Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

من فکر میکنم حداقل این سه گانه ی crysis برای pc انحصاری بمونه
مثل اینکه شما درست نفهمیدی این نسخه یا همون Warhead شماره دوم محسوب نمیشه بلکه یه جور تکمیل کننده هست یا یه جور هایی همون نسخه 1.5 محسوب میشه پس کلا درباره ی نسخه دوم هیچ صحبتی نشده و گفته نشده که مولتی پلتفورم هست یا خیر

یعنی آخرین بازیه Crytek بره pc یه. (به طور انحصاری)
حرف شما درست.ولی اگه لینکو تا اخر میخوندی گفته بود دیگه پروزه ی جدیدی بصورت انحصاری برای pc ندارن.یعنی برای راضی نگه داشتن فن های pc هم که شده این بازی (سری crysis) برای pc انحصاری میمونه.
این چیزی بود که من به طور کلی از اون متن فهمیدم(با توجه به انگلیسیه دست و پا شکستم:biggrin1:)حالا اگه شما چیز دیگه ای برداشت کردین فرمایش شما هم متینه.

مثل اینکه شما درست نفهمیدی این نسخه یا همون Warhead شماره دوم محسوب نمیشه بلکه یه جور تکمیل کننده هست یا یه جور هایی همون نسخه 1.5 محسوب میشه پس کلا درباره ی نسخه دوم هیچ صحبتی نشده و گفته نشده که مولتی پلتفورم هست یا خیر
من منظورشو خوب فهمیدم .از اول هم معلوم بود crytek بازی یه ساله نمیزنه.
حرف من کلی بود و نه در باره ی warhead.

حالا کی قرار 2 را بدن بیرون 2009 راه داره یا نه
هنوز که معلوم نیست ولی از یه جهت خیالت راحت باشه که مثل شماره 1 خیلی طول نمیکشه چون موتور امادست و فقط باید روش تغییراتی انجام بشه

حرف شما درست.ولی اگه لینکو تا اخر میخوندی گفته بود دیگه پروزه ی جدیدی بصورت انحصاری برای pc ندارن.یعنی برای راضی نگه داشتن فن های pc هم که شده این بازی (سری crysis) برای pc انحصاری میمونه.
این چیزی بود که من به طور کلی از اون متن فهمیدم(با توجه به انگلیسیه دست و پا شکستم:biggrin1:)حالا اگه شما چیز دیگه ای برداشت کردین فرمایش شما هم متینه.
پسر خوب مثل اینکه دقت نکردی.
Crytek: Warhead Our Final PC-Only Game
یعنی Warhead آخرین بازیه انحصاری برای Pcیه نگفته Crysis Series فقط Warhead.
منم انگلیسیم خیلی خوب نیست اما این یه جمله دیگه ترجمش خیلی راحته.

به همین خیال باشید که Crysis رو روزی روی کنسول ببینی

والا ميثم با اين وضعيت خراب بازار فروش PC يه وقت ديدي Crysis روي ds هم ديدم . فكر كنم يكي از علت هايي كه بازي مولتي نشده اينه بازي چند وقتي هست كه كاره ساختش شروع شده و قضيه ما قبل از زماني كه Crytec تصميم ميگيره بازي هاش از اين به بعد مولتي عرضه كنه

والا ميثم با اين وضعيت خراب بازار فروش PC يه وقت ديدي Crysis روي ds هم ديدم . فكر كنم يكي از علت هايي كه بازي مولتي نشده اينه بازي چند وقتي هست كه كاره ساختش شروع شده و قضيه ما قبل از زماني كه Crytec تصميم ميگيره بازي هاش از اين به بعد مولتي عرضه كنه
کسری جان من مطمئنم که آینده کاری Crytech چیزی به جز Crysis هم باشه که لازم نباشه این Crysis مولتی بشه اما اگه شد همون بهتر که سیاست EA براش اجرا بشه یعنی ریلیز رو PS1,PS2,PSP,PS3,XBOX,XBOX360,GC,Wii,NDS,GBA,ATARI 2600 و ... :biggrin1:

خب البته حرفت درسته اما EA سياستش بهتر شده و معمولا فقط اون سري بازي هايي رو كه هر سال عرضه ميكنه مثل FIFA رو براي همه كنسول ها بيرون ميده. چند وقت پيش بود كه مسئولان Crytec ميگفتند نظرشون به PSP جلب شده اما با توجه به عرضه Cry Engine 2 بر روي PS3.X360 مطمئنا كار رو براشون راحت تر خواهد كرد .

کلا اون خبر وقتی در اومد که Crytek ساخت این بازی رو شروع کرده بود و دیگه نمیشد بیاد تو تیمش تغییراتی ایجاد کنه که برای پلتفورم های دیگه هم بیاد

پسر خوب مثل اینکه دقت نکردی.
Crytek: Warhead Our Final PC-Only Game
یعنی Warhead آخرین بازیه انحصاری برای Pcیه نگفته Crysis Series فقط Warhead.
منم انگلیسیم خیلی خوب نیست اما این یه جمله دیگه ترجمش خیلی راحته.
عزیزم منم عنوان متن رو فهمیدم.عنوان ها معمولا برای جلب توجه خواننده ها هستن.اگه دو-سه خط اول مصاحبرو میخوندی گفته بود ما یه پروزه ی جدید بصورت انحصاری روی pc نداریم و...
در هر صورت برای اینکه هم من و هم شما از ابهام در بیایم از دوستانی که میتونن اون متنی رو که دوستمون از طریق لینک صفحه ی قبل گذاشتن رو ترجمه کنن خواهش میکنم این کار رو بکنن تا همه از ابهام در بیان.
ممنون

عزیزم منم عنوان متن رو فهمیدم.عنوان ها معمولا برای جلب توجه خواننده ها هستن.اگه دو-سه خط اول مصاحبرو میخوندی گفته بود ما یه پروزه ی جدید بصورت انحصاری روی pc نداریم و...
در هر صورت برای اینکه هم من و هم شما از ابهام در بیایم از دوستانی که میتونن اون متنی رو که دوستمون از طریق لینک صفحه ی قبل گذاشتن رو ترجمه کنن خواهش میکنم این کار رو بکنن تا همه از ابهام در بیان.
ممنون
من این متن رو خوندم میگه که وقتی کرایتک گفت که دیگه برای PC بازیه انحصاری نمیسازیم warhead در حال ساخته شدن بودن برای همین امکان ساختنش بر روی کنسول نبوده ولی بعد از Warhead تمامی بازی هایی که تحت این سری یعنی crysis هستن به صورت مولتی پلتفورم ساخته میشن یعنی در اینده وقتی بگن crysis 2 برای کنسول ها هم ساخته میشه

من این متن رو خوندم میگه که وقتی کرایتک گفت که دیگه برای PC بازیه انحصاری نمیسازیم warhead در حال ساخته شدن بودن برای همین امکان ساختنش بر روی کنسول نبوده ولی بعد از Warhead تمامی بازی هایی که تحت این سری یعنی crysis هستن به صورت مولتی پلتفورم ساخته میشن یعنی در اینده وقتی بگن crysis 2 برای کنسول ها هم ساخته میشه
از بابت ترجمه ممنون.
معذرت... مثل اینکه اشتباه از من بود.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or