Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

یه مشکلی دارم، تو همون اوایل بازی یه جا که دو تا هواپیما یه هواپیمای دیگه رو میزنن یه لودینگ داره فکر کنم اسم مرحله shore leave باشه به 82 یا 86 بعضی وقتا هم م99 میرسه قفل میشه یعنی بازی هنگ میکنه میرم تو ویستا دوباره میام بازم همون برنامه مشکل سخت افزار هم ندارم
کارت 4850 با ccc 8.8.9 رم سه تا 1 گیگ سی پی یو هم 6600 دو هسته ای فریم هم تا قبل از هنگ حدود 50 هست dx10 هم هست.

چند تا کار

- کمی بیشتر صبر کنید.
- ببینید حرکت موس و چراغ های کیبورد هست یا نه؟ یعنی APP
هنگ هست یا مادر بورد؟
- سعی کنید یه نسخه دیگه تهیه کنید. یا همین نسخه رو کامپیوتر دوستتون تست کنید. یا اینکه یه ویندوز ایکس پی نصب کنید و تست کنید
- درایور های چیپ ست و مادر بورد و گرافیک مخصوصا و یایوس آپگیرید رو به بالاترین ورژن برسونید. ( ممکنه به درد این بازی نخوره ولی کلا مفیده
قاعدتا نباید مربوط به کارت گرافیکی باشه

باحال بود
چند روز پیش تمومش کردم
ولی خداییش درجه هوش مصنوعیش خیلی ضایعس

والا دیگه چی می خواهی از بازی کامپیوتری؟
خوب تمام چیز هایی که بازی مدرن داره رو که داره
خوب این نسخه خیلی کوتاه تر و معمای آنچنانی هم نداره

خداییش خیلی ناراحت شدم بعد از دو روز اومدم میبینم کسی
پست نداده. تو رو خدا یه کم فعالیت کنید

اینم یه BenchMark جدید برای Warhead، این یکی خیلی به کار میاد، چون 16 تا کارت رو توی رزولوشن پایین هم که خیلی از بچه ها بازی می کنند هم مقایسه کرده:

d29653c5-8ec4-45a2-bf47-3adb6d1964ca.gif

فقط دقت کنید که این نمودار مربوط به متوسط فریم در یک مرحله ی سنگین و تنظیمات High هست و در مراحل دیگه نتایج فرق میکنه.خود مقاله رو هم کامل بخونید

دوستان من با این سیستم توی ویستا روی آخرین تنظیمات گرافیکی البته بدون AA روی 1024*768 بدون افت فریم تو صحنه های شلوغ براحتی بازی می کنم

Q6600
Gigabyte P35 DS3r REV 2.1
4GB OCZ Dual Channel bus 800 Gold
HIS IceQ4 HD 4850 OC
نرم و راحت می تونم بازی کنم

دوستان سیستم مورد نیاز برای این بازی مثل قبل؟!!
یا این که باید سیستم را upgrade کنم؟!!:confused:

ملزومات مثل Crysis هست ،یه کم روونتر شده اما سیستمت اول آخر باید قوی باشه،

دوستان من با این سیستم توی ویستا روی آخرین تنظیمات گرافیکی البته بدون AA روی 1024*768 بدون افت فریم تو صحنه های شلوغ براحتی بازی می کنم

Q6600
Gigabyte P35 DS3r REV 2.1
4GB OCZ Dual Channel bus 800 Gold
HIS IceQ4 HD 4850 OC
نرم و راحت می تونم بازی کنم

این براحتی شما ممکنه ناراحتی بقیه باشه،برداشت همه یکسان نیست بهتره که با عدد و رقم فریمی که می گیرید بیان کنید.(هر چند که می دونم کارت شما با این تنظیماتی که گفتی حدود 30 فریم رو میده که بازی بی نقصی میشه)

دوستان اون مرحله یخ زده یکی از افراد تیم در حال کار گذاشتن دینامیت هست باید چیکار کنیم ؟!
مقاومت سخته ! :D اون موجودات از زمینو آسمون می ریزیم سرمون خیلی نمیشه دوام آورد

باید دمقاومت کنی دیگه.
راستی باید اون بزرگا که این موجدای کوچک تر رو میارن با اون اسلحه مخصوص اسمش یادم نیست بزنی تا اون دینانیت گزاشتن رو تموم کنه

مقاومت سخته ! :D اون موجودات از زمینو آسمون می ریزیم سرمون خیلی نمیشه دوام آورد
باید مقاومت کنی دیگه راه دیگه ای نداره!
یه اسلحه مخصوص هم فکر کنم اینجا بهت میداد که 6 لوله!
با اون راحتتر میمیرن! یکیم هست که با یه تیرش این کوچیکارو میشه کشتت!
این 2 تا اسلحه رو با هم بردار اگرم جونت کم میشه برو پشت مشتا قایم شو یکم که پر شد power ات نامریی شو دوباره حمله کن

دوستان سلام
یک سوال کوچک
این مشخصات سیستم من هست ایا میتون سراغ بازی کرایسیس وارهد برم یا اینکه قید اون رو بزنم ایا میشه بازی رو در حد نرمال به بالا بازی کرد ؟

CPU intel E8400 core2
Graphic 9600 GSO Inoo3d 768 mg
MB Gigabyte ep35-ds3l
2 Gig Ram

البته من قبلا بازیهایی مثل گرز او وار و ایربون و کال او دیوتی رو هم گرفته بودم که معملا همه اونها رو روی 1280 در 720 بازی میکردم و مشکلی هم از نظر گیر یا هنگ تا به حال خدا رو شکر نداشته ام البته میدونم که اون بازیها مال حدود یکسال پیش هست
ایا این بازی ارزش گرفتن داره و سیستم مشکل نخواهد داشت و اینکه با توجه به اینکه دوستان میگن نسخه جدید کوتاه و فرق چندانی با نسخه قبلی نداره توصیه شما این هست که این شماره بازی رو بگیرم یا شماره اول
چون مثلا در مورد بازی لاس وگاس همه میگفتند نسخه اول بازی بهتر از نسخه دوم بوده و ......
منتظر کمک دوستان هستم

دوستان سلام
یک سوال کوچک
این مشخصات سیستم من هست ایا میتون سراغ بازی کرایسیس وارهد برم یا اینکه قید اون رو بزنم ایا میشه بازی رو در حد نرمال به بالا بازی کرد ؟

CPU intel E8400 core2
Graphic 9600 GSO Inoo3d 768 mg
MB Gigabyte ep35-ds3l
2 Gig Ram

البته من قبلا بازیهایی مثل گرز او وار و ایربون و کال او دیوتی رو هم گرفته بودم که معملا همه اونها رو روی 1280 در 720 بازی میکردم و مشکلی هم از نظر گیر یا هنگ تا به حال خدا رو شکر نداشته ام البته میدونم که اون بازیها مال حدود یکسال پیش هست
ایا این بازی ارزش گرفتن داره و سیستم مشکل نخواهد داشت و اینکه با توجه به اینکه دوستان میگن نسخه جدید کوتاه و فرق چندانی با نسخه قبلی نداره توصیه شما این هست که این شماره بازی رو بگیرم یا شماره اول
چون مثلا در مورد بازی لاس وگاس همه میگفتند نسخه اول بازی بهتر از نسخه دوم بوده و ......
منتظر کمک دوستان هستم
مگه قیمت هر دوتاش چقدر میشه؟؟سرجمع میشه 4000 تومن دیگه این همه سوال نره!!!
رو سیستم شما هم میشه رو کیفیت خوبی بازی کرد روی حالت gamer یا همون high!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or