Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

سلام
من بازی رو گرفتم
نصب که میکنم و تموم میشه یه فایل هست که کپی می کنم به عنوان کرک تو پوشه مربوطه
ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم پیغامی میده که باید متصل بشم به سرور بازی...
می خواستم بدونم دوستان می تونن کمکی بکنن
سلام بهزاد جان
در واقع crack کرایسیس به همین نحو کار میکنه ، یعنی وقتی برایه بار اول میخوای بازی رو با کرک
اجرا کنی باید یکی دو ثانیه به اینترنت وصل شی بعد از اینکه بازی اجرا شد میتونی اینترنت رو قطع کنی.
این فقط برایه اولین اجرا لازمه و برایه اجراهایه بعدی دیگه به این کار احتیاجی نداری.

بچه ها بازیش روونتر شده ؟

فریم دهیش بیشتر شده ؟

چون میخواستم دانلودش کنم ، ولی گفتم اگه مثله قبلیش باشه زیاد ارزش دانلودشو نداره .

یه مقدار بهتر شده از نظر فریم، اما سبک بازی،AI دشمنان و گرافیک بازی خیلی پیشرفت کردن، بنظرم کسی نیست که بازیباز باشه و نخواد Warhead رو حداقل یه بار بازی نکنه!

سلام.من كرايسيس تو ويندوز ويستا نميتونم بازي كنم ، گرافيكش از همون اول خراب مياد ، مدل گرافيكم 4870 با آخرين درايورش هست.بازي AITD هم همينجوري ميشه :(لطفا يكي كمك كنه

شما یه مشکلی با درایور گرافیکت داری حتما، بهتره با برنامه ی Driver Sweeper اول درایور قبلی رو پاک کنی و بعد دوباره درایور ATI رو نصب کنی،در ضمن حتما از Vista SP1 استفاده کن.

سلام
من بازی رو گرفتم
نصب که میکنم و تموم میشه یه فایل هست که کپی می کنم به عنوان کرک تو پوشه مربوطه
ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم پیغامی میده که باید متصل بشم به سرور بازی...
می خواستم بدونم دوستان می تونن کمکی بکنن

خب متصل شو به اینترنت یه بار، مشکل حل میشه.

بچه ها این مشکل Crash کردن بازی پیرم کرده .

مرحله اول بازی اونجا که داره با چتر فرود میاد کرش میکنه و ارور cryrenderd3d10.dll رو میده !!

تمام سایتهای خارجی رو هم سرچ کردم ، ولی هیچ راه حلی واسش ندادن .

همه مشکل ماله 4850 لعنتیه (catalyst 8.9 و 8.10 تست شدن) . البته ویندوزم vista x64 که فکر کنم بی ربط نباشه (چون تو تمام فرومها کسایی که مشکل داشتن همشون vista x64 دارن

بچه ها این مشکل Crash کردن بازی پیرم کرده .

مرحله اول بازی اونجا که داره با چتر فرود میاد کرش میکنه و ارور cryrenderd3d10.dll رو میده !!

تمام سایتهای خارجی رو هم سرچ کردم ، ولی هیچ راه حلی واسش ندادن .

همه مشکل ماله 4850 لعنتیه (catalyst 8.9 و 8.10 تست شدن) . البته ویندوزم vista x64 که فکر کنم بی ربط نباشه (چون تو تمام فرومها کسایی که مشکل داشتن همشون vista x64 دارن
برای اطمینان یه بار دیگه ویندوز Vista SP1 رو نصب کن و درایورای جدید کارتتم بریز، ببین مشکل حل میشه یا نه،

بعضی وقتا درایورای ATI بعد از چند بار نصب و آپدیت شدن تنظیمات Registery رو خراب می کنن که بهترین راهش نصب دوباره ی ویندوز هست، البته می تونی Drive Sweeper رو که توی پست قبلی معرفی کردم هم استفاده کنی.

اگرم فقط یه جا گیر می کنه، شاید معنیش اینه که فایل بازیت خرابه، نه درایور گرافیک.

برای اطمینان یه بار دیگه ویندوز Vista SP1 رو نصب کن و درایورای جدید کارتتم بریز، ببین مشکل حل میشه یا نه،

بعضی وقتا درایورای ATI بعد از چند بار نصب و آپدیت شدن تنظیمات Registery رو خراب می کنن که بهترین راهش نصب دوباره ی ویندوز هست، البته می تونی Drive Sweeper رو که توی پست قبلی معرفی کردم هم استفاده کنی.

اگرم فقط یه جا گیر می کنه، شاید معنیش اینه که فایل بازیت خرابه، نه درایور گرافیک.

ممنون دوست من

از ویندوز یا درایور نیست ، چون من هر دو عوض کردم و جدید . (من قبلاً بازی کردم ولی تقریباً بعد از نیم ساعت هنگ میکرد)

البته از بازیهای سرزمین توقعی بیشتر از این ندارم (هر وقت ازش بازی گرفتم حتماً یه مشکلی داشته ، پشت دستمو داغ کنم دیگه از بخرم )

Emperor بهترینه ؟؟

من از اونا خبر ندارم، خودم همه ی بازیامو از West می گیرم، ،بعدشم همشون معمولا یه Image رو رایت می کنن میدن بازار،اگر قرار بود بازیشون خراب باشه که همه ی مشتریاشون با اون بازی به مشکل می خوردن،مگر اینکه کیفیت دیسکی که روش رایت می کنن خوب نباشه...
شما هم اگه می تونی از اونی بخر که Image کامل بازی رو منتشر می کنه.

درضمن من واسه ویندوز ویستا dx9 رو نصب نمیکنم . dllهایی که ارور میده رو جداگانه دانلود میکنم و تو پوشه بازی کپی میکنم .

آیا لازمه dx9 نصب کنم واسه ویستا ؟

درضمن من واسه ویندوز ویستا dx9 رو نصب نمیکنم . dllهایی که ارور میده رو جداگانه دانلود میکنم و تو پوشه بازی کپی میکنم .

آیا لازمه dx9 نصب کنم واسه ویستا ؟
بله، لازمه، با خود بازیا نصب می شن معمولا،اما چیزی نشون نمی دن رو صفحه.
البته تا وقتی که بازی رو تو مد DX 9 توی Vista اجرا نکنی استفاده نمی شن، چون پیشفرضش DX 10 هست.

من dx9 نصب کردم ، بعدش بدون مشکل بازی کردم .

سیستم من اینه و بدون هیچگونه فریم دارم هر دو رو بازی میکنم .

4850
Core 2 Quad
asus p5k-e wifi
4x1 gig kingmax bus1066
1tb wd 16mb buffer

ویرایش : الان تو مرحله ای که باید رادار کشتی رو نابود کنی بودم یخورده کند شد !

آخرین ویرایش:
سلام
آقا من یه جا بازی بد جور گیر کردم
جایی که باید یه هلی کوپتر رو بزنم ... اون طرف هم یه تانک هم هی داره به ما حال میده
رستورانه فکر کنم
باید با دوربین نشون بدم جنگنده ها بمباران کنند...
اونجا رو چطور رد کنم؟

سلام
آقا من یه جا بازی بد جور گیر کردم
جایی که باید یه هلی کوپتر رو بزنم ... اون طرف هم یه تانک هم هی داره به ما حال میده
رستورانه فکر کنم
باید با دوربین نشون بدم جنگنده ها بمباران کنند...
اونجا رو چطور رد کنم؟

یه راکت لانچر توی محیط هست...بمب C4 هم هست...مین هم هست!
با از استفاده از هر کدوم از این 3 سلاح میتونی تانک رو از بین ببری!
هلی کوپترم تا اونجا که یادمع اونجا نبود.اگرم بود خوب این همه تیر بار و اینا روی زمین و ماشین و اینا ریخته!
دخلشو بیار...
کلا جایی نیست که گیر کنیا:دی با استفاده از دوربینم برای اینکه منتظر ساپورت باشی,زیاد فکر نکن بهش:دی

کمک در بازی

با سلام خدمت دوستان ...اون مرحله ای که یه غول قرمز رنگ هست و یه هلیکوپتر هم داره از بالا بهش تیراندازی می کنه و دو فلش سبز هم رو نقشه است باید چه جوری رد کرد ، غول رو هر چی می زنیم نمی میره ... راستی می شه بگید چقدر هم به پایان مونده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or