Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
ای بابا ..پیش داوری کودومه آخه ...من همه پست راجع به frame rate حرف زدم و sli شما هم پست قبلش دو تا frame rate از دو تا بازی گراشتی و اینکه در حالت sli هست
شما در مورد قدرت سخت افزاریه 7800SLI صحبت کردید

صحبت از تمسخر و کم ازش کردن شخصیت و اطلاعات کاربر هستش که دقیقا همینطور بوده
مگه نمیشه به جای اینکار جور دیگه ای بحث کرد؟
اگر من قضیه ای را رد کردم در حد خودم بوده که دیگری بیاد بگه یک دنیا منتظر نظر شما بودند و الان نظرتون را براشون گفتید !!!( البته این مفهومش بود)
خوب به نظر شما به این چی میگند ؟

در ضمن دیگه این بحث به جای نظرات مفید داره تبدیل میشه به تمسخر و ایراد گیری های بدون دلیل
مگه ما چه مقدار اطلاعات در مورد عملکرد PC هایی که موارد خیلی مهم در دنیا دارند داریم ؟
هنوز هیچ کدوم از بچه های این سایت یه دستگاه XBOX 360 خریداری نکرده که قدرت نمایش اونا به صورت زنده ببینه(نه دمو)
اگر هم چیزی را با اطمینان رد کردم بر حسب یقین نبوده و فقط نظر شخصی بنا به احتمالات بوده
ولی میاند اونچنان محکم در مورد سخت افزار هایی که تو ایران شاید 5% هم نباشه صحبت میکنند که انگار سازنده کنار دستشون بوده
بله درسته این فقط چند دقیقه دمو بوده که نمیشه همه چیز را تفکیک کرد ولی چشم انسان قادر هست اون اختلافات گرافیکی با نسل حاضر بازی ها راتا حدی درک کنه
شما به نور آفتابی که به روی لباس طرف افتاده را ببینید توی هیچ بازیه ای حتی دموی KILLZONE E3 نبود ، به برگ درخت ها نگاه کنید هیچ اشکالی نمیشه (در ظاهر بهش گرفت) هنوز اونقدر پیشرفت نشده که در تمامیه موارد بشه بدون نقص کار بشه .
فاصله ی ابرها تا زمین دیگه مجازی نیست ، ابرها حجم داشتند ،
فیزیک بازی هم که دیگه هیچی ...
نتیجه این که این دمو چیزی جز یک REAL-TIME نیست، اون هم با عمق تصویر کم
با تعداد اندکی کارکتور که پردازش و رندر اون برای یک کامپوتر HIGH-END که سخت افزار در کنار نرم افزار با برنامه ریزیه قبلی وفق داده شده

ولی شما طوری صحبت میکنید( گفتم شما چون ظاهرا تموم شما تغرییبا یک نظر هستید) که یک 7800SLI میتونه این بازی را با این تفکیک نشون بده ( شایدم بشه ولی تا این حد آیا ...)
در ضمن دوستی که گفت این بازی قابلیت DX9 هم خواهد داشت باید بگم که تفاوت یک DX با شماره ی بعدی تغرییبا میشه 1 نسل بعد

بله سخت افزار سال دیگه میتونه اینا اجرا کنه ولی به چه قیمت(منظورم پولش نیست)

در ضمن فکر قلت ( غلط ) املاءی که بهزاد جان گرفتند منا ناراحت نکرد ، من شرایط تایپ فارسیم زیاد خوب نیست با نرم افزار FINGILISH مینویسم ، مشکلات زیادی دارم برای TYPE

آخرین ویرایش:
این جمله ای که من گفتم
نقل قول:
من که باور نمیشه هیچ کدوم از کنسول ها بتونند این بازی را رندر کنند

این جمله ای که بهزاد جان گفتند

نقل قول:
اینجوری که من از صحبتهای شما برداشت کردم شما معتقدی که کنسولهای PS3 و XBOX360 میتونن این بازی رو اجرا کنن ولی یه PC High End خانگی نمیتونه
میتونم بپرسم این جمله ای که من نوشتم با جمله ی شما چه فرقی داشت؟!
شاید من فارسیم ضعیفه نمیتونم فرقشو متوجه بشم!!!
در ضمن شما از کجا فهمیدی که من منظورم PC های غیر خانگی بود ؟!!! اصلا در جملات من در مورد این شما چیزی دیدید؟!

سلام...

نکاتی چند:
- همتون میدونید ولی من فقط یادآوری میکنم که منظور از PC همان Personal Computer هست و تا اونجا که انگلیسی من یاری میده این عبارت یعنی رایانه شخصی و منظور از اون میتونه هر رایانه ای باشه که یک صاحب مشخص داشته باشه! پس هر نوع رایانه ای که توی یک خونه محل کار یا هر جای دیگه باشه و برای مصارف شخصی باشه میشه PC!
OK?
یه نوع PC داریم باسه قبل از میلاد! که هاردش 2.5 GB هست و رمش 8MB,... و یه نوع هم PC داریم مثل Dell XPS Renegade که بالای 5000-6000 دلار قیمتشه. هر دوی اینها هم PC هستن ولی دومی High End هست ولی همچنان PC هست یعنی چون خیلی خفنه نمیشه که گفت مثلا ابر کامپیوتر هست. پس PC میتونه حتی یه همچین سیستم خوفی هم باشه!
تا اینجا که بحثی نیست؟
این دموی Crysis کاملا Real Time بوده و طبیعتا روی یک ابر کامپیوتر یا یک PC ماورایی اجرا نمیشده و حداکثر روی یک سخت افزار ویژه که البته اون هم به زودی به عنوان PC عرضه میشه اجرا میشده! تازه این حداکثرش هست چون تا اونجایی که من فهمیدم روی Renegade اجرا میشده.
پس این جمله که PC نمیتونه اینو اجرا کنه بیش از اندازه عجیبه چون به هر حال این دمو بر روی سخت افزار یک PC رندر میشده و من فکر نمیکنم کسی مخالف این حرف باشه. در نتیجه PC قادر به اجرای این بازی هست حالا این که اون PC خیلی خوف بوده که تونسته بازی رو اینجوری اجرا کنه هیچ تضادی با این حرف که بازی روی یک گونه! PC رندر میشده نداره. همونطور که وقتی Renegade عرضه بشه خیلی ها میخرن و این فقط باسه ما یک کم عجیبه و فکر میکنیم که یه PC با این مشخصات خیلی خوفه:
AMD64 3000+
1024 MB ram
6600 GT یا 6800GT
این سیستم همین الانش به هیچ عنوان یک سیستم نسل بعد که جوابگوی بازیهای نسل بعد در بهترین حالت باشه نیست! حالا چه برسه به یک سال دیگه که ویستا و بازیهای نسل بعد PC عرضه میشن! اون موقع به کسی که این سیستمو دارن میگن: The Game Is Over

- نکته دوم این که اجرای این بازی با حداکثر تنظیمات مسلما به حداکثر سخت افزار ممکن احتیاج داره و این درسته که بازی با DX 9.0 هم سازگاره ولی در این صورت خیلی از افکت ها و جزئیات و نورپردازی ها و سایه زنی ها و Depth of Field رو که در حالت استفاده از DX 10 فعال هستن رو از دست میدین. در حالت استفاده از DX 9.0 من این تضمین رو بهتون میدم که گرافیکی خیلی فراتر از Farcry 64Bit مشاهده نخواهید کرد فوقش یک مقدار جزئیات و Draw distance پیشرفت کرده باشن که اون هم واقعا قابل مقایسه با حالت حداکثر تنظیمات بازی نیست.
برای اینکه منظور خودمو بهتر بفهمونم یک مثال میزنم بازی Half Life 2 رو در نظر بگیرید امتیاز این بازی این هست که حتی با سخت افزار ضعیف هم اجرا میشه ولی فقط حتی اگه shader model رو در نظر بگیریم این قدر این مورد بین دو کیفیت بالا و پایین بازی تفاوت ایجاد میکرد که اصلا اگر کسی بازی رو در این دو حال میدید فکر میکرد تصاویر از یک بازی نیستن! دلیل اون هم این هست که بازی رو با سخت افزار ضعیف نمیشه با DX 9.0 اجرا کرد به خاطر همین هم فوج عظیمی از افکت ها!! Bye Bye

- فیزیک بازی رو من ندیدم که کسی بهش توجه کرده باشه ولی بازی واقعا از فیزیک عالی ای بهره میبره که سخت افزارهای نسل بعد قادر به پردازش اون هستن تا اونجایی که من میدونم احتمالا نسل بعد کارتهای گرافیکی با چیپ Nvidia از PPU بهره میبرند( شاید برای ATi هم همینگونه باشه) و تنها در این صورت هست که میتونید حداکثر تاثیرات فیزیک رو مشاهده کنید. البته یه چیز دیگه هم بگم که نه تنها Crysis بلکه هیچ بازی دیگه ای رو من ندیدم که فیزیکش در سطح Cellfactor باشه واقعا اگه تریلرش رو ببینید کف و خون قاطی میکنید!!!

البته چیز زیادی از فیزیک بازی در تریلر Crysis نمایش داده نمیشه به جز چند صحنه مثل اونجایی که در جنگل یک شاخه درخت بر اثر اصابت گلوله کنده میشه و میفته زمین و یا حتی تاثیراتی که کاراکتر ها و ابجکت ها بر روی گیاهان میگذارن که واقعا عالی هست (ولی فیزیک Cellfactor یک چیز دیگه اس.)

- نکته بعدی این که حتما حتما برای اجرای این بازی روی حالت خوب به بالا احتیاج به یک Dual Core 64Bit CPU دارید و جالب اینجاست که این جزو مشخصات Recommended بازی هست (البته این موضوع هنوز رسما اعلام نشده ولی خب من زودتر از اونا گفتم:cheesygri !)

- مقدار ram پیشنهادی هم تا اونجا که میگن و شایعه شده 2 GB هست. حداکثرش رو دیگه خدا میدونه!

-PPU هم جزو موارد پیشنهادی سخت افزار خواهد بود که البته احتمالا همراه کارت گرافیک یک جا عرضه میشه

- کارت گرافیکی هم که بتونه این بازی رو رو بهترین حالت اجرا کنه تا اونجایی که من فهمیدم هنوز در بازار وجود ندارد. نه به خاطر قدرت بلکه به خاطر عدم پشتیبانی از تکنولوژیهایی که در ساخت بازی به کار رفته مثل DX 10 و SM 4.0 ,...

این چیزی هم که الان از Crysis میبینید کیفیت محصول نهایی نیست و در این مدت تقریبا یک سال تا عرضه بازی میتونه خیلی خیلی نسبت به چیزی که الان هست هم پیشرفت کنه. در ضمن به طور 100% اطمینان داشته باشید که هیچ کدام از کنسول ها قادر به اجرای بازی در حالت حداکثر تنظیمات روی PC نیستن دلیلش هم همونطور که یکبار گفتم عدم پشتیبانی از تکنولوژی هاست.

Wow شگفت انگیز است این بازی گرافیکش عالی است
ارزشش رو داره به خاطر این بازی آدم حتی سیستمش رو عوض کنه چه برسه به کارت گرافیک
من که بی صبرانه منتظر این بازی خواهم بود امیدوارم هرچه زودتر بیاد

سلام
نمیدونم چرا این تاپیک اینجوری شده نزارید اینجوری بمونه حیف است
برای رونق تاپیک یه چند تا ترایلر از بازی میزام حالشو ببرید
Gameplay 5 حجم: (5.2 MB)

Gameplay 4حجم: (10.4 MB)

Gameplay 3حجم: (4.6 MB)

Gameplay 2حجم: (5.5 MB)

Gameplay 1حجم: (5.8 MB)

Trailer and CryEngine 2حجم: (22.5 MB)

اینم یه چند تا عکس امیدوارم تکراری نباشه:cheesygri

سلام...;)

شما به سختی می توانید جنگلی در اطراف فرانکفورت پیدا کنید ، شهری در آلمان که یکی از بزرگترین مراکز مالی اروپا محسوب میشود.
اما اگر بتوانید ساختمانی را پیدا کنید ، شما جنگل های استوایی را خواهید یافت که توسط موجودات بیگانه و سربازان کره ی شمالی مورد هجوم قرار گرفته است....در این ساختمان بدون شک یکی از پر طرفدار ترین و پر هواخواه ترین بازی ها ویدئویی در حال توسعه است...بله ما در مورد Crysis صحبت میکنیم...کار آینده ی شرکت Crytek ....سازنده ی سال 2004 بازی Far Cry ....

1zb5o93.jpg

کسانی که این بازی را نمیشناسند ممکن است بپرسند که Crysis چیست ؟؟؟

در ابتدا باید بگویم که این بازی هیچ ارتباطی به Far Cry ندارد...ودنباله و یا ادامه ای برای آن بازی محسوب نمی شود.....
در عوض این یک بازی اصیل حول داستان هجوم موجودات بیگانه در جزایر اسپراتلی میباشد.. جزایر اسپراتلی یکسری مجمع الجزایر کوچک هستند که واقعا در جهان واقعی وجود دارند و در جنوب دریای چین در نزدیکی فیلیپین واقع شده و مالکیت آن به چندین ملیت تعلق دارد...اگر چه جزیره در بازی بسیار بزرگتر از نقطه ی مقابل خود در جهان واقعی میباشد که بیشتر تپه ی دریایی است تا جزیره...

داستان از آنجایی شروع میشود که یک شهاب سنگ مرموز از فضا به زمین میافتد و بر روی جزیره فرود میاید...از آنجایی که شهاب سنگ بطور آشکاری در اتمسفر شعله ور بود.....ملیت ها ی جهان مشکوک شدند که مساله ای غیر عادی در رابطه با شهاب سنگ وجود دارد...در هر صورت ارتش کره ی شمالی اول از همه به آنجا می رسد و ورود هر کس دیگری را به جزیره ممنوع می کند.....شخصیت شما عضوی از تیم نیروی ویژه ی آمریکاست که به جزیره عازم میشود تا بفهمد که در آن جزیره چه اتفاقی افتاده است...

بخش اول بازی شامل جنگ شما با نیروهای کره ی شمالی میباشد.....اما اوضاع به شکل بدتری تغییر میکند هنگامی که شی بیگانه از هم باز میشود و جزیره را یخ میزند و بر آب و هوای زمین تاثیر می گذارد...

در این هنگام دشمنان با هم متحد میشوند تا تلاش کنند که تهدید بیگانه را متوقف کنند...و ادامه ی ماجرا...

1zb5owi.jpg

اگر شما Far Cry را بازی کرده باشید پس میدانید که Crytek کمپانی ای هست که به گیم پلی بدون محدودیت و باز بسیار اعتقاد دارد...زیبایی آن بازی به این علت بود که شما آزادی عمل کامل داشتید که به هر کجا بروید ضمن اینکه میتوانستید به روش خودتان بازی کنید...اگر احساس جنگجویی داشتید میتوانستید مسیر مستقیم را در پیش گیرید و با اسلحه به هنرنمایی بپردازید اما اگر شما در مهمات و میزان سلامتی با کمبود مواجه بودید میتوانستید دزدکی و مخفیانه پیرامون جزیره را بپیمایید...در فارکرای بسیاری مواقع پیش میامد که براستی حس میکردیم که در جنگل هستیم...

اما بد نیست کمی هم در مورد Crytek بدانیم...Crytek استودیویی هست که توسط 3 برادر تاسیس شد...
این استودیو هم اکنون در حدود 120 نفر از سراسر جهان خدمه دارد که تلاش میکنند دیدگاه های متفاوتی را برای پروژه توسعه ی بازیهایشان ارائه دهند

سه تن از کارکنان Crytek سه برادر هستند به نام های فرانک ، آونی و سوات یرلی که همیشه آرزوی ساختن بازی داشتند ...بخصوص سوات که از بازی با Comadore 64 اش به همکاری آنلاین با دیگران در کالج پرداخت...که این همکاری سرانجام منجر شد به یک دمو با نام X-Isle

X-Isle یک جزیره ی جنگلی شادابی را به تصویر میکشید که شامل دایناسور های ترسناکی بود...
با این دمو بردارن یرلی به آمریکا پرواز کردند تا در نمایشگاه Electronic Entertainment Expo 2000 (E3 2000 ) شرکت کنند بدون آگاهی از اینکه بدانند چه در انتظارشان است...
سوات در این ارتباط میگوید..." من حدس میزنم که ما تنها افرادی در تاریخ E3 بودیم که در آنجا پول ورودی پرداخت می کردند "...
سوات در آن زمان به سختی انگلیسی میدانست...
وی تصمیم گرفت که کسی را از Nvidia پیدا کند تا دموی X-Isle را نشانش دهد ... و این در نهایت منجر شد که شرکت Nvidia از این دمو برای معرفی سری کارت های گرافیک جدید Geforce خود استفاده کند ...
و پس از آن سبب عقد قرداد انتشاری برای توسعه ی FarCry شد...و مابقی ماجرا در تاریخ ثبت شد..

1zb5pco.jpg

Crytek استودیوی نسبتا بزرگی است با اتاق هایی که برای چندین تیم توسعه کافی است.....بدون تعجب ، بعد از ساختن FarCry و Crysis ، شرکت Crytek سرگرم کار بر روی چندین پروژه است که هر کدام از دیگری متفاوت است..... شرکت Crytek نمی خواهد تنها به عنوان سازنده ی بازی های FPS شناخته شود و بیشتر دوست دارد به عنوان سازنده ی بازی های بزرگ در همه رده ها شناخته شود.

کمپانی Crytek قصد دارد که بازی Crysis را در اواخر سال میلادی جاری برای پلتفرم PC عرضه میکند و همانطور که قبلا بار ها گفته شده و اخیرا هم دوباره توسط این کمپانی تایید شده این بازی کماکان تنها برای پلتفرم PC منتشر خواهد شد ((Windows - Only

شروع Crysis از اواخر مراحل توسعه ی Far Cry در سال 2004 شروع شد...هنگامی که سوات با درخواست یخ زدن جنگل های Far Cry تیم طراحی را به چالش طلبید....این تنها از بعد تکنیکی و فنی یک چالش محسوب نمیشد بلکه از جنبه ی روایت داستان نیز یک چالش بود...
یک جنگل یخ زده بایستی مشخصات متفاوتی با یک جنگل عادی داشته باشد...برای مثال درختان و اشیا دیگر به خاطر سرمای بسیار زیاد نیاز دارند که خرد شوند ...همچنین نیاز هست توضیح داده شود که چه عاملی سبب یخ زدن جنگل ها شده است....

از یک جهت دیگر ، تیم توسعه دهنده حتی قبل از اینکه Far Cry تمام شود میدانست که می خواهند یک بازی دیگر در سبک فارکرای بسازند ...Far Cry اولین بازی شرکت Crytek بود و برای این شرکت بیشتر یک تجربه ی یادگیری بود ..

1zb5rae.jpg

هنگامی که Far Cry در حال توسعه بود Crytek میدانست که در یک رقابت برای شکست دادن Doom 3 و Half Life 2 در بازار قرار دارد...به عنوان محصولات دو تن از مشهورترین شرکت های سازنده ی بازی یعنی id Software و Valve این دو بازی همانند دو گوریل 400 کیلویی بودند و Crytek دریافته بود که اگر فروش Far Cry به بعد از عرضه ی این دو بازی موکول شود به عنوان یک شرکت تازه کار و ناشناخته هیچ شانسی در مقابل این دو بازی ندارد...بنابر Far Cry یک پروژه ی با عجله بود...هنگامی که Crytek دانست که این بازی از کیفیت مورد نظرش برخوردار است آن را راهی بازار کرد...در حالیکه تیم سازنده میدانست که کار های بسیار بهتر و بیشتری میتوانست بر روی آن صورت پذیرد...

Crysis تنها یک بازی Farcry نیست که موتور گرافیک پیشرفته تری داشته باشد...در این بازی قول یک بازی بزرگتر و پرمایه تری از بسیاری جهات داده شده....داستان قول داده شده که انعطاف پذیری زیادی داشته باشد... برای مثال...اگر یکی از اعضای تیمتان خیلی زود کشته شود...او دیگر بعد ازان نخواهد بود که به شما اطلاعات ارزشمندی دهد که ممکن است زنده ماندن را برای شما آسانتر کند...

T0_-1_1430285.jpg

Crysis علاوه بر Directx 9 از DirectX 10 که جزیی از ویندوز ویستا خواهد بود نیز پشتیبانی میکند ..اما Crysis همچنین از ظاهر بسیار واقع گرایانه تری نیز سود میبرد...برای مثال...جنگل ها در فار کرای اگر چه به طور خارق العاده ای جذاب بودند اما عده ای ظاهر جنگل ها را تا حدودی پلاستیک مانند میدانستند ...
این بخاطر این بود که هنرمندان نتوانستند هیج جنگل واقعی در قلب اروپا پیدا کنند تا بر روی آن مطالعه کنند ...بهترین کاری که توانستند انجام دهند این بود که به تعداد زیادی عکس ها نگاه کنند و از یک گلخانه ی گرمسیری در آلمان بازدید کنند...اما این دفعه Crytek یک تیم از هنرمندان و برنامه نویسان را به جاماییکا عازم کرد تا بر روی برگ درختان ونوع و پوشش زمین مطالعه کنند...
نتیجه این شد که شاهد جنگل هایی بسیار بسیار واقعی تری در Crysis باشیم ...

تا بعد ;)

آخرین ویرایش:
سلام.
اول از همه باید بگم که کارت خیلی عالیه کلا تیریپ بازی رایانه مینویسی :love:
دوم اینکه فرزاد شرمنده این پستت عکس داره؟؟ چون معمولا این طور پست ها رو با عکس میدی ولی من چیزی نمیبینم!!! اخه فاصله ی نوشته هات هم یکم زیاده گفتم شاید عکس هست که من نمیبینم.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
اول از همه باید بگم که کارت خیلی عالیه کلا تیریپ بازی رایانه مینویسی :love:
دوم اینکه فرزاد شرمنده این پستت عکس داره؟؟ چون معمولا این طور پست ها رو با عکس میدی ولی من چیزی نمیبینم!!! اخه فاصله ی نوشته هات هم یکم زیاده گفتم شاید عکس هست که من نمیبینم.
امین جون اره پستش عکس هم داره فکر کنم 5 تا عکس داشته باشه ولی نمیان برای من هم نمیاد

عکس ها را توی یک سایت دیگه آپلود کردم

ببین برات میاد :)

سلام.ببخشيدا.ميشه بگيد اين بازي كي مياد؟؟؟؟؟؟؟
2-ايا اين بازي روي اين سيستم مياد:
vga:6800 ultra 256gddr3
ram:1gig dual chanel
cpu:3000amd 64 bit

مياد روي اين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or