Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

سلام دوستان
چند روز پیش توی بازار دیدم کرایسیس جدید اوردن
با خودم گفتم یعنی به همین زودی وار هد اومد ؟
شاخ در اوردم
وقتی از نزدیک نگاش کردم دیدم وارهد نیست اما اسمش با کرایسیس قبلی فرق داشت
جریان چیه ؟
یکی بیاد ما رو روشن کنه؟

سلام دوستان
شاخ در اوردم
جریان چیه ؟
یکی بیاد ما رو روشن کنه؟
احتمالا یه مود (mod) ریختن رو بازی اسمشو عوض کردن درست مثل قضیه Far cry و Doom 3 و...
پس نسخه ی جدیدی نیست

سلام دوستان
شاخ در اوردم
جریان چیه ؟
یکی بیاد ما رو روشن کنه؟

فکر کنم اسم بازی Crysis : Nanosuit Heroes درسته؟:biggrin1:
اینو یک شرکت میفروشه چون ارزش نداره :biggrin1: که همه بفروشن
این جدیده هم الانا نمیاد پاییز میاد :biggrin1:

با سلام

این بازی Crysis Warhead یک نسخه جدید محسوب میشه یا مثل Lost Planet Colonies نسخه ارتقا یافته هستش؟!

با تشکر
تقریبا هیچ کدوم... این نسخه یه جور Expansion هست که داستان نسخه اول رو از دید یکی دیگر از شخصیت ها روایت میکنه.

یه سوال درمورد یکی از مرحله های کرایسیس اولی دارم امیدوارم جواب بگیرم.
اون کشتی فضایی هست که میاد تیرش هم یخ هست اونو باید چه کار کنیم. ؟

فقط و فقط روی PC اومده و لاغیر!!
چه بد عجب گرافیکی داره!!:((
من نمی دونم این بازیو با کدوم بازی اشتبا گرفتم هر چی فکر می کنم اسم بازی چی بود یادم نمی یاد بازی هم برای 360 بود هم پی سی محیطش تو جنگل بود مثل فار کرای یه دوربین داشت که زوم می کرد و موقعیت دشمنارو انالیز می کرد که تو تریلرشم یه جاشم زوم می کرد رو دکل های نگهبانی... اول شخص بود گرافیک فوق العاده ای داشت که اکثر کسایی که رو پی سی بازی می کردن می گفتن هر سیستمی ببندیم کمه برا این بازی ولی رو 360 با گرافیک راحت اجرا می شد .کسی می دونه اسم این بازیه که من می گم چیه؟؟؟ چون قشنگ یادمه تو تریلرشم نسخه 360 تشو دانلود کردم

من همین دیروز رو دلتا بردمش تا آخر وای که دهنم ... شد فقط حال کردم با هواپیما سواریش و غول آخر بازی ولی خداییش داستانش یه کم گیج کننده بود ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or