Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

چرا؟رو سیستم من کند میشه.ویندوز ویستا 64 بیت سرویس ÷ک 1
intel core due quad core q6600
geforce 9800gtx 512 amp oc
4 gb ram dual channel
خداییش چرا رو سیستم من کند میشه؟شاید چون بره وستا 32 بیت هست این جوریه؟یه کمک کنین
کند میشه یعنی چی خوب؟،
30 فریم دقیقا راندمان طبیعی برای کارت شماست، ولی بعضی جاها مخصوصا مراحل یخ زده فریم کمتر میشه و تا 23 24 پایین میاد.

کسانی می تونن 1024*768 و تنظیمات VeryHigh بازی کنن که 4850 یا GTX 8800/9800GTX به بالا دارند.

اگر با تنظیمات بالا و رزولوشن بالاتر بازی کنی خب معلومه که کند میشه،XP نهایت 3 4 فریم سریعتر میشه.

آخرین ویرایش:
کند میشه یعنی چی خوب؟،
30 فریم دقیقا راندمان طبیعی برای کارت شماست، ولی بعضی جاها مخصوصا مراحل یخ زده فریم کمتر میشه و تا 23 24 پایین میاد.

کسانی می تونن 1024*768 و تنظیمات VeryHigh بازی کنن که 4850 یا GTX 8800/9800GTX به بالا دارند.

اگر با تنظیمات بالا و رزولوشن بالاتر بازی کنی خب معلومه که کند میشه،XP نهایت 3 4 فریم سریعتر میشه.
آخه مسئله اینه که بعضی جاها این قد افت فریم ÷یدا میکنه که اصلا قابل بازی نیست تازه من هنوز به اون مرحله یخ زده نرسیدم.یچی دیگه من کرایسیس قبلی رو باresulotion 1280 1024با آخرین تنظیمات اجرا کرد ولی اینقد افت فریم نداشت.این جدیده خوبه ولی وقتی میخوام برم جاهای شلوغ خیلی افت فریم ÷یدا میکنه.حتی یه بار اررور dont sendداد.

دوستان من تمامیه تنظیمات رو گذاشتم تو very high و res 800.600. فریم شد 15 به نظرم خوبه تازه برنامه های بازو نبستم(مجبورم باز بمونه) باید تو xp هم امتحان کنم اگه کارت گرافیک رو ov کنم محشر میشه:love:

آخه مسئله اینه که بعضی جاها این قد افت فریم ÷یدا میکنه که اصلا قابل بازی نیست تازه من هنوز به اون مرحله یخ زده نرسیدم.یچی دیگه من کرایسیس قبلی رو باresulotion 1280 1024با آخرین تنظیمات اجرا کرد ولی اینقد افت فریم نداشت.این جدیده خوبه ولی وقتی میخوام برم جاهای شلوغ خیلی افت فریم ÷یدا میکنه.حتی یه بار اررور dont sendداد.
پس با این اوصاف شاید مشکل نرم افزاری داشته باشی یابرنامه ای نصب کرده باشی که با درایور گرافیکت مشکل ایجاد کرده باشه.

آخرین نسخه ی درایور Nvidia -یعنی 178.13 - رو از سایتش دانلود و نصب کن، یا اگر بازم نشد ویندوزت رو هم عوض کن ببین مشکل حل میشه یا نه.

یکی به من بگه این شئ اون بالا چی کار میکنه.دقیقا وقتی من یک بشکه رو پشت سرم ترکوندم اون رفت این بالا یعنی چی اون وقت؟!!!!
درضمن من اینو قبول ندارم تو سایت زده تو رزولوشن ها بالا تر 8800gts 512 با 4850 512 فریم یکسانی دارن.(23 فریم) یا حتی تو بعضی دیگر هم 4850 فریم پایین تری داره.
اما خودمونیما تو مرحله ی که همه جا یخ زده خیلی گرافیک میره بالا.!!!!
1222492909.jpg

آخرین ویرایش:
یکی به من بگه این شئ اون بالا چی کار میکنه.دقیقا وقتی من یک بشکه رو پشت سرم ترکوندم اون رفت این بالا یعنی چی اون وقت؟!!!!
باگ:دی:دی

پ.ن:واقعا این ادیتور سایت چه قدر باهوشه:دی چون بیشتر پست توی نقل قول فکر میکنه که پست باز هم از تا کمترِ:دی

من این بازی رو تو 4 ساعت و 50 دقیقه تا آخر رفتم تقریبا که نه دقیقا تو بین این ساعات تو فضا بودم

گرافیک بهتر ، گیم پلی بهتر و اکشن بیشتر و کوتاه بودن مراحل و تعداد کم مراحل بازی ازخصوصیات این بازیه

تنظیماتم همه رو Gamer بود به جز Shders , Shadow که رو Mainstream بود در 1024x768

و بین 20 تا 24 فریم میگرفتم خوبه ؟

CPU : INTEL CORE2DUO E8500 3GHZ 6MB CACH
MAIN : ASUS P5K SE/EPU
VGA : PALIT 8600GT
RAM : 2X1 GB KINGMAX FSB 1066
H.D.D : MAXTOR 320 GB SATA 16 MB BUFFER
POWER : GREEN 530AB

من این بازی رو تو 4 ساعت و 50 دقیقه تا آخر رفتم تقریبا که نه دقیقا تو بین این ساعات تو فضا بودم

گرافیک بهتر ، گیم پلی بهتر و اکشن بیشتر و کوتاه بودن مراحل و تعداد کم مراحل بازی ازخصوصیات این بازیه

تنظیماتم همه رو Gamer بود به جز Shders , Shadow که رو Mainstream بود در 1024x768

و بین 20 تا 24 فریم میگرفتم خوبه ؟

CPU : INTEL CORE2DUO E8500 3GHZ 6MB CACH
MAIN : ASUS P5K SE/EPU
VGA : PALIT 8600GT
RAM : 2X1 GB KINGMAX FSB 1066
H.D.D : MAXTOR 320 GB SATA 16 MB BUFFER
POWER : GREEN 530AB
اين فريم بره اين سيستم خوبه.

نسخه ای که من دارم و در حال اجراش هستم یکم مشکل داره...خواستم بینم بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟مشکل اینه که وقتی تو بازی هستم بافت های تعداد زیادی از آبجکت ها لود نمیشه و تصاویر مسخره ای به وجود میاد(نسخه ی تکین) و البته موتور بازی هم کم ایراد نیست...توضیح اینکه تو بازی قبلی به هیچ وجه همچین مشکلی رو نداشتم و ندارم(همین الان هم رو سیستمم نصب هست)اما این یکی...
ممکنه مشکل از نسخه ای باشه که من خریدم؟

پ.ن:قابل ذکره که اینی که من خریدم پروسه ی 64 بیت رو نداره (شرکت پخش کننده "تکین" تشخیص داده لازم نیست!!!) وبرای همین مجبور شدم ویندوز 32 بیت بریزم!!!(ببین واسه یه بازی به چه روزی افتادیم!)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or