Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام
یه سوال نسبتا بی ربط؟
فکر می کنید بازی مثل استالکر که تقریبا یه بازی پر سر و صدایی هست بخواد در مقابل این بازی باز هم تاخیری برای بازی در نظر بگیره و همچنین اصلا گرافیک بازی مثل این جز بازی های نسل بعد حساب میشه؟

من که باور نمیشه هیچ کدوم از کنسول ها بتونند این بازی را رندر کنند
Pc که صحله

منظورت همون سهله دیگه احسان جان !؟

همین الان میشه یه PC بست که از لحاظ سخت افزاری از PS3 ای که قراره 6-7 ماه دیگه بیاد قوی تر باشه
کاری نداریم که قیمتش چقدر تموم میشه
اگه بحث قدرت و توانایی رندر کردن باشه مطمئن باش یه PC High-End به راحتی از پس این بازی برمیاد ... ولی کنسولها ممکنه با مشکلاتی رو به رو بشن توی اجرای این بازی

من تريلرش رو ديدم اما باور نميكنم عجب بازي بود يعني نسل بعد ميتونن اين بازي رو اجرا كنند به نظر من كه واقعيت بود تا بازي

. همین الان می شه یک PC خانگی رو جمع کرد که به مراتب از X360 در بازی ها قوی تر باشه

همین الان میشه یه PC بست که از لحاظ سخت افزاری از PS3 ای که قراره 6-7 ماه دیگه بیاد قوی تر باشه
کاری نداریم که قیمتش چقدر تموم میشه
اگه بحث قدرت و توانایی رندر کردن باشه مطمئن باش یه PC High-End به راحتی از پس این بازی برمیاد ... ولی کنسولها ممکنه با مشکلاتی رو به رو بشن توی اجرای این بازی
مگه من PC را با کنسول نسل بعد مقایسه کردم ؟ هر کسی هر چی خواست جواب میده به جز اونچیزی که من گفتم

خیلی امکان داره که این دمو فقط نشونه ای از قدرت این ENGINE باشه ، ولی اینکه یک PC HIGH-END خونگی بتونه این بازی را اجرا کنه مطمینا همچین چیزی نیست
اون سخت افزاری هم که این دمو را به صورت REAL-TIME اجرا کرده از تموم قدرتش استفاده کرده ، به عبارت دیگه اگر CPU 2 هسته داشته هر 2 هسته به صورت کامل فعال بوده و سخت افزار کاملا در اختیارش بوده نه مثل سخت افزار های خونگی که برای هر کدوم باید منتظر پچ باشیم ولی باز هم ... ما هیچ کدوم توی بازی ها نمیتونیم از تموم قدرت سخت افزاری که PC خودمون داره استفاده کنیم

ولی زمانی که یک نمایش از کمپانیه سازنده توی نمایشگاهها یا ... نشون داده میشه
کاملا برنامه ریزی شده هست
در ضمن توی این دمو من هیچ عمق تصویری ندیدم ، اگر قرار باشه بعد ها ما با فواصلی بیشتر از 100 متر روبرو بشیم اون موقع هستش که کار دشوار میشه
مثل DOOM 3 که که در زمان خودش باور نکردنی بود ولی چه فایده که هیچ عمق تصویره قابل توجهی نداشت ، و بازی فقط توی یک مکان بسته با 5 تا کارکتور بود ، در این شرایط خوب احتمالش هست که بشه اجراش کرد ولی در غیر این صورت ....

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چه اصرار عجیبی داری که بگی یه PC خانگی نمیتونه این بازی رو اجرا کنه
هیچ شرکتی نمیاد یه بازی ای بسازه که نشه با قدرتمند ترین سخت افزار روز هم اجراش کرد ...
اینجوری که من از صحبتهای شما برداشت کردم شما معتقدی که کنسولهای PS3 و XBOX360 میتونن این بازی رو اجرا کنن ولی یه PC High End خانگی نمیتونه
در حالی که اصلا همچین چیزی ممکن نیست ... وقتی یه بازی داره برای PC ساخته میشه قطعا با قوی ترین سخت افزار ممکن توی اون زمان با نهایت کیفیت اجرا میشه
اصلا هم مهم نیست که چند میلیون تومن خرج اون سخت افزار بشه
مهم اینه که اون سخت افزار میتونه بازی رو با نهایت کیفیت اجرا کنه

بعدشم من نمیدونم شما از روی یه دمو که سرجمع 10 ثانیه از گیم پلی رو هم نشون نمیداد متوجه شدی که این بازی هیچ عمق تصویری نداره

نوشته شده توسط ehsan_62:
مگه من PC را با کنسول نسل بعد مقایسه کردم ؟

خیلی امکان داره که این دمو فقط نشونه ای از قدرت این ENGINE باشه ، ولی اینکه یک PC HIGH-END خونگی بتونه این بازی را اجرا کنه من اینا رد میکنم

خیلی ممنون که شما این موضوع رو رد کردید ..مدت زیادی بود که مردم دنیا در این موضوع به اجماع نرسیده بودن اما شما اومدید همه رو از نگرانی در آوردید

هنوز جایی گفته نشده که برای کنسول های نسل بعد قراره بیاد که ببینیم مشکل برای اجراش دارن یا نه فعلا برای پیسی قرار هست بیاد...پس اگر هم بحثی بخواد باشه بر سر اینه که پیسی بتونه اینو اجرا کنه یا نه

همونطور که یکی از بچه ها گفت به احتمال زیاد شما اینرو با پیسی خودتون مقایسه کردید حالا اومدید 500 مگ هم به رمتون اضافه کردید بعد گفتید نه نمیشه اجراش کرد خوب حق هم دارید پیسی high end غیر ایرانی رو هنوز شاید خوب بررسی نکردید مشخصاتش رو نمیدونید

در مورد بازی بدونید که اینطوری نیستش که یه شرکتی بیاد بازی رو کامل بسازه وقتی تموم شد بریزه رو سیدی یا دی وی دی بره خونشون تستش کنه

هر تیکه کوچکی از بازی که ساخته میشه بر روی کامپیوتر تست میشه تا اگر مشکلی داشت بررسی بشه ...نمیبرن رو سرورهای شرکت ناسا تستش بکنن رو یه کامپیوتر تستش میکنن که مثل یه کامپیوتر خونگی مشخصاتش باشه که از اونور سال دیگه که بازی اومد بیرون فقط خودشون خریدار بازی نباشن. رو خیلی از کامپیوتر ها باید اجرا بشه تا فروش کنن

اگر half life 2 با اون گرافیک عالی قرار بود یه جوری ساخته بشه که سیستم سنگین بخواد اینطوری فروش نمی کرد

با وجود گرافیک عالی طوری ساخته شد که خیلی از کامپیوتر های ضعیف هم میتونستن روان اجراش کنن

اما به احتمال زیاد چه شایعه شده باشه چه نشده باشه این بازی بر روی کنسول های نسل بعد هم میاد ..البته احتمالش زیاده اما 100 درصد نیست...اکثر بازی های پیسی بر روی کنسول رفته اما بر عکسش کم اتفاق افتاده چون شرکت های حمایت کننده کنسول نزاشتن یا اگر گراشتن دیر گزاشتن که طرف کنسول بخره ولی پیسی کسی پشتش نیست که بگه نزار بازی بره رو کنسول که مثلا پیسی فروش کنه ...

در کل اجرای این بازی با یه کامپیوتر high-end سخت نیست(برای اطلاعتون هم بگم که کارت 6800 extreme ultra هم حتی در حال حاضر جزو high end محسوب نمیشه اینو برای این گفتم که سطح high-end دستتون بیاد فکر نکنید کسی 6800 داره کارتش خداست) .. اگر اجرای بازی بخواد رو کامپیوترهای خونگی مشکل باشه بازی رو باید بزارن تو نمایشگاه برای بازدید چون کسی نمی تونه اجراش کنه که حالا بخواد بخرتش

بعدشم من نمیدونم شما از روی یه دمو که سرجمع 10 ثانیه از گیم پلی رو هم نشون نمیداد متوجه شدی که این بازی هیچ عمق تصویری نداره
اتفاقا من روی همون دمو نظر دادم و عمق تصویر توی همون دمو را گفتم و گفتم هم که اگر قرار باشه بعد ها عمق تصویر داشته باشه .... !!!

اینجوری که من از صحبتهای شما برداشت کردم شما معتقدی که کنسولهای PS3 و XBOX360 میتونن این بازی رو اجرا کنن ولی یه PC High End خانگی نمیتونه

این برداشت هم نکن چون من همچین چیزی نگفتم ، من اول از همه در مورد این دمو مثال کنسول را زدم که فکر نکنم اجراش بکنه ( به این کیفیت)

خیلی ممنون که شما این موضوع رو رد کردید ..مدت زیادی بود که مردم دنیا در این موضوع به اجماع نرسیده بودن اما شما اومدید همه رو از نگرانی در آوردید

خیلی ممنون که این قدر به نظر شخصیه دیگران احترام میزارید
در مورد بقیش هم متوجه نشدم که چرا این جواب را دادید !!!

به جای تمسخر دیگران بهتر از این میشه افراد نااگاه (به نظر خودتون) را آگاه کرد

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ehsan_62:
اتفاقا من روی همون دمو نظر دادم و عمق تصویر توی همون دمو را گفتم و گفتم هم که اگر قرار باشه بعد ها عمق تصویر داشته باشه .... !!!

این برداشت هم نکن چون من همچین چیزی نگفتم ، من اول از همه در مورد این دمو مثال کنسول را زدم که فکر نکنم اجراش بکنه ( به این کیفیت)

خیلی ممنون که این قدر به نظر شخصیه دیگران احترام میزارید
در مورد بقیش هم متوجه نشدم که چرا این جواب را دادید !!!

به جای تمسخر دیگران میشه بهتر از این میشه افراد نااگاه (به نظر خودتون) را آگاه کرد

زیاد ناراحت نکن خودشو

راستی من الان دیدم کارت گرافیک شما 6600 هست گفتم نکنه با اون مقایسه کردی؟

ببین الان یه سر بری سایت guru3d.com یه سری کاربر های خانگی هستن که که کارت گرافیکشون 2 تا 7800 هست که بصورت sli به هم بسته شدن

میدونی چند برابر کارت شما عمل میکنه؟؟بری امتیازاتش رو نگاه کنی با کارت خودت مقایسه کنی نظرت شاید عوض شه ...البته من خودم چیز توپی ندارم 6800 دارم اما با 6800 خودم نظر نمیدم چون دیگه یه کارت خیلی معمولی محسوب میشه..

حالا فکرش رو بکن تا 1 سال آینده این 2 تا 7800 میتونه 2 تا کارت بهتر از اون بشه تازه مثل کارت شما اورکلاک هم بشه که میتونه تو هر رزولوشنی این بازی رو اجرا کنه

راستی من الان دیدم کارت گرافیک شما 6600 هست گفتم نکنه با اون مقایسه کردی؟

ببین الان یه سر بری سایت guru3d.com یه سری کاربر های خانگی هستن که که کارت گرافیکشون 2 تا 7800 هست که بصورت sli به هم بسته شدن

میدونی چند برابر کارت شما عمل میکنه؟؟بری امتیازاتش رو نگاه کنی با کارت خودت مقایسه کنی نظرت شاید عوض شه ...البته من خودم چیز توپی ندارم 6800 دارم اما با 6800 خودم نظر نمیدم چون دیگه یه کارت خیلی معمولی محسوب میشه..

حالا فکرش رو بکن تا 1 سال آینده این 2 تا 7800 میتونه 2 تا کارت بهتر از اون بشه تازه مثل کارت شما اورکلاک هم بشه که میتونه تو هر رزولوشنی این بازی رو اجرا کنه

تشویق
زیاد خودشو ناراحت نمیکنم !!!
اگر توی یکی از پست هایی که من زده بودم را میخوندی من در مورد کارت گرافیک خودم نظر داده بودم که در حد معمولی شاید هم کمتر باشه ....

قبل از اینکه شما بگید خیلی سریع بزار برات نتایجش را بگم
البته از Tom`s
7800sli
Quake
115 Non-aa
F.e.a.r
117 Non-aa

اونهم روی786 1024
من نمیدونم چه قدرت خارق العاده ای توی این کارت دیدی که میگید به راحتی میتونه این بازی را اجرا کنه ؟

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ehsan_62:
قبل از اینکه شما بگید خیلی سریع بزار برات نتایجش را بگم
البته از Tom`s
7800sli
Quake
115 Non-aa
F.e.a.r
117 Non-aa

اونهم روی786 1024
من نمیدونم چه قدرت خارق العاده ای توی این کارت دیدی که میگید به راحتی میتونه این بازی را اجرا کنه ؟

خوب اول اینکه لینکش رو بدید

دوم اینکه قرار نیست که هر چی کارت قویتر باشه frame rate بره بالاتر که

تو هر بازی تا یه حدی میره بالا اصلا بازی هم نه تو هر چیزی frame rate از یه حدی بالاتر که نمیتونه بره در ثانیه ...حالا شما 10 تا 7800 هم ببندی میشه مثلا 150 تا ...1000 fps که نمیشه
مهم اون ورش هست که از یه حدی پایینتر نمیاد...موقع بازی fps 100 با 200 چه فرقی میکنه ؟؟ اصلا شما متوجه نمیشید

need for speed شما 20 تا 7800 ببند 60 تا بیشتر نمیشه ..البته یادم نیست سقفش 30 بود یا 60

نکته سوم اینکه هر چی زمان جلوتر بره در زمینه بازی از technology جدید بیشتر بهره گرفته میشه همونطور که در حال حاضر هم تو چند تا بازی گزینه sli داریم که باعث میشه از قدرت واقعی sli بهره گرفته بشه که شاید تو بازی که برای این کار بهینه نشده باشه بر فرض تقریبی بخوایم یه چیزی بگیم مثلا 30 درصد از قدرت sli استفاده بشه

بنابراین بازی رو شما نمیتونید ملاک قرار بدید چون یه limit داره

امتیازات برنامه هایی که برای بررسی قدرت سخت افزار ها بکار میره مثلا 3dmark ها میتونه برای مقایسه مناسب باشه

اما باز هم باید جدید ترین 3dmark باشه که برای sli جواب بده و گر نه یه برنامه که برای 5 سال پیش باشه sli با geforce 2 فرقی براش نمی کنه

نوشته شده توسط persian_king:
خوب اول اینکه لینکش رو بدید

دوم اینکه قرار نیست که هر چی کارت قویتر باشه frame rate بره بالاتر که

تو هر بازی تا یه حدی میره بالا اصلا بازی هم نه تو هر چیزی frame rate از یه حدی بالاتر که نمیتونه بره در ثانیه ...حالا شما 10 تا 7800 هم ببندی میشه مثلا 150 تا ...1000 fps که نمیشه
مهم اون ورش هست که از یه حدی پایینتر نمیاد...موقع بازی fps 100 با 200 چه فرقی میکنه ؟؟ اصلا شما متوجه نمیشید

need for speed شما 20 تا 7800 ببند 60 تا بیشتر نمیشه ..البته یادم نیست سقفش 30 بود یا 60

نکته سوم اینکه هر چی زمان جلوتر بره در زمینه بازی از technology جدید بیشتر بهره گرفته میشه همونطور که در حال حاضر هم تو چند تا بازی گزینه sli داریم که باعث میشه از قدرت واقعی sli بهره گرفته بشه که شاید تو بازی که برای این کار بهینه نشده باشه بر فرض تقریبی بخوایم یه چیزی بگیم مثلا 30 درصد از قدرت sli استفاده بشه

بنابراین بازی رو شما نمیتونید ملاک قرار بدید چون یه limit داره

امتیازات برنامه هایی که برای بررسی قدرت سخت افزار ها بکار میره مثلا 3dmark ها میتونه برای مقایسه مناسب باشه

اما باز هم باید جدید ترین 3dmark باشه که برای sli جواب بده و گر نه یه برنامه که برای 5 سال پیش باشه sli با geforce 2 فرقی براش نمی کنه
من نمیدونم چرا شما پیش داوری میکنید در مورد من؟
این اطلاعاتی که گذاشتید من در موردش اصلا صحبتی نکردم که دارید مثال میزنید یا رسما میگید که من نمیفهمم ؟

لینکش مال خیلی وقته پیش بود یادم نیست ولی روی هارد عکس ها شا دارم
حجم فایل برای UPLOAD زیاد بود یکمیشا حذف کردم

Attachments

• 19_quake_1024.png
    19_quake_1024.png
    12 KB · مشاهده: 65
  • 43_fear_1024_softshadows.png
    43_fear_1024_softshadows.png
    13.5 KB · مشاهده: 61
آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ehsan_62:
من نمیدونم چرا شما پیش داوری میکنید در مورد من؟
این اطلاعاتی که گذاشتید من در موردش اصلا صحبتی نکردم که دارید مثال میزنید یا رسما میگید که من نمیفهمم ؟

لینکش مال خیلی وقته پیش بود یادم نیست ولی روی هارد عکس ها شا دارم
حجم فایل برای UPLOAD زیاد بود یکمیشا حذف کردم

ای بابا ..پیش داوری کودومه آخه ...من همه پست راجع به frame rate حرف زدم و sli شما هم پست قبلش دو تا frame rate از دو تا بازی گراشتی و اینکه در حالت sli هست

آخه چه جوری برداشت کردی که من گفتم نمی فهمی ؟؟؟ یعنی یکی نظرش با شما فرق داره یعنی شما نمی فهمی؟ آقا من حرف شما رو قبول نداشته باشم و بگم به این دلایل حرف شما رو قبول ندارم یعنی شما نمی فهمی؟

دیگه موندم چی بگم ...این تاپیک مال شما هر چی دوست دارید میتونید بگید منم دیگه بحثی نمی کنم که شما برداشت نکنید من فکر میکنم شما نمیفهمید

این جمله ایست که شما گفتی:
Pc که صحله
وقتی یک نفر خواننهد این جمله ی شما رو میخونه همون برداشتی رو که بهزاد گفت میکنه.
یعنی شما حرفهای خودتونا نقض می کنید؟!:)

در ضمن احسان جان شما چرا هنگامی بحثی به وسیله ی کسی دیگه کامل میشه فکر میکنی که اون شخص داره شما رو ضایع میکنه یا اطلاعات شما رو زیره سوال میبره؟!!!!

این جمله ای که من گفتم

این جمله ای که بهزاد جان گفتند

در ضمن چرا وقتی اسم PC میاد وسط شما فکر میکنید که منظور PC غیر از خونگی هست ؟

چه لازم هستش که ما اسم از PC های HIGH-END به معنیه واقعی کنیم که غیر از مصارف شخصی هستش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or