Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

کسی میدونه خود سازندگان Crysis با چه گرافیکی این بازی روتست می کنند؟؟!؟!
اخه اون موقع که Crysis رو ساختن کارتی بالاتر از 8800 وجود نداشت پس اینا چجوری بازی ای رو ساختن که که از 8800 هم قویتره بود؟!؟!؟

کسی میدونه خود سازندگان Crysis با چه گرافیکی این بازی روتست می کنند؟؟!؟!
اخه اون موقع که Crysis رو ساختن کارتی بالاتر از 8800 وجود نداشت پس اینا چجوری بازی ای رو ساختن که که از 8800 هم قویتره بود؟!؟!؟
خو اون موقع میتونستی دو تا کارت رو Sli کنی و دیگه مشکلی نبود حالا هم خود سازنده گفتن که با یه PC حدودا 400 یورویی میشه رو High حدود 30 فریم بگیری

اره جون عمه شون من پسر خالم 1.5 میلیون تومن خرج کیس کرد باکارت 9600 و Cpu چهار هسته ای نتونست تو high به خوبی فریم ریت راحت بگیره اون وقت اینا با 400 یورو میخوان اجرا کنن من دیگه نمی دونم

آخرین ویرایش:
من پسر خالم 1.5 میلیون تومن خرج کیس کرد باکارت 9600 و Cpu چهار هسته ای نتونست
میشه بگید اون سیستم چی بوده
چی میگی!!!!
High
اون وقت اینا با 400 یورو میخوان اجرا کنن من دیگه نمی دونم
عزیزم این بنده خدا ها درباره warhead صحبت میکنن نه خود نسخه اول

ببخشید اقا معلم میشه اینقده به املای ما گیر ندی حالا high رو نوشتم hight حالا شما به ما بیست بده قول می دم تکرار نشه:biggrin1:

در ضمن منم منظورم نسخه اول بود نه warhead

در ضمن منم منظورم نسخه اول بود نه warhead
شما اومدی میگی نسخه اول رو با یه سیستم 1.5 میلیونی تنونستی رو high خوب فریم بگیری بعد گفتی:
اون وقت اینا با 400 یورو میخوان اجرا کنن من دیگه نمی دونم
خب این یعنی پارا دوکس دیگه چون خودت داری حرفت رو نقض میکنی

اوه تاریخ عرضه که Q4 هست تو این Q4 چه خبره هرچی بازی ردیف هست Q4میاد:biggrin1:
به نظرتون مثل LP روی قسمت ONLINE بیشتر کار نمیشه؟
تاریخ عرضه که پاییز هستش احتمالش زیاده چون هم موتور امادست هم خط داستانی برای اینکه زیاد از ارزش بازی کم نشه امکانش خیلی زیاده:biggrin1:

اره جون عمه شون من پسر خالم 1.5 میلیون تومن خرج کیس کرد باکارت 9600 و Cpu چهار هسته ای نتونست تو high به خوبی فریم ریت راحت بگیره اون وقت اینا با 400 یورو میخوان اجرا کنن من دیگه نمی دونم
عزیز جان مسوولای crytek گفتن دارن اینو با موتور بهینه شده ی cryengine2 میسازن.این یعنی اینکه پسر خاله ی شما مطمعنا میتونه warhead رو اونجوری که میخواد بازی کنه.فعلا هم بهش بگو با medium ش حال کنه چون فک نمیکنم چیزی از بازیای خوب حالا کم داشته باشه.

آخرین ویرایش:
عزیز جان مسوولای crytek گفتن دارن اینو با موتور بهینه شده ی cryengine2 میسازن.این یعنی اینکه پسر خاله ی شما مطمعنا میتونه warhead رو اونجوری که میخواد بازی کنه.فعلا هم بهش بگو با medium ش حال کنه چون فک نمیکنم چیزی از بازیای خوب حالا چیزی کم داشته باشه.
:biggrin1::biggrin1::-"

من فکر میکنم حداقل این سه گانه ی crysis برای pc انحصاری بمونه (با توجه به صحبت های سازنده هاش . حالا اگه یه IP جدید اونم به صورت مولتی پلتفرم در اینده زد دیگه بماند)چون درسته که فروش نسبتا کمی داشت ولی خیلی ها در سراسر دنیا برای این بازی pc هاشونو ارتقا دادن(خداییش تو همین بازی سنتر چند نفر pc شو فقط به خاطر این بازی ارتقا داده؟)که این سود سرشاری رو برای قسمت سخت افزار در بر داشته که باز هم مطمعنا از این پولا یک کمی هم تو جیب microsoft هم میره دیگه:laughing:(با توجه به اینکه pc جزو پلتفرم های مایکروسافته) پس احتمالش کمه که mgs این عنوانو از دست بده.چون اگه بده دیگه کسی خل نیست بره چندین میلیون (یا هزاران $)خرج یه pc کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or