Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

راسته که این بازی روی سیستم 500$ دلاری هم اجرا میشه:confused:با بهترین کیفیت...
من سیستمم بالای هزار دلار بود سر تعظیم فرود آورد:biggrin1:
فک نکنم با 2 گیگ رم و 8600 gt اجرا کنه؟512 ddr3 هم هست؟
حالا اینه رو چه حسابی گفتن رو 500 دلاری در بهترین گرافیک اجرا میکنه؟:biggrin1:

دوستان فک کنم باید پولامون رو زیاد کنیم بریم سیستم های خز شده مون رو ارتقا بدیم.:biggrin1:

ای کاش آخرش مثل بازی اصلی بیخود تموم نشده و مراحلش بیشتر باشه چون مراحل نسخه اصلیش واقعا ناچیز بودن، همچنین امیدوارم داستان در این نسخه بهتر و مفهومی تر بشه. اگه این کارها رو کرایتک بکنه فروش بازی خیلی بالاتر میره. درسته دوستان؟

فروش Crysis هم اگه Piracy بالا نبود مطلوب میشد :دی داستانش هم زیاد به دلتون صابون نزنید ، چون دقیقا اتفاقات همون جزیره رو در همون مقطع زمانی ، فقط از زاویه دید Phsyco بررسی میکنه !

خوبه یه ماه دیگه بیشتر نمونده
39.gif

این هم سیستم مورد نیاز بازی :

• CPU
      Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
    • RAM
      1GB (1.5GB on Windows Vista)
    • Video Card
      NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
    • VRAM
      256MB of Graphics Memory
    • Storage
      15GB
    • Sound Card
      DirectX 9.0c Compatible
    • ODD
      DVD-ROM
    • OS
      Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
    • DirectX
      DX9.0c or DX10
همون سیستم قبلیه، ولی H.D.D بیشتری می خواد.

ببخشید میدونم که اینجا جاش نیست ولی تو قسمت مشکلات انگار کسی نیست جوابمو بده بخاطر همین اینجا مطرح کردم بازم معذرت میخوام:

مشخصات سیستم من اینه :
Graphic 9600 Gt 1Gb
Cpu : 6600 core 2 quad
ram : دوتا Gail یک گیگ = 2GB
M.b :Giga Ep35 Ds3R
رزولوشن بازی : 1680x1050 چون مانیتورم lcd هست(20 اینچ) اگه بخوام پایینتر بزارم خیلی بد میشه.
باز کرایسس با سیستم من خیلی راحت روی High اجرا میشه بدون هیچگونه مشکلی اما بعد از یه مدت مثلاً نیم ساعت یک دفه فریز میکنه کل کامپیوتر هنگ میکنه و هیچی حتی کیبرد هم کار نمیکنه مجبور میشم ریستارت کنم.
من گرافیک بازی رو روی medum هم گذاشتم اما بازم اینجوری میشه.
بنظرتون مشکل از چیه ؟ راستی Gamespot سه تا پچ برا بازی گذاشته این سه تا بدرد مشکل من میخورن ؟
دوستان یه چیز عجیب هم بگم اینکه تو بازی درایور 3 هم همینجوری فریز میشد. ولی تو هیچ بازی دیگه اینجوری نمیشه.
واینکه من با همین سیستم Grid رو روی بالاترین گرافیکش توی رزولوشن 1680x1050 براحتی بازی میکنم.(اینو گفتم شاید هرکی میخواد جواب بده لازم بشه ).
ممنون از راهنمائیتون.

تنها مشكل بازي كرايسيس نداشتن داستاني همسطح اين بازي شاهكار و كوتاه بودن بازي است و اگر اين دو مشكل برطرف شود و داستاني بهتر از الان داشته باشه شك نكنيد جزو 5 بازي برتر دنيا خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or