Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

Farshidstar2012
اگر مشکلی واست پیش نمیاد احتمالا...10 تا پست پشت سر هم نده...همه رو میتونی یه پست بدی...

پ.ن: بخش PC هم که ول ـه رسما...هیچ مدیری سر نمیزنه...نمیدونم چرا یکی و واسه اینجا انتخاب نمیکنن!

Persian creedروی مشخصاتی که شما هم گفتی تست کردم بین 11 تا 25 فریم میگیرم خیلی راحت تو مراحل یخی 20 فریم افت میکنه ؟!

بازی خوب مثل Crysis هست . رو مرحله یخی همانطور که دوستان
گفتند بدجوری دچار ضعف و کندی میشود. احتمالا برای اینکه تعداد Object
ها بسیار میره بالا.
این نوع بازی ها (مثلا farcry( هم اینجوری بود برای کارت های
High end ساخته میشه. برای بقیه کارتها برا خالی نبودن عریضه
اگه این نوع بازی ها نبودن که بازار کارت مشتری نداشت!
کلا بازی خوبه و همون سبک و سیاق FARCRY و CRYSIS
هست. کلا به نظر بعضی ها قوی ترین و هوشمند ترین (مثلا)
بازی اختصاصی PC
Crysis هست و کلی هم روش تبلیغ شده.
(البته در واقع Alone in the dark بهترین بازی PC هست )

واااااااااااااای خدا !!!
دیروز بازی بدستم رسید و امروز ساعت 4 بامداد:biggrin1: نصبیدم بازیو بالا آوردم یه 10 دیقه ای:biggrin1: بازی کردم کرکو پرم ریخت:biggrin1: اساسی حال کردم
انصافا بازی از لحاظ optimize خیلی خوب شده اصلا انتظار نداشتم با یه 8600GT بتونم بازیو روی Enthusiast بذارم و براحتی بتونم بازی کنم
یه مشکل دیگه هم که تو این 10 دیقه که بازی کردم دیدم(البته شاید از نظر بعضی ها این اصلا مشکل نباشه و حتی مزیت حساب بشه) این بود که به قول یکی از دوستان دیگه این کره ای ها مثل قبل سگ جون نیستن و خیلی راحت میمیرن :(
فعلا برم سر وقت بازی...:biggrin1:

به نظر من وارهد اصلا نتونست موفقیت کرایسیسو جبران کنه
و یه افت حساب میشه البته به نظر من
خودم فن سینه چاک pc هستم نیاین بگین تو فن کنسول هستی

من نميدونم چرا يه عده فكر ميكنن فن بودن چيزه خوبيه.
فن بودن چه بره pc چه كنسول كار پسننديده اي:biggrin1: نيست.
حالا ولش كن.
خيلي مشتاقم دليلتونو درباره ي نظر جالبتون بدونم.:smile:

من سیستمم اینه. بازی رو veryhigh گذاشتم. خیلی کند بود. میخواستم بدونم گرافیک بازی تو very high اینطوریه یا با کارت گرافیک قوی تر کیفیت از اینی که هست میره بالا تر.
cpu:3.2 full
vga:asus 7600gs silten 512mb ddr2
ram:1gig
1222833301.jpg

من سیستمم اینه. بازی رو veryhigh گذاشتم. خیلی کند بود. میخواستم بدونم گرافیک بازی تو very high اینطوریه یا با کارت گرافیک قوی تر کیفیت از اینی که هست میره بالا تر.
cpu:3.2 full
vga:asus 7600gs silten 512mb ddr2
ram:1gig
1222833301.jpg

کیفیت تغییری نمیکنه ولی فرمیم بازی بالا میره یعنی بازی روونتر و نرمتر و طبیعی تر میشه

میگم حتی با 2 یا 4 گیگ رومو یه سی پی یو e7200 و یه 4850 هم تو مرحله ی یخی بازی کنیم اینقدر افت فریم داریم.؟ چون اون مراحل یخی خیلی سنگیه. چه جوریاست؟

میگم حتی با 2 یا 4 گیگ رومو یه سی پی یو e7200 و یه 4850 هم تو مرحله ی یخی بازی کنیم اینقدر افت فریم داریم.؟ چون اون مراحل یخی خیلی سنگیه. چه جوریاست؟

دوست عزیز،
افت فریم توی اون مراحل طبیعیه، حالا رو بعضی سیستم ها کمتره بعضی ها که ضعیفترن بیشتر

سلام.من بازي رو تو ويستا 64 نصب كردم . اما گرافيك بازي از همون اول خراب مياد.كارت گرافيكم 4870 هست.ميشه يكي كمك كنه دليلشو بگه ؟

مشکل طبق معمول مربوط به درایور ATI هست،به نسخه ی 8.9 آپدیتش کن ، شاید حل شه.

نوشته شده توسط mohammad-gamer

وارهد که خیلی عالی بود !!! البته ما باید بیشتر به چشمه یه نسخه ی تکمیلی بهش نگاه کنیم تا کرایسیس2 ... بازی خیلی اکشن تر شده بود و از همه مهمتر یکی از نکات این بود که بازی به خوبی تغییرات اب و هوا و روز و شب رو نشون میداد ؟ تازه سلاح های جدید هم بگذریم هوش مصنوعی بازی فوق العاده بود (( در یکی از مراحل که فکر کنم باید پشت سر اون رفیقت که اسمش O'neil بود با ماشین میرفتید اگه حرکت کامیون های کنار جاده رو نگاه کنید به حرفم میرسید ))

خوب مثل Crysis هست . رو مرحله یخی همانطور که دوستان
گفتند بدجوری دچار ضعف و کندی میشود. احتمالا برای اینکه تعداد Object
ها بسیار میره بالا.
این نوع بازی ها (مثلا farcry( هم اینجوری بود برای کارت های
High end ساخته میشه. برای بقیه کارتها برا خالی نبودن عریضه
اگه این نوع بازی ها نبودن که بازار کارت مشتری نداشت!

gf 9800gx2 که گرافیک Mid-end نیست من با هزینه ای که واسه این کارت دادم (( هنوز سری 4000 نیومده بود )) انتظار داشتم که بازی روون بیاد بالا حتی تا جایی که فکر کردم سیستمم یه چیزیش هست ولی بعدا فهمیدم بازیی مثل Crysis برای کارت های High-end برعکس کارت های Mid-end به بدترین شکل ممکن Optimize شده !؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or