Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

غول قر مز همونی که 1 جای مثه فرود گاه هست انجا غول اخر هست وقتی بزنیش 1 فیلم بعد هم تموم

فقط باید بزنیش من که همین جوری شکستش دادم

با سلام خدمت دوستان ...اون مرحله ای که یه غول قرمز رنگ هست و یه هلیکوپتر هم داره از بالا بهش تیراندازی می کنه و دو فلش سبز هم رو نقشه است باید چه جوری رد کرد ، غول رو هر چی می زنیم نمی میره ... راستی می شه بگید چقدر هم به پایان مونده ؟
شما رسیدی آخر بازی و دیگه به این راحتیا نمی تونی اون Alien رو نابود کنی،باید مستمرا با Rocket Luncher و اسلحه ی سنگین بهش شلیک کنی و مقاومت کنی تا از پا دربیاد،به بازوهاش شلیک کنی اول بهتره!

با سلام خدمت دوستان ...اون مرحله ای که یه غول قرمز رنگ هست و یه هلیکوپتر هم داره از بالا بهش تیراندازی می کنه و دو فلش سبز هم رو نقشه است باید چه جوری رد کرد ، غول رو هر چی می زنیم نمی میره ... راستی می شه بگید چقدر هم به پایان مونده ؟

دوست من توی باند فرودگاه اگه دقت کرده باشی یه هواپیما هست که روی زمین افتاده.که3تکه شده.هواپیماش خیلی بزرگه.100%دیدیش.اگر اشتباه نکنم یکی از فلشهای سبز رنگ جای هواپیما رو نشون میده.
توی اون یه اسلحه لیزری هست اون رو بردار و دیگه غمت نباشه.اون یکی رو هم با این اسلحه بزن(البته چند شلیک) زود خراب میشه.
برداشتن اون اسلحه جز secondary objective بازی هست.غول رو که بزنی بازی هم تمام میشه.

آخرین ویرایش:
بعد از ریختن کرک یه لحظه به اینترنت وصل شو و برو تو بازی بعدش میتونی اینترنت رو قطع کنی.
ببين به من اين پيغام رو ميده وقتي انلاينم
Pleas enter the entire registration code found either in your confirmation email your game manual/product packaging or game card
چه كنم:((:(

سلام. این که میگن نسخه های بعدی بازی Crysis عرضه خواهد شد راسته یا شایعه هست؟
کرایسیس 2 و 3 ؟؟؟؟؟؟؟؟

قبلا اعلام شده بود که انتشار نسخه های 2 و 3 ـوم به فروش وارهد بستگی داره .
من فکر نمیکنم بعد از اون صحبت ها چیز دیگه ای اعلام شده باشه.

من هم به مشکل بر خوردم
بازی رو که نصب کردم اولش خوب بود ولی بعد از نیم ساعت بازی به جای تیر از لوله تفنگا مرغ :eek: بیرون میامد
الانم نمیدونم چکار کنم
گرافیک 4870 ویستا 64 بیتی

ضمنا اخرین درایور ATI رو هم گرفتم

من اولین بارم بود که این بازی رو انجام می دادم و تا الان خیلی ازش تعریف شنیده بودم
امشب تمومش کردم ولی نمیدونم چرا زیاد با این بازی حال نکردم!!
به نظرم بازی ای مثل COD4 خیلی قشنگ تر و قوی تر بود

سلام
منم بازی رو نصب کردم ولی روی هر حالتی که میزارم بوته ها و سخره ها دیر لود میشن از دور که می بینی هیچی نیست ولی یکم جلوتر میری ظاهر میشن...(البته 30%)
اگر کسی می دونه باید چی کار کنم بگه ممنون می شم.
اینم سیستممه:
cpu 6000 x2 amd
8800 GT gainward 512 ddr3
4 gig ram b.800
vista sp1 32 bit

در ضمن اخرین درایورم دانلود کردم ولی...

بازی رو ریختم و توی 3 روز تمومش کردم
جالب بود اما کم بود :cheesygri

فقط یه مشکل داشتم

این سیستم منه

amd dual x2 4000
ram 2 gig