Crystal Dynamics : بازی Tomb Raider یک Uncharted نیست!!!

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
آقای Darell Gallagher رئیس Crystal Dynamics عقیده دارد Tomb Raider Reboot نباید با بازی Naughty Dog یعنی سری Uncharted مقایسه شود.
tombraider61.jpg
وی در مصاحبه با Square Enix توضیح داد که چگونه وقتی شما این دو بازی را انجام میدهید،احساس متفاوتی نسبت به یکدیگر به شما القا میکنند و چگونه تفاوت های کوچک،باعث تفاوت بزرگی در ساخت آن ها میشود.
"خب،در واقع هر دوی آن ها action-adventure هستند؛بله از این حیث میتوانید آن ها را مقایسه کنید.من هم فکر میکنم باید این را قبول داشته باشیم و همچنین المان هایی وجود دارند که سری Uncharted کاملا از TR های قدیمی آن ها را برداشت کرده است؛خب،پس دوباره به سر همان دوراهی رسیدیم.من فکر میکنم موقعی که ما بازی را تمام و کمال نشان دهیم؛و شما بازی را از ابتدا تا پایانش تجربه کنید،باور میکنید که تفاوت های زیادی بین این دو بازی وجود دارد."
"من حدس میزنم چیزی که میتوانیم بین این دو مقایسه کنیم این باشد که شما دو شخصیت دارید که خیلی سر سخت هستند و کار های بزرگی انجام میدهند؛اما با تفاوت هایی در بازیگر(شخصیت اصلی)،صدا،حالات روحی و روانی و در نهایت داستان که این دو بازی را کاملا از یکدیگر مجزا میکنند.بنابراین،صدای ما،داستان ما،سرگذشت ما و شخصیت اصلی ما(منظور از ما،لارا است)کاملا با سری U متفاوت است."
"و تفاوت فاحش تر از آن در المان های گیم پلی است،همانطور که در Demo ها دیده اید ما یک چابکی و زیرکی خاصی به Lara داده ایم؛باز هم من فکر میکنم که ساختار بازی و این کار ما خیلی با سری U تفاوت دارد.من فکر میکنم ما فضاهای گسترده تری داریم و محور اصلی Game Play که هنوز به صورت کامل نمایش داده نشده است نیز متفاوت است.من فکر میکنم این ها واقعا تفاوت های بزرگی هستند.برای ویژگی شکار کردن؛شما میتوانید در جزیره به شکار آهوی کوهی و دیگر حیوانات بپردازید."
"من فکر میکنم تفاوت های بسیار زیاد و کوچکی وجود دارد که وقتی شما این عنوان را کامل تجربه کردید این دو بازی را کاملا از هم مجزا خواهید دانست.بنابراین اینجا فقط یک تفاوت بزرگ وجود ندارد.تفاوت های کوچک باعث تغییر خیلی چیز ها میشوند.
بازی Tomb Raider Reboot در تاریخ 5 مارچ 2013 بر روی X360,PC و PS3 منتشر خواهد شد.
منبع
پ.ن:سعی شده تا قسمت هایی که بیهوده بودند و فقط باعث زیاد شدن مطلب میشوند،حذف شده و قسمت های اصلی و مهم خبر قرار گیرد.(البته این قسمت ها فقط به 2 خط از متن مربوط میشوند)

احسان از در اشتباهی وارد شدی اون سر خوردن تو اکثر بازیا هست دی
آدم وقتی تریلر تومب جدید رو میبینه ناخود آگاه یاد آنچارتد میوفته به جای اینکه یاد بازیهای قبلی تومب ریدر بیوفته ینی بعضی جاهاش واقعا شبیه بودن . این چیز بدی نیس چون بایدم شبیه باشه تا زیبا باشه . مساله اینجاس که چرا نمیخاین قبول کنین که بازی اختصاصیتون از آنچارتد بیشتر از هر بازی دیگه ای الهام گرفته ؟

نصف بازی های A/A یا TPS این نسل خیلی از بخش هاشون رو از Resident Evil 4 الهام گرفتن، بقیه بخش ها رو هم از همدیگه الهام گرفتن :دی من خودم چند تا تریلر گیم پلی از TR دیدم، در نگاه کلی خیلی شبیه به Uncharted هست ولی تفاوت هم زیاد داره. یعنی اون چیزهایی که من دیدم جوری بود که میشه گفت از Uncharted الهام گرفته نه اینکه برداشته باشه کل Uncharted رو کپی کنه تو بازی خودش :دی

ااا چه جالب، U2 هم از SC DA تقلید کرده. SC DA هم از SC1 تقلید کرده که از رو طناب سر میخوره میره تو اون خونه که داره آتیش میگیره (همون اوایل بازی هست، عکس پیدا نکردم) :| بعد اسلحه نشون دادن هم از گیرز تقلید کرده. اهان یادم اومد، تو IGI هم از رو طناب سر میخوردیم :| احسان از تو یکی انتظار نداشتم. خیلی منطقی و بهتر بحث میکردی قبلا :دی الان هر گیمی که بیاد از U تقلید کرده و U یه بازی بدون تقلید و خالص هست. اصلا مخم داره سوت میکشه با این حرفا. اصلا آقا صنعت گیم از روز پیدایش پایبند به U بوده. ولمون کنید دیگه.
درسته عکس گذاشتنم اشتباه بود ولی یه سری چیزها به شدت روی اعصاب و روان آدم ـه ! من نمی گم همه چیز و همه کس از آنچارتد تقلید کردن دارم میگم اینی که الان داریم میبینیم حتی 1% هم شباهتی به تومب ریدر های قبلی نداره ! حالا از هر بنده خدایی که می خواد الهام گرفته باشه یا هر چی ! که طبق معمول آنچارتد شد گُل بحث !
پ.ن : سم فیشر دستش خالیه دی (شوخی)

حالا بزارید بازی بیاد ببینیم میانگینش بالای90 میشه اون وقت با سر دم دار این سبک مقایسش کنید.
هر وقت تونست تمام المان های بازی از داستان سرایی ,اکشن, شوتینگ تا پلتفرمینگ و n المان دیگه رو در کنار هم با حداکثر کیفیت مثل سری U ارائه بده انوقت میشه مقایسشون کرد.
موضوع جالب و جذاب میانگین مطرح شد :دی. بهبه.
البته یه مشکلی وجود داره. ممکنه یه بازی از هر لحاظ مشکلی نداشته باشه و میانگینش نره بالای 90. مثلا نشه از گیم پلی یا گرافیکش ایراد گرفت ولی درعین حال نشه بهش امتیاز کامل داد.
نمونه ش هم GoW 3 و C: Lords of Shadow. چند تا صحنه WTF داره GoW ولی نمیشه ازش امتیاز کم کرد، C: LoS هم تقریبا هیچ ایرادی نداره ولی نمیشه امتیاز بیشتری بهش داد.
سخته یه مقدار توضیح دادنش. کسی بهتر بلده بیاد بگه :دی.
ممنون

موضوع جالب و جذاب میانگین مطرح شد :دی. بهبه.
البته یه مشکلی وجود داره. ممکنه یه بازی از هر لحاظ مشکلی نداشته باشه و میانگینش نره بالای 90. مثلا نشه از گیم پلی یا گرافیکش ایراد گرفت ولی درعین حال نشه بهش امتیاز کامل داد.
نمونه ش هم GoW 3 و C: Lords of Shadow. چند تا صحنه WTF داره GoW ولی نمیشه ازش امتیاز کم کرد، C: LoS هم تقریبا هیچ ایرادی نداره ولی نمیشه امتیاز بیشتری بهش داد.
سخته یه مقدار توضیح دادنش. کسی بهتر بلده بیاد بگه :دی.
ممنون
ببین مساله میانگین امتیازات، Award ها و ... رو هیچ رقمه نمیشه پیچوند :دی وگرنه خیلی راحت با کلی سفسطه میشه گفت KZ >>>>>> Halo

ببین مساله میانگین امتیازات، Award ها و ... رو هیچ رقمه نمیشه پیچوند :دی وگرنه خیلی راحت با کلی سفسطه میشه گفت KZ >>>>>> Halo
این که OKـیه :دی. منظورم اینه ممکنه از اون عنوان (حالا هرچی) نشه ایراد گرفت ولی ارزشش بیشتر از 8.7 نباشه.
بازم میگم سخته توضیح دادنش نیاز به تخصص ادبی داره که از توان من خارجه :دی.

این که OKـیه :دی. منظورم اینه ممکنه از اون عنوان (حالا هرچی) نشه ایراد گرفت ولی ارزشش بیشتر از 8.7 نباشه.
بازم میگم سخته توضیح دادنش نیاز به تخصص ادبی داره که از توان من خارجه :دی.

من خودم از مریدان کسلوانیا هستم ولی اون اپیکنسی که گاو داشت رو نداشت و امتیازاش واسه همین کمترن .
ولی توضیح اصلیش اینه که شما صنعت anti ps بودن رو داری یک گام به جلو میبری ولی چون از پیشگامان این صنعت هستی هنوز نمیتونی توضیحش بدی شاید با پیشرفت کردن علم توضیح منطقی واسش پیدا بشه و نوادگان شما بتونن توضیحش بدن :دی

آخرین ویرایش:
خب من اومدم یه چیزی رو روشن کنم:دی
بیاید اسم بازی رو همه با هم بگیم:Tomb Raider Reboot
خب یعنی دیگه اون TR قبل نیست و این مثل یه IP جدید میمونه!
پس یه IP جدید چه اصالتی میتونه داشته باشه؟!
پس واقعا میشه به شبیه نبودن این بازی به بازی های قدیمی TR گیر داد؟!

حالا بزارید بازی بیاد ببینیم میانگینش بالای90 میشه اون وقت با سر دم دار این سبک مقایسش کنید.
هر وقت تونست تمام المان های بازی از داستان سرایی ,اکشن, شوتینگ تا پلتفرمینگ و n المان دیگه رو در کنار هم با حداکثر کیفیت مثل سری U ارائه بده انوقت میشه مقایسشون کرد.
نمیشه همه چی رو از روی امتیاز مقایسه کرد. کلا بحث من اینه که کلا این دو تا بازی خیلی با هم فرق دارن. گیم پلی هر دوتاشون رو که نگاه کنی کلی با هم فرق دارن و هیچ ربطی من بینشون نمیبینم. درسته بعضی المان ها بینشون مشترکه اما این اشکال یا تقلید نیست، چون بعضی المان ها هستن که بین تمامی بازی ها مشتریکه. مثلا نمیتونیم الان بگیم کاور گیری تقلیده چون به یه سبک و الزام و استاندارد تبدیل شده.
درسته عکس گذاشتنم اشتباه بود ولی یه سری چیزها به شدت روی اعصاب و روان آدم ـه ! من نمی گم همه چیز و همه کس از آنچارتد تقلید کردن دارم میگم اینی که الان داریم میبینیم حتی 1% هم شباهتی به تومب ریدر های قبلی نداره ! حالا از هر بنده خدایی که می خواد الهام گرفته باشه یا هر چی ! که طبق معمول آنچارتد شد گُل بحث !
پ.ن : سم فیشر دستش خالیه دی (شوخی)
قرار نیست به قبلی ها ربط و شباهتی داشته باشه. این بازی یه ریبوت ـه و باید اینو در نظر بگیریم. مثل Castlevania LOS که ربطی به قبلیا نداشت و شباهتی هم نداشت. حتی گیم پلی کلی SC رو هم عوض کردن. باید قبول کنیم نمیشه تو این دوران بعضی بازی هایی که همه باهاشون خاطره دارن رو دوباره به همون سبک بسازن، چون جوابگو نخواهد بود. خیلی وقت ها شده که شماره های قبلی از بازی های خوب رو دلم خواشته بازی کنم و بعد از نصب روی سیستم، بعد از 1 ساعت بازی کردن خسته کننده شده برام، چون الان اون زمانی که نیست با محدودیت های قدیم دست و پنجه نرم کنیم، چون خیلی فراتر از اونا رو دیدیم. الان مطمئن باش اگه تام رایدر های قدیمی رو بشینی بخوای بازی کنی نمیتونی چون اعصابت خورد میشه :دی همینم میتونه دلیلی باشه که چندتا تام رایدر های آخری نتونستم موفقیت های پیشین رو تکرار کنن چون شبیه به قبلیا بودن.

خب من اومدم یه چیزی رو روشن کنم:دی
بیاید اسم بازی رو همه با هم بگیم:Tomb Raider Reboot
خب یعنی دیگه اون TR قبل نیست و این مثل یه IP جدید میمونه!
پس یه IP جدید چه اصالتی میتونه داشته باشه؟!
پس واقعا میشه به شبیه نبودن این بازی به بازی های قدیمی TR گیر داد؟!
دقیقا ! همونطور که به شباهت زیاد این ریبوت به آنچارتد نمیشه گیر داد .

قرار نیست به قبلی ها ربط و شباهتی داشته باشه. این بازی یه ریبوت ـه و باید اینو در نظر بگیریم. مثل Castlevania LOS که ربطی به قبلیا نداشت و شباهتی هم نداشت. حتی گیم پلی کلی SC رو هم عوض کردن. باید قبول کنیم نمیشه تو این دوران بعضی بازی هایی که همه باهاشون خاطره دارن رو دوباره به همون سبک بسازن، چون جوابگو نخواهد بود. خیلی وقت ها شده که شماره های قبلی از بازی های خوب رو دلم خواشته بازی کنم و بعد از نصب روی سیستم، بعد از 1 ساعت بازی کردن خسته کننده شده برام، چون الان اون زمانی که نیست با محدودیت های قدیم دست و پنجه نرم کنیم، چون خیلی فراتر از اونا رو دیدیم. الان مطمئن باش اگه تام رایدر های قدیمی رو بشینی بخوای بازی کنی نمیتونی چون اعصابت خورد میشه :دی همینم میتونه دلیلی باشه که چندتا تام رایدر های آخری نتونستم موفقیت های پیشین رو تکرار کنن چون شبیه به قبلیا بودن.

نمیشه فقط به اسم ریبوت بودن صورت مسئله رو پاک کرد ! DmC هم ریبوت ـه ولی خیلی از المان های قدیمی سری رو حفظ کرده ! حرفت رو هم کاملاً قبول دارم چون برای خودمم پیش اومده که نتونستم با محدودیت های قبل دوباره ارتباط برقرار کنم ولی این دیگه خیلی از چیزی که باید دور شده دی البته باز تمام این حرفها بسته به نمایش بازی هست ! و ممکنه توی نسخه ی نهایی و با بازی کردن کل بازی قضیه فرق کنه ولی طبق شواهد و چیزهایی که نشون دادن میشه گفت به جز اسم هیچ چیز دیگه ای از سری به ارث نبرده دی البته نمی گم بده ! من خودم به شدت با این سبک گیم پلی حال میکنم و گرنه الان انقدر از آنچارتد خوشم نمیومد دی اصلاً ولش کن همچین چیزی اصلاً بحث نداره حالا تقلید یا عدم تقلید مهم نتیجه ی نهاییه دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or