار خواهند زد در حقیقت من اعتقاد دارم-اوه نمیتونم بیشتر در این مورد بگم

آقا دستتون درد نکنه بابت ترجمه، ولی به نظر میاد قسمت کامنت ها رو هم ترجمه کردید!:d

مرسی چون آخرش بود واقعا چشم دیگه نمیدید:d
دوستان اگر مشکلی در ترجمه دیدند PM بزنند خیلی بهتر میشه!

كاري به حرفاش ندارم فقط جون عمه اش بي خيال Crysis بشه.رفته رفته داره گند ميزنه به اين سري.

Crysis---> يكي از بهترين بازي هاي نسل با گرافيك فوق العاده و گيم پلي بالانس و كلي ايده ي جديد
Warhead--->گرافيك بهتر+اجراي روان تر.شخصيت جالب سايكو و كلي چيز هاي ديگه كه هنوز هم بازي رو جذاب ميكرد
Crysis 2--> تقريبا همه المان هاي بازي افت قابل توجهي داشت.با اين حال بازي هنوز قابل انجام دادن بود و به خصوص براي كنسول بازها چيز جديدي بود.
Crysis 3---->افت فريم وحشتناك+سيستم بازي كه عملا تكراري شده+داستان كه كشش نداره و كلي نكات ديگه بازي رو به يك اثر متوسط به پايين تبديل مي كنه

بهتره بي خيال اين سري بشن.

آخرین ویرایش:
کرایتک رو که دیگه خدا رو شکر قبول دارید داشتید تا دیروز خدا و به جناب یرلی هم پیغمبر میگفتید:

که برای اولین بار نسل بعد کنسول ها چیزی از PC ها کم ندارند و در بعضی قسمت میتوانند از PC پیشی بگیرند-که صحبتی درباره ی آن نمیتوانم بکنم-و این کنسول ها میتوانند به معنای واقعی نسل بعد باشند و میتواند به مردم نیز نشان دهد که
تکنولوژی فقط حساب کردن اعداد بر روی یک صفحه نیست
به نظرم این بار این کسنول ها PC را کنار خواهند زد در حقیقت من اعتقاد دارم-اوه نمیتونم بیشتر در این مورد بگم
ا
گر شما نقشی در هزینه های -بخشی از یک کنسول-ایفا کنید و این میتواند بهتر از یک PC با بالاترین مشخصات در الان و دو سال دیگر باشد و در ضمن شما یک مجموعه میخواهید یک مجموعه ی 200-300-400 دلاری.پس این غیرممکن خواهد بود که از این فراتر بریم.پس فرضیه ی ما درست است
حالا هی غنسول غنسول کنید و شوت کنید زیر غنسولتون
یکار خوب این اقا کرد اون همین حرف ها بود که زد

حرفهاش که چیز جدیدی نداشت.همه میدونن که یکی دو سال اول هرنسل متعلق به کنسولهاست.خودشم گفته که تا 2سال میتونن با پی سی رقابت کنن
بله.اگر شما نقشی در هزینه های -بخشی از یک کنسول-ایفا کنید و این میتواند بهتر از یک PC با بالاترین مشخصات در الان و دو سال دیگر باشد

کجای حرفهاش عجیب بوده که یه سری هیجان زده شدن؟

دقيقا حرف هايي كه زده در تضاد با اون امار كه چه عرض كنم در واقع با اون خط هاي ماري بود كه انوديا ترسيم ميكنه ........به صورت كاملا واضح داره ميگه كنسول ها نسل بعد باpc هاي روز با بالاترين مشخصات برابري ميكنه وحتي بهتر هست .......ودر جاي ديگه گام رو فراتر ميزاره و ميگه براي اولين بار كنسول هاي نسل بعد pc ها رو كنار ميزنن......
اصلا همچین حرفی نزده.این بدیهیه که به هیچ عنوان کنسولهای نسل بعد نمیتونن از یه پی سی high end بهتر عمل کنن.ایشون هم اگه خوب متن میخوندی،گفته که در مقابل بسته های 200 تا 400 دلاری، این کنسولها از پی سی بهتر عمل میکنن.که خب مشخصه و بحثی هم توش نیست و نبود.کجا میشه یه پی سی به قیمت 400$ خرید که همچین خروجی بده؟
اين حرف هاي ايشون هست و كاملا واضحه ......
بله.اگر شما نقشی در هزینه های -بخشی از یک کنسول-ایفا کنید و این میتواند بهتر از یک PC با بالاترین مشخصات در الان و دو سال دیگر باشد
ایا شما کار بر روی این فرضیه رو شروع کردید که بر روی یک سیستم قوی بهینه سازی کنید؟

بله.کرایسیس 3 در این موضوع بسیار به ما کمک کرد چون این بازی پا را از محدودیت های PC فراتر گذاشت و میتوانم این را نیز بگویم که برای اولین بار نسل بعد کنسول ها چیزی از PC ها کم ندارند و در بعضی قسمت میتوانند از PC پیشی بگیرند-که صحبتی درباره ی آن نمیتوانم بکنم-و این کنسول ها میتوانند به معنای واقعی نسل بعد باشند و میتواند به مردم نیز نشان دهد که تکنولوژی فقط حساب کردن اعداد بر روی یک صفحه نیست.

آخرین ویرایش:
اصلا همچین حرفی نزده.این بدیهیه که به هیچ عنوان کنسولهای نسل بعد نمیتونن از یه پی سی high end بهتر عمل کنن.ایشون هم اگه خوب متن میخوندی،گفته که در مقابل بسته های 200 تا 400 دلاری، این کنسولها از پی سی بهتر عمل میکنن.که خب مشخصه و بحثی هم توش نیست و نبود.کجا میشه یه پی سی به قیمت 400$ خرید که همچین خروجی بده؟

دقيقا حرف هايي كه زده در تضاد با اون امار كه چه عرض كنم در واقع با اون خط هاي ماري بود كه انوديا ترسيم ميكنه ........به صورت كاملا واضح داره ميگه كنسول ها نسل بعد باpc هاي روز با بالاترين مشخصات برابري ميكنه وحتي بهتر هست .......ودر جاي ديگه گام رو فراتر ميزاره و ميگه براي اولين بار كنسول هاي نسل بعد pc ها رو كنار ميزنن......

درست میفرمایین. منتها PC های Mid End و نه High End.

حرفهای زیبایی زده متن کاملشو خوندم اما برخی دوستان خبرو هر طور خودشون دوست دارن برداشت میکنن

بعد عرضه شدن کنسولهای جدید بطبع شورو اشتیاق زیاده گاها حرفها برگرفته از احساساته ... اما حقیقت امر اینه که درمورد بازی های انحصاری که نمیشه نظر داد چون فقط خاص یه کنسوله و معادلی براش رو پلتفرومهای دیگه وجود نداره که بشه مقایسشون کرد

پس برای مقایسه باید تمرکز کنیم روی بازی های مولتی بین سه پلتفروم

همینطور که میدونید تا اخر سال 2013 سری جدید کارت گرافیک های شرکت انویدیا موسوم به max well رو نمایی میشن تراشه ماکس ول از تکنولوژی 20 نانومتری بهره میبره (کاری به جزئیات تراشه ندارم )

اما انتهای سال میلادی با ورود بازی های مولتی نسل بعدی که در هر سه پلتفروم مشترک هستن کنسول ps4 و x720 مجهز میشن یه یک پردازنده گرافیکی بر مبنای 28 نانو متری در مقابل یک pc high end مجهز میشه به یک کارت گرافیک 20 نانومتری سری ماکس ول

بنابراین باز هم در بازی های مولتی PC از نظر گرافیکی و نشون دادن انواع اقسام تکنیکهای بصری درون بازی فریم بالاتر و ساپورت بازیها در رزولوشن 4K حرف اولو میزنه و از نظر قدرت در صدر جدول قرار میگیره

بنده در طول این سالها هرگز ندیدم بازی مولتی روی کنسول گرافیک بیشتری داشته باشه این بابا هم نگفته کنسول از PC قوی تره چون اصولا کسی که معتقد باشه کنسول از PC قوی تره باید خودشو به دکتر معرفی کنه چون PC هر ماه سخت افزاریش قابلیت ارتقا دادن داره ..

حالا بعد چند سال کنسول هنوز با همون تراشه 28 نانومتری داره عرضه میشه که یهو سرو کله خدای معبود سری تراشه های ولتا VOLTA انویدیا پیدا میشه باز اختلاف بسیار بیشتر میشه در بازی های مولتی ..الی اخر... حالا تا -8-9 سال دیگه خدا میدونه PC به چه سخت افزار هیولایی میتونه مجهز بشه.

تکرار میکنم روی صحبتم با بازی های مولتی هست چون بازی انحصاری برای دو پلتفروم دیگه عرضه نمیشن که بتونیم مورد مقایسه قرارشون بدیم برای همین همیشه میزان سنجشو بازیهای مولتی قرار میدن (این صدبار) ... کما اینکه اگه همون بازی های انحصاری مشترک هم بشن باز هم روی PC گرافیک بهتری خواهد داشت

Cevet yerli حرفش درسته منتها بد برداشت میکنن یا بهتربگم دوستدارند بد برداشت کنند حرف این عزیز بزرگوارو .

میشه لطفا فرق عملکرد بین تراشه های 20nm و 28nm رو برای من و بقیه ی دوستان شرح بدید؟ با تشکر
جوابتو تو پروفایلت دادم حتما بخون به بالا رفتن معلوماتت خیلی کمک میکنه

آخرین ویرایش:
که برای اولین بار نسل بعد کنسول ها چیزی از PC ها کم ندارند و در بعضی قسمت میتوانند از PC پیشی بگیرند-که صحبتی درباره ی آن نمیتوانم بکنم-و این کنسول ها میتوانند به معنای واقعی نسل بعد باشند و میتواند به مردم نیز نشان دهد که
تکنولوژی فقط حساب کردن اعداد بر روی یک صفحه نیست

کدوم بلاخره؟

كاري به حرفاش ندارم فقط جون عمه اش بي خيال Crysis بشه.رفته رفته داره گند ميزنه به اين سري.

Crysis---> يكي از بهترين بازي هاي نسل با گرافيك فوق العاده و گيم پلي بالانس و كلي ايده ي جديد
Warhead--->گرافيك بهتر+اجراي روان تر.شخصيت جالب سايكو و كلي چيز هاي ديگه كه هنوز هم بازي رو جذاب ميكرد
Crysis 2--> تقريبا همه المان هاي بازي افت قابل توجهي داشت.با اين حال بازي هنوز قابل انجام دادن بود و به خصوص براي كنسول بازها چيز جديدي بود.
Crysis 3---->افت فريم وحشتناك+سيستم بازي كه عملا تكراري شده+داستان كه كشش نداره و كلي نكات ديگه بازي رو به يك اثر متوسط به پايين تبديل مي كنه

بهتره بي خيال اين سري بشن.

بیخیال کرایسیس برای چی باید بشن؟ هروقت سازنده های halo,uncharted,COD, و.... بیخیال ساخته ادامه واسه بازیاشون شدن کرایتک هم بیخیال میشه یکی از دلایلی که کراسیس 3 به اندازه 2 نسخه قبلی موفق نبود فاصله زمانی کوتاه بین عرضه دو نسخه از بازی بود
ولی هنوز بازی لذتبخشی بود البته مشکلش این نسخه دوم و سوم crysis رو جواد (!) کارگردانی نکرد کلا نظارت خاصی روش نداشت کلا کارگردانی 3 تا بازی رو cevat انجام داد Crysis ,Crysis warhead,far cry که هر سه هم بهترین بودن

دقیقا مثل همین بلا سر Bioshock میومد اگه داستان رپچر رو ادامه میدادن نسخه اول یکی از بهترین شوتر های تاریخ بود نسخه دوم خیلی خوب بود و هیچ نوآوری جدیدی مثل نسخه اول نداشت من مطمئنم اگه نسخه سوم رو ادامه داستان رپچرو هم با همین وضعیت (بدون حضور کن لوین )میساختن بایوشاک 3 به یه بازی متوسط تبدیل میشد اما کار درستی که کردن تغییر کلی بازی و آوردن اون به یه دنیای جدید بود وباعث شد شاهکار infinite ساخته بشه و این دقیقا کاری هست که کرایتک تو نسخه بعدی crysis قراره انجام بده یعنی تغییر کلی بازی و آوردن اون به یه دنیای کاملا جدید بخاطر همین با وجود سخت افزار های قوی نسل بعد دستشون خیلی بازه

من خیلی ذوستدارم بدونم نسخه بعدی Crysis چگونه خواهد بود چیزی که دوست ندارم مبتلا شدن بازی به ویروس call of duty هست( سالی یه نسخه) که به جون اکثر بازیا افتاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or