Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
يه نفر بازي رو AA 16X, و AF 8xQ با 25-30 بازي كرده از همين روش
C2Q Q6600
BFG 8800 ULTRA
EVGA nForce 680i A1
.2GB DDR2 800
يكي گفته اگه SLI فعال كنيد با همون يه كارت Performance بهتري ميگيريد ( نميدونم با يه كارت چه جوري ميشه فعال كرد :confused:
--------------------------
كساني كه ميخوان Very High فعال كنن برن به Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Config
highspec.cfg
هر چيزي كه 3 بود رو يه 4 تغيير بدن حالا High همون Very High اولش از اين فايل يه Backup بگيريد
اينو تو يه Forum خارجكي خوندم

موفق باشيد.

این همون trick فعال کردن VeryHigh توی DX9 هست که تو پست های قبلی بحثش بود ولی
فایلی که تو پست قبلی دادم tweak شده VeryHigh هست ;)

اينم يه ازمايش ديگه
كه به نظر مياد وضعيت بهتره ولي نگفته با aa يا نه .
كارت جديد 8800gt هم توش هست كه خيلي خوب عمل ميكنه .
78737_med.jpg

آخرین ویرایش:
نتایج بازی دموی نسخه تک نفره

سلام دوستان من همین امروز دموی Pre Release بازی رو دانلود کردم و بازی کردم.

مشخصات سیستم من :
2GB RAM DDR2 800Mhz
CPU 5200+ 2M Cache AMD
VGA 8600GT 256MB Leadtek​

و تونستم بازی رو روی HIGH بازی کنم و فکر کنم 25 فریم رو میداد!

شما هم می تونید این دمو رو از این آدرس دانلود کنید:
http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe

یا اینکه از اینجا بخرید :
http://shopzone.ir/product_info.php?products_id=506

اگر سوالی راجع به بازی های PC داشته باشید من همه رو می تونم تست کنم و خودم یه بازیخور حرفه ای و قدیمی هستم و اکثر بازی ها رو تموم کردم.

متونید به من میل بزنید:
benyamin.assadi@gmail.com

فعلا بای امیدوارم لینک های بالا به دردتون بخوره! :cheesygri​

فكر كنم Crytek نسخه اصلي درست كنه كه ديگه نشه Very High باز كرد . ولي خدا كنه اين كارو نكنه

جواد جان شماهم محل سكونتت رو تغيير بده Crytek خاليبند از اب در اومد :cheesygri

خو crytek خالی بسته..من چی کار کنم !!! :biggrin1:
يكي از مهمترين درگيري هاي من تو اين سايت :biggrin1:
خوب جواد جان روزهاي گذشته را يادت بيار من چي ميگفتم ؟
چقدر داشتم روي اين چيز من توضيح ميدادم . يادت مياد تو پست خصوصي برات چي گفتم برات مثال هايي زدم و چندتا بازي نام بردم .
گفتم كه اين dx10 خالي بنديه و كرايسيس عنواني نيست كه بتونه از dx10 استفاده كنه .
اون روزها حرفهاي منو به فنبوي بودن من ميدونستيد حالا چي شده .
هي ميگفتم ايت مقايسه هايي كه crytek ميكنه اصلا عادلانه نيست و مسخره هست .
گفتم ديگه ؟! حالا تو ديگه باشي به من نگي ................:-"
خوشم مياد كه از اول هم تو اين سايت من پافشاري ميكردم روي اين قضيه .............و خوب چند نفري هم بودن كه قبول داشتن .
حالا فهميدي كه پتانسيل dx9 خيلي بيشتر از اينهاست dx9 كلا براي اين نسل كافيه و همين را بازي crysis تونسته ثابت كنه :laughing:
برم محل سکونت رو تغییر بدم نه!!
اره به نظر من :biggrin1: حالا چند نفر هم بايد تغيير بدن :cheesygri

فكر كنم Crytek نسخه اصلي درست كنه كه ديگه نشه Very High باز كرد . ولي خدا كنه اين كارو نكنه.

خوب crytek با اين عملش هيچ چيز را نميتونه ثابت كنه حالا خوبه كه تا حالا هم صداش در نيومده و فكر كنم دارن هنوز حرف از dx10 ميزنن و ممكنه چند روزه ديگه روي اين قضيه هم يه پوششي بدن كه خوب ديگه ولي خيلي ها هستند زرنگتر از اين حرفها هستند و بالاخره دستشون را رو ميكنند .

درسته نمي دونم ميخوام جواب Gamer ها رو چي بدن . با اين DX10 همرو گول زدن ولي نميدونم چرا اينقدر اين بازي مشكوكه اولش كه روي بالاترين sys ها خوب اجرا نمي شه بد ميفهميم كه DX10 وجود نداره .:confused:

اقا یه سوالی داشتم آبچکتهای بازی (درخت و بوته و ...) واسه شما مثلا وقتی سوار ماشین هستید در حالت F1 یا سریع میدوید هی بوجود میاد یعنی هی بارگذاری میشه (نمیدونم منظورمو گرفتید با نه؟)

یه موضوعی هنوز در مورد این دمو وجود داره و اون اینکه تمام کسانی که روی xp با تنظمیات very high همون گرافیک vista رو گرفته اند با کارت گرافیک سری 8 آزمایش کرده بودند و نتیجه یکسان بوده! نه با کارت سری 7.

من خودمم با 7900GT روی xp تست کردم very high رو به نظرم اومد که با اینکه very high هست ولی باز با حالت high فرق خاصی نداره، کیفیت سنگ ها و بعضی تکسچر ها یکم بهتر می شه و نور پردازی هم کمی تغییر می کنه ولی یسری از جزییات مثل اون غبار و یا یسری نور ها وجود نداره.

احتمال داره یسری از ویژگی های dx10 در این بازی به صورت سخت افزاری رندر می شه و به نرم افزار احتیاجی نداره. حالا در این مورد اگه کسی لینکی داره که نوشته باشه کسی با کارت سری 7 دقیقا همون گرافیک vista (یعنی بالاترین جزییات بازی) رو در xp گرفته لطفا لینکشو رو بده تا بررسی کنیم.

اقا یه سوالی داشتم آبچکتهای بازی (درخت و بوته و ...) واسه شما مثلا وقتی سوار ماشین هستید در حالت F1 یا سریع میدوید هی بوجود میاد یعنی هی بارگذاری میشه (نمیدونم منظورمو گرفتید با نه؟)
آره همینطور می شه.

دیشب Gametarilers چند تا تریلر In Game از بازیه Crysis و Gears of War گذاشته (که حالا کاری به GOW نداریم اینجا) که پیشنهاد میکنم حتما ببینید...
اول این تریلر ها سیستمی که این بازیها روشون اجرا شده رو مشخصاتش مینویسه،و عجیب اینه که مشخصات اینه! :

Nvidia Geforce 8600 GT
Ram 2 GiG
Intel Core 2 2.40 GHz
WINDOWS VISTA

با این سیستم خیلی (خیلی) بازی نرم اجرا میشه و من فکر میکنم بالای 35-40 فرم هست!
تنظیمات بازی هم اینجور که از کیفیت بازی مشخصه باید High باشه! (حالا شاید هم Very-High باشه چون روی Vista اجرا کردن)

پ.ن: دوستانی که دمو رو بازی کردن، مطمعنا دموی Crysis بوده که بازی کردن!؟ :laughing: :-"
خیلی شدیدا نرم اجرا میشد با این سیستم.GOW هم همینجور بود.
پیگیر این قضیه بشید حتما، امکان داره همه چیز تغییر کنه...
www.gametrailers.com

یه موضوعی هنوز در مورد این دمو وجود داره و اون اینکه تمام کسانی که روی xp با تنظمیات very high همون گرافیک vista رو گرفته اند با کارت گرافیک سری 8 آزمایش کرده بودند و نتیجه یکسان بوده! نه با کارت سری 7.

من خودمم با 7900GT روی xp تست کردم very high رو به نظرم اومد که با اینکه very high هست ولی باز با حالت high فرق خاصی نداره، کیفیت سنگ ها و بعضی تکسچر ها یکم بهتر می شه و نور پردازی هم کمی تغییر می کنه ولی یسری از جزییات مثل اون غبار و یا یسری نور ها وجود نداره.

احتمال داره یسری از ویژگی های dx10 در این بازی به صورت سخت افزاری رندر می شه و به نرم افزار احتیاجی نداره. حالا در این مورد اگه کسی لینکی داره که نوشته باشه کسی با کارت سری 7 دقیقا همون گرافیک vista (یعنی بالاترین جزییات بازی) رو در xp گرفته لطفا لینکشو رو بده تا بررسی کنیم.

.

اشكان جان دو نكته را توجه نداري .
اول اينكه حتي حرف تو اگه اون طرفها با كارت 8800 هم ازمايش كنند توي xp كه اجرا كردند dx10 نصب نبوده و با dx9 بوده خوب خودت كه ميدوني روي XP اين DX10 را نميشه اجرا كرد .

نكته دومش اينه كه خوب بالاخره 8800 خيلي قويتر از سري 7 هست و ميتونه جزئيات را بهتر نشون بده و ربطي هم به DX نداره .

شايد حرف تو زماني درست باشه كه روي XP بشه DX10 را اجرا كرد . پس چطور ممكنه بازي بتونه بعضي از ويژگيهاي DX10 را داشته باشه ؟!!

فرخ جان بدت نیاد ولی بدون اغراق یکی از مسخره ترین جملاتی که تا حالا شنیده بودم.

اشكان مسخره نيست اگه خودت ازمايش كني ميفهمي .
شايد چيزي كه ميگم خيلي ها قبول نكنند .

الان شما يه كارتي سري 6 را در نظر بگير از dx9 هم استفاده ميكنه حالا يه كارت سري 7 . را بازي را تو هر دو تاش تست كن و تنظيمات را بزار اخرش با اين كه هر دو هم اخرين تنظيمات را دارند ولي تصوير در سري 7 به مراتب بهتر به نظر ميرسه .
بارها خودم اينطور چيزها را تست كردم .
الان مثلا بگي كه تفاوت سري 7 با 6 فقط قويتر بودن از لحاظ كششي هست و فقط فريم خوب ميده ؟!

خودت ميتوني ازمايش كني .

خوب بالا خودت يه اشاره اي كردي گفتي خوب ميدوني هم كه در xp چيزي به نام dx10 وجود نداره .
يه تيكه از حرف خودت :
چطور پس اين چيزي كه گفتي امكان داره ؟!

بعد اين چيزي هم كه ميگي يعني چي ؟!خودت داري اعتراف ميكني !

احتمال داره یسری از ویژگی های dx10 در این بازی به صورت سخت افزاری رندر می شه و به نرم افزار احتیاجی نداره.
آره همینطور می شه.

بزار اين حرفت را تكميل تر كنم خوب چيزي كه در xp وجود نداره dx10 هست پس 8800 جزئيات بهتري ميتونه نشون بده درست نيست اشكان .

حالا منم بيام بگم كه يكي از ...............شنيدم .

آخرین ویرایش:
اشكان مسخره نيست اگه خودت ازمايش كني ميفهمي .
شايد چيزي كه ميگم خيلي ها قبول نكنند .

الان شما يه كارتي سري 6 را در نظر بگير از dx9 هم استفاده ميكنه حالا يه كارت سري 7 . را بازي را تو هر دو تاش تست كن و تنظيمات را بزار اخرش با اين كه هر دو هم اخرين تنظيمات را دارند ولي تصوير در سري 7 به مراتب بهتر به نظر ميرسه .
بارها خودم اينطور چيزها را تست كردم .
الان مثلا بگي كه تفاوت سري 7 با 6 فقط قويتر بودن از لحاظ كششي هست و فقط فريم خوب ميده ؟!

خودت ميتوني ازمايش كني .

خوب بالا خودت يه اشاره اي كردي گفتي خوب ميدوني هم كه در xp چيزي به نام dx10 وجود نداره .
يه تيكه از حرف خودت :
چطور پس اين چيزي كه گفتي امكان داره ؟!
IQ بین کارتا وجود داره...ولی نه در اون حدی که فکر میکنی!
بعد اين چيزي هم كه ميگي يعني چي ؟!خودت داري اعتراف ميكني !
انگار نمیفهمی!
ببین Very high ممکنه بعضی از افکتهاش DX9 باشه و قرار نیست همش DX10 باشه!...واسه ی همین ممکنه روی یه 8800 بهتر به نظر برسه چون اون DX10 هارم رندر میکنه در صورتی که کارتای DX9 نمیکنن...خوب ولی فرق بین Very high Vs High توی سری 7 یا کمتر هم هست! چون به هر حال چند تا افکت یا دیتیل بالاتر رفته...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or