Crystal Dynamics : بازی Tomb Raider یک Uncharted نیست!!!

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
آقای Darell Gallagher رئیس Crystal Dynamics عقیده دارد Tomb Raider Reboot نباید با بازی Naughty Dog یعنی سری Uncharted مقایسه شود.
tombraider61.jpg
وی در مصاحبه با Square Enix توضیح داد که چگونه وقتی شما این دو بازی را انجام میدهید،احساس متفاوتی نسبت به یکدیگر به شما القا میکنند و چگونه تفاوت های کوچک،باعث تفاوت بزرگی در ساخت آن ها میشود.
"خب،در واقع هر دوی آن ها action-adventure هستند؛بله از این حیث میتوانید آن ها را مقایسه کنید.من هم فکر میکنم باید این را قبول داشته باشیم و همچنین المان هایی وجود دارند که سری Uncharted کاملا از TR های قدیمی آن ها را برداشت کرده است؛خب،پس دوباره به سر همان دوراهی رسیدیم.من فکر میکنم موقعی که ما بازی را تمام و کمال نشان دهیم؛و شما بازی را از ابتدا تا پایانش تجربه کنید،باور میکنید که تفاوت های زیادی بین این دو بازی وجود دارد."
"من حدس میزنم چیزی که میتوانیم بین این دو مقایسه کنیم این باشد که شما دو شخصیت دارید که خیلی سر سخت هستند و کار های بزرگی انجام میدهند؛اما با تفاوت هایی در بازیگر(شخصیت اصلی)،صدا،حالات روحی و روانی و در نهایت داستان که این دو بازی را کاملا از یکدیگر مجزا میکنند.بنابراین،صدای ما،داستان ما،سرگذشت ما و شخصیت اصلی ما(منظور از ما،لارا است)کاملا با سری U متفاوت است."
"و تفاوت فاحش تر از آن در المان های گیم پلی است،همانطور که در Demo ها دیده اید ما یک چابکی و زیرکی خاصی به Lara داده ایم؛باز هم من فکر میکنم که ساختار بازی و این کار ما خیلی با سری U تفاوت دارد.من فکر میکنم ما فضاهای گسترده تری داریم و محور اصلی Game Play که هنوز به صورت کامل نمایش داده نشده است نیز متفاوت است.من فکر میکنم این ها واقعا تفاوت های بزرگی هستند.برای ویژگی شکار کردن؛شما میتوانید در جزیره به شکار آهوی کوهی و دیگر حیوانات بپردازید."
"من فکر میکنم تفاوت های بسیار زیاد و کوچکی وجود دارد که وقتی شما این عنوان را کامل تجربه کردید این دو بازی را کاملا از هم مجزا خواهید دانست.بنابراین اینجا فقط یک تفاوت بزرگ وجود ندارد.تفاوت های کوچک باعث تغییر خیلی چیز ها میشوند.
بازی Tomb Raider Reboot در تاریخ 5 مارچ 2013 بر روی X360,PC و PS3 منتشر خواهد شد.
منبع
پ.ن:سعی شده تا قسمت هایی که بیهوده بودند و فقط باعث زیاد شدن مطلب میشوند،حذف شده و قسمت های اصلی و مهم خبر قرار گیرد.(البته این قسمت ها فقط به 2 خط از متن مربوط میشوند)

الان کنجکاو شدم تریلر رو دانلود کردم قسمتی که توی هواپیما بود قشنگ منو یاد among thavis مینداخت وقتی که تو قطار بود
بازیه خوبیه ولی چطور بعنوان بهترین e3 IGNانتخاب کرد من هنوز در عجبم اگه بقول اون دوستمون بخاطر 4 تا اه و اوهه .....
خودش میگه بازی ما شبیهumcharted فقط تفاوت ریز داره باز بعضی ها میان میگن نه کجاش شبیه اونه

یعنی شما فقط صدا بازی شنیدی؟
والا ما هرجا رفتیم از نمایش TR تعریف کردن خودم که هیچ علاقه ای به این سبک ندارم خوشم اومد برم بخرم حالا تو BC بخاطر 4تا صدا میگند IGN مثلا برای این انتخابش کرده دلیل دیگه ای نبود؟
پست منو یبار دیگه بخون داداش من گفتم قشنگه ولی نه در اون حد که ign این کارو انجام داد بازی های بیشتری هم بودن که لیاقت بیشتری از trداشتن که اسم نمی برم چون الان 40 نفر میریزن روم تو فن فلانی هیتر فلانی
جز بهترین ها بود اما the best نوچ

آخرین ویرایش:
الان کنجکاو شدم تریلر رو دانلود کردم قسمتی که توی هواپیما بود قشنگ منو یاد among thavis مینداخت وقتی که تو قطار بود
بازیه خوبیه ولی چطور بعنوان بهترین e3 IGNانتخاب کرد من هنوز در عجبم اگه بقول اون دوستمون بخاطر 4 تا اه و اوهه .....
خودش میگه بازی ما شبیهumcharted فقط تفاوت ریز داره باز بعضی ها میان میگن نه کجاش شبیه اونه
یعنی شما فقط صدا بازی شنیدی؟ :|
والا ما هرجا رفتیم از نمایش TR تعریف کردن خودم که هیچ علاقه ای به این سبک ندارم خوشم اومد برم بخرم حالا تو BC بخاطر 4تا صدا میگند IGN مثلا برای این انتخابش کرده دلیل دیگه ای نبود؟:-/

این بدبخت فلک زده (:دی) که هی میگه بازی ما با کلی تغییر ریز، کاملا از U جدا شده! شما قسمت بویلد شده رو کجای خبر خوندید؟

اکثر بازیها تقلیدی هستن ولی مهم این هست کی بهتر باشه رقابت با آنچارتد مثل رقابت با اوسین بولت قهمران 100 متر جهان میمونه اگر واقعا سازنده های TR بتونن همچین بازی مثل آنچارتد بسازن واقعا باید بهشون آفرین گفت..

هممممم؟ :دی
=======================
کلا چه بخواد شبیه باشه یا نباشه امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد و همه لذت ببرند!

tr به دو دلیل باعث خفت هست اول اینکه روند و کنش و واکنش های محیطیش به وضوع از un تقلید شده
دوم اینکه میاد از ip ای تقلید میکنه که خود اون ip در وافع تقلیدی از tr هست.

عزیز خود u بزرگترین تقلید ها رو از سری tr کرده
آنچارتد از سری TM الهام گرفت الهام گرفتن خیلی با تقلید محض فرق داره
آنچارتد اومد و تمام المانای اون بازیرو چندین قدم به جلو برد و از لحاظ کیفی ارتقا داد در حالی که این TR دقیقا یه تقلید محض و هیچ پیشرفتیرو نسبت به آنچارتد نداره و اومده المانای همون بازیرو پیاده کرده اصلا مگه میشه این تریلر TR رو که تو E3 پخش شد ببینی و یاد مراحل کوهستانی و برفی آنچارتد 2 نیفتی
تقلید تو TR به جایی رسیده که حتی بازی المانای قدیمی و اصول خودش رو هم فراموش کرده و این فاجعست و با الهام گرفتن و کامل شدن خیلی فرق داره

اینا خودشونم نمی فهمن چی میگن، بعد شما سر صحبت های اینا با هم بحث می کنید ؟!
آقای Darell Gallagher رئیس Crystal Dynamics عقیده دارد Tomb Raider Reboot نباید با بازی Naughty Dog یعنی سری Uncharted مقایسه شود.

پس با چی باید مقایسه بشه ؟ با Mario Kart ؟! اول میان میگن ما از Uncharted الهام گرفتیم بعد میگه اصلا نباید مقایسه شه! چیزی که واضح ِ اینه که Uncharted و به خصوص Uncharted 2 به شدت عنوان موفقی بوده تا جایی که بازی نبوده تو این نسل که به اندازه Among Thieves جایزه گرفته باشه و افتخار کسب کرده باشه و اینم منطقیه که Crystal Dynamics بخواد یه Action Adventure نزدیک به Uncharted بسازه از IP معروف اونم وقتی این IP داشت مثل باقی IP های قدیمی کسالت بار و گم می شد.

آنچارتد از سری TM الهام گرفت الهام گرفتن خیلی با تقلید محض فرق داره
آنچارتد اومد و تمام المانای اون بازیرو چندین قدم به جلو برد و از لحاظ کیفی ارتقا داد در حالی که این TR دقیقا یه تقلید محض و هیچ پیشرفتیرو نسبت به آنچارتد نداره و اومده المانای همون بازیرو پیاده کرده اصلا مگه میشه این تریلر TR رو که تو E3 پخش شد ببینی و یاد مراحل کوهستانی و برفی آنچارتد 2 نیفتی
تقلید تو TR به جایی رسیده که حتی بازی المانای قدیمی و اصول خودش رو هم فراموش کرده و این فاجعست و با الهام گرفتن و کامل شدن خیلی فرق داره

فقط اکشن شدن بازی تقلیدی از U هست وگرنه هیچ تقلید محضی من نمیبینم..گیم پلی که تقریبا متفاوته تو خیلی از قسمتها TM از حالت اکشن کامل خارج میشه..

اول یه نکته کوچیک چون برخی توهم زدن که جمله اول خبر یعنی این:
ماله Gallagher هست. خواستم بگم یه بار دیگه متن خبر رو بخونید بعد خطبه افاضه کنید.
این آقا داره میگه چیزهایی این بازی داره که شبیه اون بازیه مثل ست پیس ها ولی از نظر گیم پلی این دو تا بازی خیلی با هم تفاوت دارن به این شکل که گیم پلی U خطیه ولی این بازی Main hub داره و یه بازی تقریبا open world هست شبیه بت من و زلدا و توی بازی وسایل و ایتم ها در کنار پازل های محیطی نقش اصلی رو ایفا می کنن چیزی که توی U بی معناست یا خیلی سطحی تره( چربش بخش شوتر U بیشتره نسبت به قسمت های ادونچر بازی) ولی این که ست پیس هاش شبیه U هست دلیل نمی شه که همه چیزش هم شبیه اون بازی باشه و این دو تا بازی اینقدر تفاوت دارن که بعد از تموم کردن این بازی خودتون تفاوت ها رو کاملا احساس می کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or