Crystal Dynamics : بازی Tomb Raider یک Uncharted نیست!!!

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
آقای Darell Gallagher رئیس Crystal Dynamics عقیده دارد Tomb Raider Reboot نباید با بازی Naughty Dog یعنی سری Uncharted مقایسه شود.
tombraider61.jpg
وی در مصاحبه با Square Enix توضیح داد که چگونه وقتی شما این دو بازی را انجام میدهید،احساس متفاوتی نسبت به یکدیگر به شما القا میکنند و چگونه تفاوت های کوچک،باعث تفاوت بزرگی در ساخت آن ها میشود.
"خب،در واقع هر دوی آن ها action-adventure هستند؛بله از این حیث میتوانید آن ها را مقایسه کنید.من هم فکر میکنم باید این را قبول داشته باشیم و همچنین المان هایی وجود دارند که سری Uncharted کاملا از TR های قدیمی آن ها را برداشت کرده است؛خب،پس دوباره به سر همان دوراهی رسیدیم.من فکر میکنم موقعی که ما بازی را تمام و کمال نشان دهیم؛و شما بازی را از ابتدا تا پایانش تجربه کنید،باور میکنید که تفاوت های زیادی بین این دو بازی وجود دارد."
"من حدس میزنم چیزی که میتوانیم بین این دو مقایسه کنیم این باشد که شما دو شخصیت دارید که خیلی سر سخت هستند و کار های بزرگی انجام میدهند؛اما با تفاوت هایی در بازیگر(شخصیت اصلی)،صدا،حالات روحی و روانی و در نهایت داستان که این دو بازی را کاملا از یکدیگر مجزا میکنند.بنابراین،صدای ما،داستان ما،سرگذشت ما و شخصیت اصلی ما(منظور از ما،لارا است)کاملا با سری U متفاوت است."
"و تفاوت فاحش تر از آن در المان های گیم پلی است،همانطور که در Demo ها دیده اید ما یک چابکی و زیرکی خاصی به Lara داده ایم؛باز هم من فکر میکنم که ساختار بازی و این کار ما خیلی با سری U تفاوت دارد.من فکر میکنم ما فضاهای گسترده تری داریم و محور اصلی Game Play که هنوز به صورت کامل نمایش داده نشده است نیز متفاوت است.من فکر میکنم این ها واقعا تفاوت های بزرگی هستند.برای ویژگی شکار کردن؛شما میتوانید در جزیره به شکار آهوی کوهی و دیگر حیوانات بپردازید."
"من فکر میکنم تفاوت های بسیار زیاد و کوچکی وجود دارد که وقتی شما این عنوان را کامل تجربه کردید این دو بازی را کاملا از هم مجزا خواهید دانست.بنابراین اینجا فقط یک تفاوت بزرگ وجود ندارد.تفاوت های کوچک باعث تغییر خیلی چیز ها میشوند.
بازی Tomb Raider Reboot در تاریخ 5 مارچ 2013 بر روی X360,PC و PS3 منتشر خواهد شد.
منبع
پ.ن:سعی شده تا قسمت هایی که بیهوده بودند و فقط باعث زیاد شدن مطلب میشوند،حذف شده و قسمت های اصلی و مهم خبر قرار گیرد.(البته این قسمت ها فقط به 2 خط از متن مربوط میشوند)

میون کلومتون دی گفتیم یه ذره جو عوض بشه دی
آدم بعضی از پست ها رو می خونه برای بعضی از دوستان تقلید یا الهام مسئله این :arrowd: است دی
70520891213182156859.jpg

سازنده که خودش میخواره و بحث مقایسه رو میکشه وسط دیگه از فن ها چه توقعی میشه داشت !!
ولی حسی که لارا به ادم منتقل میکنه بیشتر به واقعیت نزدیکه و بهتر میشه باهاش ارتباط برقرار کرد !
انچارتد صحنه های مهیجش دیگه شده کلیشه !
این بازی هر چقدر هم تقلید داشته باشه مهم اون نوآوری توی گیم پلیشه (توضیحات سازندگان در مورد بازی و ویدیو های منتشر شده) که تا حالا هم موفق بوده

دركل دموهايي كه از tomb raider نشون داده شده نويد يك بازي فوق العاده وعالي رو ميده باگرافيك عالي وهمپاي uncharted كه به شدت كمبود همچين بازي اي در xbox حس ميشد كه ديگه از اين بابت خيالمون راحته:d

سازنده که خودش میخواره و بحث مقایسه رو میکشه وسط دیگه از فن ها چه توقعی میشه داشت !!
ولی حسی که لارا به ادم منتقل میکنه بیشتر به واقعیت نزدیکه و بهتر میشه باهاش ارتباط برقرار کرد !
انچارتد صحنه های مهیجش دیگه شده کلیشه !
این بازی هر چقدر هم تقلید داشته باشه مهم اون نوآوری توی گیم پلیشه (توضیحات سازندگان در مورد بازی و ویدیو های منتشر شده) که تا حالا هم موفق بوده
اصلاً بحث سازنده و اینا نیست ! اکثراً اینجا قبلی ها رو بازی کردن و خاطره داشتن ! مسئله اینه که شباهت اینا یه چیز مشخصه ! حالا طرف خواسته چیزی رو که واضحه بعداً بهش گیر ندن پیش پیش گفته که بحث رو بخوابونه ! حالا نمی دونم چه اصراریه همچین چیزی به فن بودن بچسبه ! با یه نگاه خیلی ساده و مختصر میشه اینا :arrowd: رو دید (با نگاه دقیق تر که خیلی بیشتر از این حرفهاس !)
اگر صحنه های آنچارتد کلیشه ـس پس اینا چیه ؟

--------------

----------------

به نظر من تقلید یا الهام (یا هر چی که اسمش هست)بیشتر تو روند بازی وجود داشت و نه در این موارد.......چون مثلا تصویر اول که با طناب میره تو tomb raider های چندین سال پیش هم وجود داشت و یا همین صحنه لیز خوردن و حرکت با آب هم تو tomb raider های قدیمی بود(البته شبیک حین حرکتش یادم نماید) یا مثلا نوع انتخاب اسلحه رو هم نمیشه گفت از اناچارتد باشه شاید از گیرز برداشته باشن....... .

در کل به نظر من بیشترین شباهتش یکی اون صحنه هواپیما بود (که ازش آویزون شده بود)و یکی همپشت سر هم بد بیاریهای لارا بود که کلا توسط ناتان تو صنعت بازی رایج شده
yahoo_4.gif
تمامی این موارد اولین بار توی همین آنچارتد با همین سبک و سیاق و این زاویه ی دوربین استفاده شدن ! اگر چیزی قبلاً بوده اصلاً به این شکلی که الان میبینیم نبوده !

آخرین ویرایش:
اصلاً بحث سازنده و اینا نیست ! اکثراً اینجا قبلی ها رو بازی کردن و خاطره داشتن ! مسئله اینه که شباهت اینا یه چیز مشخصه ! حالا طرف خواسته چیزی رو که واضحه بعداً بهش گیر ندن پیش پیش گفته که بحث رو بخوابونه ! حالا نمی دونم چه اصراریه همچین چیزی به فن بودن بچسبه ! با یه نگاه خیلی ساده و مختصر میشه اینا :arrowd: رو دید (با نگاه دقیق تر که خیلی بیشتر از این حرفهاس !)
اگر صحنه های آنچارتد کلیشه ـس پس اینا چیه ؟

--------------

----------------

به نظر من تقلید یا الهام (یا هر چی که اسمش هست)بیشتر تو روند بازی وجود داشت و نه در این موارد.......چون مثلا تصویر اول که با طناب میره تو tomb raider های چندین سال پیش هم وجود داشت و یا همین صحنه لیز خوردن و حرکت با آب هم تو tomb raider های قدیمی بود(البته شبیک حین حرکتش یادم نماید) یا مثلا نوع انتخاب اسلحه رو هم نمیشه گفت از اناچارتد باشه شاید از گیرز برداشته باشن....... .

در کل به نظر من بیشترین شباهتش یکی اون صحنه هواپیما بود (که ازش آویزون شده بود)و یکی همپشت سر هم بد بیاریهای لارا بود که کلا توسط ناتان تو صنعت بازی رایج شده:d

دنیای گیم سراسر تقلید و الهام ـه و همین طور هستش که داریم پیشرفت میکنیم و نسل به نسل جزییات بیشتری به بازی ها اضافه میشه .

در کل نزنید تو سر و صورت هم ، همه چی پایه ای از تقلید داره تو گیمینگ حالا کم یا زیاد .

چه لارا ، چه نیت . داستان جفتشون رو دنبال کنید و لذت ببرید ...

این که تو خیلی از بازی ها هست و UC هم اولین بازی ای نبود که اوردش ... حالا میون این همه بازی چرا تقلید از UC حساب کردیش من نمیدونم ، مثلا میشه تقلید از Gears هم حسابش کرد :d ... البته همونطور که گفتم این مدل Inventory تو خیلی از بازی ها هست ، تقلید به حساب اوردنش واقعا تعجب داره !!!

این که تو خیلی از بازی ها هست و UC هم اولین بازی ای نبود که اوردش ... حالا میون این همه بازی چرا تقلید از UC حساب کردیش من نمیدونم ، مثلا میشه تقلید از Gears هم حسابش کرد :d ... البته همونطور که گفتم این مدل Inventory تو خیلی از بازی ها هست ، تقلید به حساب اوردنش واقعا تعجب داره !!!

آقا باشه حق با شماست ! ما هم سکوت میکنیم تا بعد نتیجه معلوم بشه ! دفعه ی قبل که بحث کردیم دیدم کار به کجاها کشیده شد . موفق باشی

آقا باشه حق با شماست ! ما هم سکوت میکنیم تا بعد نتیجه معلوم بشه ! دفعه ی قبل که بحث کردیم دیدم کار به کجاها کشیده شد . موفق باشی

اره ولش احسان! اصلا تقلید باشه!;)
مهم اینه که بازی تو جنگله!:-o
ربطش هم تو سیم رابطشه!

ااا چه جالب، U2 هم از SC DA تقلید کرده. SC DA هم از SC1 تقلید کرده که از رو طناب سر میخوره میره تو اون خونه که داره آتیش میگیره (همون اوایل بازی هست، عکس پیدا نکردم) :| بعد اسلحه نشون دادن هم از گیرز تقلید کرده. اهان یادم اومد، تو IGI هم از رو طناب سر میخوردیم :| احسان از تو یکی انتظار نداشتم. خیلی منطقی و بهتر بحث میکردی قبلا :دی الان هر گیمی که بیاد از U تقلید کرده و U یه بازی بدون تقلید و خالص هست. اصلا مخم داره سوت میکشه با این حرفا. اصلا آقا صنعت گیم از روز پیدایش پایبند به U بوده. ولمون کنید دیگه.

حالا بزارید بازی بیاد ببینیم میانگینش بالای90 میشه اون وقت با سر دم دار این سبک مقایسش کنید.
هر وقت تونست تمام المان های بازی از داستان سرایی ,اکشن, شوتینگ تا پلتفرمینگ و n المان دیگه رو در کنار هم با حداکثر کیفیت مثل سری U ارائه بده انوقت میشه مقایسشون کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or